Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Krajinná a zahradní architektura, plány a projekty pro krajinu
Projekční kancelář ARVITA P Zlín působí v oboru krajinné i zahradní architektury. Připravíme pro Vás projekty a plány pro krajinu i sídlo pro získání dotací z MŽP, MZe nebo programů EU.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kámen do gabionů - drátokamenné prvky ve stavebnictví se zachováním přírodního vzhledu
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky Vám zajistí kámen do gabionů, a Vy se pak můžete se spolehnout na dlouhou životnost a stoprocentní funkčnost Vašeho plotu, zábrany nebo opevnění kolem cesty.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej zeminy a hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej zeminy i hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Trvalky, skalničky, okrasné trávy, dřeviny i zahradnické potřeby na prodej v zahradnictví
V zahradnictví Horticentrum firmy ARBOREA Slušovice aktuálně pořídíte trvalky, skalničky, okrasné trávy, drobné vřesovištní rostliny i zahradnické potřeby. Zveme zákazníky z okolí Zlína i Vsetína.
ARBOREA Březová s.r.o. Zahradnictví Slušovice
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Odborné zhodnocení, posudky ke kácení dřevin, návrh na kompenzaci výsadby stromů
Společnost ARVITA P spol. s r.o. z regionu Zlín Vám připraví odborné zhodnocení, znalecké posudky ke kácení dřevin i návrhy na kompenzaci výsadby za pokácené stromy.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Prodej dřevěných podlah - masivní, vícevrstvé dřevěné podlahy
Společnost FRANC Zlín je zastoupením výrobce dřevěných podlah, firmy ESCO pro Zlínský kraj. Jde o dubové masivní, vícevrstvé podlahy. Jsme prodejci a zajistíme i pokládku dřevěné podlahy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Balkonovky, letničky, trvalky, azalky, rododendrony, zeleninové přísady a substráty v zahradnictví
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták-Žabárna již krásně nakvétají azalky a rododendrony - přijďte si vybrat balkonovky, letničky i trvalky. V květnu na prodej i zeleninové přísady a vhodné substráty.
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Rekonstrukce, optimalizace veřejného osvětlení - dosažení úspory elektrické energie v obci, městě
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína se mimo jiné zaměřuje na rekonstrukce a optimalizace veřejného osvětlení s cílem dosažení úspory elektrické energie v obci, městě. Působíme ve Zlínském kraji.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín