Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

EPIC kulaté, hranaté průmyslové konektory, konektorové vložky, konektorová poudra - velkoobchod
Do produkce společnosti LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín patří průmyslové konektory EPIC. Velkoobchod dodá kulaté, hranaté, solární konektory a příslušenství - konektorové vložky, konektorová poudra.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Dodavatel stavebního materiálu na Zlínsku - výhodný nákup stavebnin, levně rozvoz až na místo
Stavebniny Doubravy jsou spolehlivým dodavatelem stavebního materiálu na Zlínsku - především v lokalitě Luhačovice, Uherský Brod. Zajistíme levně rozvoz stavebnin na místo určení.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Malé domácí spotřebiče za nízké ceny v eshopu - nové i rozbalené, s drobnou vadou
V eshopu firmy Komisárna-elektro s.r.o. najdete široký výběr malých domácích spotřebičů. Nové i rozbalené produkty za velmi nízké ceny, splní všechny vaše potřeby.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Úsporné sanitární WC příčky pro nové a rekonstruované objekty - školy, úřady, nemocnice
Jsme společnost Böhme CZ spol. s.r.o. a vyrábíme úsporné sanitární WC příčky pro nově postavené i rekonstruované objekty. Příčky dodáváme do škol, úřadů, nemocnic a restaurací v České republice.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Dodavatel písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket - rozvoz na Zlínsku
Sypké stavební materiály můžete objednat u firmy Jaroslav Mrázek Stavebniny Doubravy, která zajistí dodávky písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket. Řešíme rozvoz na Zlínsku.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Pronájem mobilního oplocení - ploty na stavbu, k organizaci osob během hromadné akce
Firma Alfa Container Rent s.r.o. se specializuje na pronájem kontejnerů, také zajistí mobilní oplocení - ploty na stavbu i k organizaci osob během hromadných akcí. Provozovny - Zlín-Zádveřice, Praha.
Alfa Container Rent s.r.o. Pronájem kontejnerů - řešení na míru
Herbol lazury na dřevo - sleva 10% s kódem 10NADREVO při nákupu v eshopu
V eshopu nejlepsibarvy.cz, firmy BARVY COLORMAT s.r.o. Zlín, nakoupíte lazury na dřevo Herbol se slevou 10% - s kódem 10NADREVO. Lepší ceny pro registrované zákazníky.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Ploty z pletiva - montáž oplocení domu, pozemku, zahrady, firmy
Firma Jan Dastych dodá lehké a cenově dostupné ploty z pletiva. Přijímáme zakázky na montáž oplocení v regionu Zlín, Zlínský kraj. Vhodné řešení najdeme pro dům, pozemek, zahradu i areál firmy.
Jan Dastych Výstavba plotů, oplocení Zlínský kraj
Levný pronájem kancelářských prostor ve Zlíně
Nabízíme levný pronájem kanceláře ve Zlíně o velikosti 4x6 metrů za 3.000,- Kč měsíčně. Cena nájemného zahrnuje spotřeba všech druhů energií.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Rekonstrukce koupelen a bytového jádra, včetně kuchyně na míru
Stavební firma M+M, působící převážně v regionu Zlínský kraj, se již více než 20 let specializuje na rekonstrukce bytového jádra a koupelen. Také Vám vyrobí kuchyně na míru.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Zelené hnojení a obohacování půdy – zvýšení kvality a úrodnosti pomocí rostlin
Na prodej produktů pro zelené hnojení a obohacování půdy za účelem zvýšení kvality a úrodnosti pomocí rostlin se zaměřuje společnost Drago spol.s r.o. působící nejen v oblastech Zlína a Přerova.
Drago, spol. s.r.o.
Zakázková výroba nábytku na míru do šaten, dětských a obývacích pokojů – interiér dle Vašich představ
O zakázkovou výrobu nábytku na míru do dětských a obývacích pokojů a šaten dle Vašich představ se postarají specialisté společnosti TOM stolařství působící ve Zlíně, Kroměříži a dalších městech.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Toaletní zařízení pro obchodní a nákupní centra - montované WC kabiny s rychlou realizací
Montované WC kabiny pro obchodní a nákupní centra realizuje naše společnost BÖHME CZ spol. s r.o. působící v České republice. Z jednotlivých příček Vám rychle sestavíme kompletní toaletní zařízení.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Kvalitní ruční lisy, litinové držáky, stojany na vrtačku k použití na pracovním stole
Společnost KOFIX představuje ruční lisy, litinové držáky a stojany na vrtačku. Získejte záruku, výhodné ceny a slevy. Objednejte si je online na našem eshopu nebo na provozovně ve Zlíně.
KOFIX Rostislav Pavlík
Označovací systémy FLEXIMARK - etikety, štítky, razící přístroje, číslice, písmena pro značení kabelů a vodičů
Společnost LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem kabeláže a vyrábí i označovací systémy zn.FLEXIMARK, díky značení kabelů a vodičů v podobě etikety, štítků, číslic se šetří montážní čas.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Konstrukční vruty na dřevostavby, střechy či pergoly s vysokou pevností a odolností
Konstrukční vruty na dřevostavby, střechy, pergoly, pro stolaře a truhláře dodává firma Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Zlína. Zakupte vruty od specialistů na spojovací materiály.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Vybavení kovoobráběcích dílen, průmyslové značení - nová prodejna
Pořiďte si vybavení kovoobráběcích dílen v nové prodejně firmy VABEX - Vizovice u Zlína. Dodáme průmyslové značení, laserové popisovací zařízení, strojní svěráky, upínací nástroje i další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Zakázkové stolařství a truhlářství – profesionální výroba kuchyní, skříní a nábytku na míru
Zakázkové truhlářství působící v oblasti Zlína provozují profesionálové z TOM stolařství, kteří se zaměřují na výrobu kuchyní, skříní a nábytku na míru přesně dle představ svých zákazníků.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Montované sprchové a WC kabiny a zástěny HPL pro sportoviště a koupaliště
Naše společnost Böhme CZ spol. s.r.o. ze Slušovic dodává montované sprchové nebo WC kabiny a zástěny HPL, které efektivně oddělí toalety a jiné prostory na sportovišti, koupališti či v aquaparku.
BÖHME CZ spol. s. r.o.