Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Montáže, opravy, seřízení a servis hořáků, včetně uvedení kotlů do provozu
Společnost SEA CZ, a.s. Vám zajistí servisní činnost ze středisek Zlín a Kolín. Montáž, oprava a servis kotelen, hořáků, kotlů, plynu, vody či topení. Naše firma Vám rychle uvede potřebné do provozu.
Vestavěné skříně na míru i do atypických prostor - posuvné otvíraní dveří podle Vašeho vkusu
Využijte maximálně Váš prostor a nechte si vyrobit kvalitní vestavěné skříně na míru u společnosti MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína. Vestavěné skříně se hravě přizpůsobí atypickým prostorům.
Posuvné a křídlové vjezdové brány na míru - prodej a montáž vjezdových brán s pohonem
Vjezdové brány pro rodinné domy i firmy dodává a montuje spolehlivá firma CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlina. Prodáváme křídlové a posuvné automatické vjezdové brány.
Plastové ploty, terasy, imitace dřeva woodplastic Zlín, Zlínský kraj
Dodávku a montáž plastových teras a plotů společnosti Woodplastic, které jsou skvělou imitací dřeva, pro Vás zajišťuje firma CEMA MORAVIA, s. r. o.
Velká zimní akce na 3.sklo zdarma - trojsklo za cenu dvojskla, kvalitní plastová okna
Velkou zimní akci pro Vás připravila společnost Slovaktual Perymont s kamennou prodejnou ve Zlíně, která nabízí výhodně trojsklo kvalitních plastových oken bez příplatku do 22. prosince 2017.
Polykarbonátové panely, panely na strojní zařízení - výroba
Společnost V PRINT působí v regionu Zlín, vyrobí polykarbonátové panely na strojní zařízení. Výroba na základě dodaného vzorku, technické dokumentace, případně připravíme zcela nový návrh.
Profesionální a farmářská zahradní i komunální technika, e-shop
Zahradní a komunální technika pro profesionály i farmáře, dovoz a prodej sněžných fréz, zametacích kartáčů, sekaček, pil, rotavátorů zajišťuje GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o., Vizovice.
Bezpečné rolovací a sekční vrata v moderním designu - kvalita za skvělou cenu
Firma CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlína se soustředí na prodej a montáž širokého sortimentu rolovacích a sekčních vrat za skvělé ceny, které nejen ochrání, ale i ozdobí Váš domov.
Prodej spojovacích materiálů - šrouby, matice, vruty, hmoždinky
Prodejna spojovacích materiálů HPmetal Zlín má dostatek zboží skladem - za příznivé ceny zde nakoupíte šrouby, matice, vruty a další spojovací materiál. Zákazníky máme převážně z regionu Zlínský kraj.
Garážová vrata - prodej, montáž, servis
O prodej, montáž i servis Garažových vrat se postará zlínská společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o.
Výroba, prodej podlahových krytin Fatrafloor - české vinylové podlahy Fatraclick, PVC Lino Fatra
Jednou z hlavních aktivit společnosti Fatra a.s. se sídlem v Otrokovicích u Zlína je výroba a prodej podlahových krytin Fatrafloor. Jde o české vinylové podlahy Fatraclick, RS-click, PVC Lino Fatra.
Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Vybavení do koupelen, sanitární zboží a další vodo topo materiál
Na prodejně KAMIRA PLUS s.r.o. Slušovice pořídíte vybavení do koupelny, sanitární zařízení a další vodo topo materiál. Jsme specializovaná prodejna pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín.
Podlahové topení, podlahový systém Heat-Up pro redistribuci tepla v objektu - řešení vytápění co nenaruší výšku podlahy
Firma Active Elements s.r.o. z regionu Zlín dodává podlahový systém Heat-Up, který umožňuje redistribuci tepla v objektu. Jde o ideální řešení vytápění - podlahové topení, co nenaruší výšku podlahy.
Zahradní centrum připraví smuteční vazby, hřbitovní věnce, dekorace na hřbitov
Zahradní centrum Květinka Zlín-Želechovice váže sezónní vazby - objednávejte s předstihem hřbitovní věnce, smuteční vazby, kytice i jiné dekorace na hřbitov.
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Výroba průmyslových lepidel - lepidla pro výrobu a opravu obuvi, galanterní a čalounickou výrobu
Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobce průmyslových lepidel - jedná se o lepidla pro výrobu a opravu obuvi, galanterní a čalounickou výrobu a také lepidla pro automotive a stavebnictví.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. Vám ve spolupráci s těmi nejvýznamnějšími výrobci a dodává ve Zlíně střešní krytiny a další materiál pro stavbu a rekonstrukci např. hliníkových a plechových střech.
Veřejné osvětlení - údržba, revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce
Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka se postará o montáže, údržbu i revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce a města v regionu Zlínský kraj.
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.
Domácí spotřebiče TEKA už i ve Zlíně se slevou až 50% - multifunkční trouby, myčky, pračky, kávovary...
Firma SEA Zlín má pro Vás novinku v podobě domácích spotřebičů značky TEKA! Přijďte si i vy pro kvalitní domácí spotřebiče se slevou až 50%. Můžete si vybrat kávovary, trouby, myčky, pračky a další.
Prodej a náhradní díly na pračky, sporáky, myčky-bílá technika
U firmy Duo servis elektro Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, sporáky, myčky i další spotřebiče. Zabýváme se i prodejem bílé techniky různých značek. Dodáváme i na Vsetín.
Nákup, prodej nemovitostí-reality, kde rezervační poplatek vrací, pokud k obchodu nedojde
Společnost G2 Reality s.r.o. pro Vás zprostředkuje nákup nemovitostí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž. Pokud k prodeji realit nedojde, rezervační poplatek se vrací.