Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Eshop Europlast-koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky
Pořiďte zboží značky Europlast snadno v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Zajímavé ceny na vše - koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky fasádní i interiérové.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Montáže, výměna, oprava průmyslových potrubních rozvodů
Činností firmy MONTEMA z regionu Zlínský kraj jsou montáže, výměna a oprava průmyslových potrubních rozvodů. Potrubní rozvody i vyrábíme.
Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Robotická sekačka za akční ceny -  Stihl, Honda Míímo mají lepší typ signálu
Na prodejně firmy PATRICK s.r.o. Zlín můžete zakoupit robotické sekačky za akční ceny. Robotická sekačka STIHL iMOW i HONDA Míímo mají lepší typ signálu pro návádění robota.
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Zásněžky Plastiplot - protisněhový plastový plot jako účinná bariéra proti tvorbě závějí
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic u Zlína vyrábí zásněžky Plastiplot - jde o protisněhový plastový plot, který funguje jako účinná bariéra proti tvorbě závějí.
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
Kuchyně na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku - grafický návrh
Kuchyně Trunkát v okolí Uherského Hradiště a Otrokovic vám poradí jak kuchyni co nejlépe využít, zpracuje grafický návrh, pomůže s výběrem materiálů a nakonec kuchyni vyrobí, nainstaluje.
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Zakázková výroba, prodej, servis pilové pásy, nože na kov i na potraviny
Společnost METALIG, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá zakázkovou výrobou, prodejem a servisem pilových pásů a nožů na kov a potraviny.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Inteligentní robotická sekačka STIHL, iMow pro udržovaný trávník bez práce
Inteligentní robotická sekačka značky STIHL iMow Vám pomůže mít perfektně udržovaný trávník. Můžete ji zakoupit u autorizovaného prodejce, firmy PATRICK s.r.o. Zlín.
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Výroba, kovovýroba pilových pásů, nožů, pilové pásy Zlín
Společnost METALIG, s.r.o. se specializuje na výrobu kovových pilových pásů a nožů. Zákazníci se na nás mohou obracet z celé České republiky.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Vestavěné skříně - moderní nábytek a efektivně využitý prostor
Kompletní výroba vestavěných skříni v prvotřídní kvalitě a s individuálním přístupem k Vašemu přání. Využijte efektivně každý prostor, firma Trunkát Interier ve Zlíně Vám splní Vaše představy.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Autorizovaný servis zahradní techniky, nářadí Stihl, Honda, Stiga, Dolmar - Servisní středisko
Autorizovaný servis na výrobky Stihl, Honda, Stiga, Dolmar Vám poskytne servisní středisko firmy PATRICK s.r.o. Zlín, která je autorizovaným prodejcem zahradní techniky a nářadí.
Plastová okna Zlín -kvalitní výroba a profesionální montáž
Společnost Perymont Zlín je autorizovaným prodejcem plastových oken vyráběných na Slovensku společností SLOVAKTUAL, která patří mezi přední producenty plastových a hliníkových oken na evropském trhu.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Sítě do oken – sítě proti hmyzu v nejvyšší kvalitě
Pokud potřebujete chránit interiér proti hmyzu, můžete se spolehnou na společnost SLOVAKTUAL. Zajistíme Vám sítě do oken v nejvyšší kvalitě a poradíme, který produkt bude pro Vás ten nejvhodnější.