Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Kvalitní kuchyně se zárukou - grafický návrh ve speciálním programu, výroba, realizace
Kvalitní kuchyně se zárukou pro vás realizuje firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně, která vám kromě výroby zhotoví i grafický návrh ve speciálním programu a vy si tak vyberete její přesný vzhled.
Největší výběr venkovních, vnitřních dveří - prodej, montáže včetně zárubní
Společnost BRITRA ZLÍN, s.r.o. Otrokovice má největší výběr venkovních, vnitřních dveří v regionu Zlín. Na prodej různé materiály i dezény. Zajistíme zaměření i montáže.
Rizikové kácení stromů - ořez a pokácení nestabilního, nebezpečného stromu
Společnost VERTIK Vizovice provádí v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín rizikové kácení stromů. Zajistíme bezpečnou likvidaci nestabilního či nebezpečného stromu - ořez a pokácení.
Rotavátor Ruris, kultivátory, sekačky, křovinořezy-prodej, servis
Usnadněte si práci na zahradě - rotavátory, kultivátory, sekačky, křovinořezy a další technika je na prodej u firmy Zdeněk Omelka Napajedla 15 km od Zlína, Uherského Hradiště.
Výroba, montáž, vzduchotechniky, rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech
Společnost KLMN s.r.o. Otrokovice je klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj. Vyrábíme vzduchotechniku, zajistíme montáže rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech.
Akce na vybrané zahradní stroje, techniku Stihl - Sleva až 3000,- Kč
Nepropásněte akce na prodejně zahradní techniky PATRICK Zlín - sleva až 3000,- Kč na vybrané zahradní stroje Stihl.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy, hliníkové pergoly, venkovní rolety, posuvné panely, hliníkové ploty a brány.
Alutech Bohemia s.r.o. prvky solární ochrany
Návrhy a realizace vybavení interiérů - zakázková výroba bytového nábytku z masivního dřeva, lamina i dýhy
Truhlářství Milan Bajer Zlín se zabývá návrhy a realizací vybavení do interiérů. Působí především ve Zlínském kraji a Praze. Nábytek vyrábíme z masivního dřeva a také z lamina i dýhy.
Domácí, kuchyňské, zahradnické, chovatelské, potřeby-vše pro domácnost, zahradu, hobby
Široký sortiment zboží pro domácnost, hobby, zahradu můžete pořídit v prodejně Zahradní technika Omelka-Napajedla u Zlína. Najdete zde domácí, kuchyňské, chovatelské i zahradnické potřeby.
Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Návrh řešení interiéru a výroba nábytku na míru - kuchyně, kuchyňské linky, vybavení do bytu, kanceláře
Výrobce nábytku na míru, firma HT-interier Vizovice, přijímá zakázky v regionu Zlínský kraj. Zpracujeme řešení nového interiéru a vyrobíme nábytek do bytu, kuchyně, vybavení kanceláře i jiných prostor
Skladové prostory pro stroje, strojní zařízení a skladování materiálu - pronájem
Společnost MONTEMA spol. s r.o. Otrokovice má k dispozici volné skladové prostory pro stroje, strojní zařízení či pro skladování materiálu. Pronájem skladového prostoru dohodou.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Specialisté na nábytek a kuchyně, zhotovení na míru v nejvyšší kvalitě
S realizací nábytku dle Vašich představ Vám pomůže firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně. Kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, koupelny nebo dětský pokoj v zaručené kvalitě.
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, extra izolační okna
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, kvalitní povrchová úprava oken a dveří, specializace na výrobu extra izolačních oken.
OKNA-DVEŘE JAVORNÍK, s.r.o.
Dlažby, obklady ze dřeva -  dřevěné fasády, obložení stěn, stropů
Firma BUČEK střechy se zaměřuje na dlažby a obklady z exotického dřeva v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod. Montuje obklady fasády ze dřeva i dřevěné dlažby a obložení stěn, stropů v interiéru.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Plastové zdvižně posuvné dveře - velké prosklené dveře s lehkým ovládáním, které dodají více denního světla
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si plastové zdvižně posuvné dveře od firmy Slovaktual ze Zlína, která Vám vyrobí tyto velké prosklené dveře podle Vaších představ.
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL - úsporné osvětlení pracovních prostor
Úsporné řešení osvětlení pracovních prostor přináší průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL, která pořídíte u firmy EMS ELEKTRO s.r.o Otrokovice - Zlínský kraj.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín