Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba, eshop interiérové, dekorace ze dřeva - dřevěné portréty, obrazy, velikonoční, vánoční, světelné dekorace
Ručně vyrobené dekorace ze dřeva můžete objednat přes eshop woodresinhome.cz Zlín, Interiérové dřevěné dekorace velikonoční, vánoční i světelné, portréty, obrazy. Výroba je přizpůsobena Vašemu přání.
Rychlé řešení pro sociální zázemí budov - výroba a prodej sanitárních, WC příček BL 13-3 HPL, BL28
Sanitární a WC příčky BL 13-3 HPL a BL 28 jsou rychlým řešením pro sociální zázemí budov. Příčky z kvalitních německých materiálů vyrábí a prodává firma BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Bytový textil, záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky a osušky-největší výběr
Největší výběr bytového textilu ve Zlíně najdete v prodejně FRANC Zlín - záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky, osušky, deky, ubrusy a další bytový textil.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Prodej řezaných květin, hrnkových rostlin a svatební, smuteční vazby
Velký výběr hrnkových pokojových rostlin za skvělé ceny mají v Květinářství Na Kapli v Napajedlech u Otrokovic. Připraví i svatební, smuteční vazby a aranžmá pro každou příležitost.
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Bytový textil s vánoční tematikou a textilní dekorace na vánoce z eshopu
Velkoobchod bytového textilu, společnost ZDEKOR Zlín, opět připraví novou kolekci bytového textilu s vánoční tematikou i dekorace na vánoce. Vše pořídíte na provozovně i na eshopu.
Barvy a značkovací spreje na dřevo i kov – kvalitní značky Colorlak, Cosmoslak a Macota
Nátěrové hmoty, barvy na dřevo i kov Colorlak, barevné a značkovací spreje značek Cosmoslak a Macota má ve svém bohatém sortimentu společnost Spojovací materiály - Obchod Zimmermann nejen ve Zlíně.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Karlov 0250 útulný apartmán poblíž lyžařských středisek - ubytování pro 6 osob
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. pronajímá apartmán pro 6 osob v Jeseníkách, v Karlově pod Pradědem, poblíž lyžařských středisek. Ubytování rezervujte přes e-chalupy.cz - Karlov 0250.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Hliníkové, nerez profily, podlahové, schodišťové lišty Rever-eshop, velkoobchod
Společnost Ventilátory Zlín je velkoobchodní prodejce profilů zn. Rever. Hliníkové, nerez profily - přechodové podlahové lišty a krycí schodišťové lišty lze zakoupit i přes eshop.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Potrubní průmyslové rozvody - realizace, montáže, oprava, výměny potrubí
Společnost MONTEMA z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na realizace, montáže i výměny a oprava potrubí, potrubní průmyslové rozvody realizuje po celé ČR. Sídlo firmy - Otrokovice, 10Km od Zlína.
Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Strojně montážní firma-montáž, demontáž technologických celků, potrubních rozvodů
Strojně montážní firma MONTEMA z Otrokovic u Zlína, působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR. Zaměřuje se na montáž, demontáž technologických celků, výrobních linek a potrubních rozvodů.
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát v akci
U firmy Oplocení Tlumačov můžete zakoupit chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát za nižší ceny než u konkurence. Vybrané produkty jsou v akci.
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Česká velkoformátová plechová střešní krytina PROFI - výroba na míru
Výrobcem a dodavatelem velkoformátové plechové střešní krytiny PROFI je společnost STATO střechy s.r.o. v Napajedlech na Zlínsku - zajistíme výrobu na míru.
Montáž, demontáž průmyslových technologií, výrobních linek
Kvalitní a rychlou montáž i demontáž průmyslových technologií, výrobních linek a potrubních systémů zajistí po celé ČR firma MONTEMA z regionu Zlínský kraj.
Plotové systémy-sloupky, oplocení, pletivo na ploty, brány, branky
Plotové systémy a pletivo různého druhu zakoupíte u firmy Oplocení Tlumačov z regionu Zlínský kraj. V nabídce hotové brány, branky, plotové sloupky, pletivo na ploty.