Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu Brno
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Výběr sítě dokonce v šedé a černé barvě, které dokonale splynou s oknem.
iPARAPETY s.r.o.
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Objednávejte odrůdy paprik, které získaly ocenění v soutěži Hortikomplex 2022 v Olomouci
Společnost Moravoseed se může pyšnit vynikajícími odrůdami paprik, se kterými získala ocenění na výstavě Hortikomplex 2022 v Olomouci. Vyzkoušejte široký výběr sladkých i pálivých odrůd paprik.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Myčky, pračky, sušičky - spolehlivá oprava a servis v Brně
V oblasti servisu a oprav myčky, pračky nebo sušičky se obraťte na odborníky z firmy Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Rozvaděčové skříně pro obráběcí stroje a výrobní linky – zakázková výroba
Výrobou rozvaděčových skříní na zakázku pro obráběcí stroje a výrobní linky se zabývá firma VTL Blansko a.s. Zajistíme návrh, konstrukci a výrobu rozvaděčových skříní na klíč.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Vzduchotechnika do potravinářských provozů - restaurace, pekárny a kuchyně
Firma KlimaTechnik s.r.o., sídlící nedaleko Hodonína ve městě Strážince se specializuje na dodávku, servis a montáž kvalitních vzduchotechnických systémů pro odvětrávaní.
KlimaTechnik s.r.o.
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace na zakázku - výroba
Nerezové boxy, rozvaděče a klimatizace vám na zakázku vyrobí specialista v oboru - firma TEPROSTROJ, s.r.o. v Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Dodávka svařovaného potrubí s kulatým, čtyřhranným průřezem vyráběného na míru
Dodávku svařovaného potrubní vyráběného na míru zajistí firma Giometal z Brna. Vyrábíme potrubí s kulatým a čtyřhranným průřezem.
GIOMETAL s.r.o.
Brusky na podlahy a parkety – poradenství pro získání původního vzhledu podlah
Profesionální poradenství pro získání původního vzhledu podlah, půjčování brusek na podlahy a parkety včetně zajištění brusiva poskytuje společnost BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Mobilní podlahy – přenosné a skládací podlahy na výstavy, svatby, plesy a další akce
Mobilní, přenosné a skládací podlahy vhodné na výstavy, plesy i jiné akce má v několika typech nebo s možností vlastního designu ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Zakázková výroba zdravotnického nábytku - vybavení do ordinací, čekáren na míru
Komplexní služby od návrhu, přes zakázkovou výrobu na míru, až po montáž nábytku zajišťuje firma LAMÉ z Břeclavi. Zdravotnickým nábytkem vybavíme ordinaci, čekárnu i laboratoře.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Při prodeji či pronájmu nemovitosti je důležité vybrat si pro spolupráci vhodnou realitní kancelář
Realitní kancelář představuje zprostředkovatele při prodeji, koupi či pronájmu nemovitostí. Veškeré potřebné úkony spojené s prodejem spolehlivě zařídí firma Znojemské reality ve Znojmě.
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.