Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.
Vizualizace – náhled na interiér a rekonstrukci před realizací
Změnu vybavení interiéru a rekonstrukci bytů i domů s vizualizací Vám v Brně a jeho okolí zajistí společnost Zednictví Jeneš, s. r. o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Pronájem bytových a nebytových prostor – nádherné prostředí za perfektní cenu
Na poskytování pronájmu bytových a nebytových prostor v nádherném prostředí za perfektní cenu a s moderním vybavením se zaměřuje společnost ATLANTA, a.s. nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex - pro děti i dospělé
Dětské a dospělé lůžkoviny dodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Prodáváme ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex. Objednávku Vám v okolí Svitav dovezeme až domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s 10-ti letou zárukou a povrchovou úpravou s certifikací
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s průvzdušnou výplní a povrchovou úpravou s certifikací dodává firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Na vrata navíc poskytujeme 10-ti letou záruku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Posezónní servis zahradních strojů – sekačky, křovinořezy, mulčovače v perfektním stavu
Na posezónní servis, vyčištění a opravy zahradních strojů jako jsou sekačky, křovinořezy, mulčovače a další se zaměřují vyškolení technici ze společnosti Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Exteriérové a venkovní screenové rolety a žaluzie – kvalitní stínící technika za bezkonkureční ceny
Na prodej exteriérových a venkovních screenových rolet a žaluzií a další kvalitní stínící techniky pro všechny druhy oken z odolných materiálů se zaměřuje společnost BT HAUS s.r.o. ze Znojma.
BT HAUS s.r.o.
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Šlechtění nových odrůd různých okurek a nakládaček – odborníci v oboru pěstování a výroby osiva
Na šlechtění nových odrůd okurek a nakládaček, pěstování zeleniny a výrobu osiva se specializují odborníci společnosti MORAVOSEED CZ a.s. přinášející další 3 novinky v odrůdách okurek.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Zajištění hypotéky při koupi nemovitostí, stavebních parcel, komerčních pozemků a prostor
Pomoc s pořízením hypotéky i s výběrem při koupi nemovitostí, pozemků i komerčních prostor poskytuje realitní kancelář Znojemské reality se sídlem ve Znojmě.
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Průmyslová sekční vrata s pohonem stropním a bočním včetně montáže
Sekční průmyslová vrata s douhou životností, nerezovým kováním a zesílenou konstrukcí instaluje firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Průmyslová vrata jsou dodávána s bočním nebo stropním pohonem.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Bohatý výběr letniček, balkónovek a bylinek – nádherné surfínie, muškáty a petúnie
Na prodej letniček, balkónovek, bylinek, skalniček, okrasných stromů, keřů a surfínií, muškátů a petúnií se zaměřují se zaměřují specialisté na květiny ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Adventní svíčky z včelího vosku – bohatý výběr vánočních ozdob a dekorací
Bohatý výběr adventních svíček v různých velikostech z včelího vosku, ozdob na zavěšení a další vánoční dekorace má ve svém bohatém sortimentu společnost Včelařství Řezanina provozující e-shop.
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody