Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Opravy, servis, čištění, revize plynových spotřebičů, plynový kotel, bojler
Opravy, servis, čištění a revize veškerých plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a dalších plynospotřebičů provádí firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí, odborné poradenství
Odborné poradenství v případě finančních problémů i výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí poskytují Znojemské reality. Nečekejte až Vám střechu nad hlavou prodá exekutor.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Nezbytné potřeby pro montáž parapetů - čistící PUR pěny, odlamovací nože, akryl a pásky
Společnost iPARAPETY s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci venkovních a vnitřních parapetů včetně prodeje nezbytných montážních potřeb, jako jsou zednické vodováhy, odlamovací nože, PUR a expanzní pěny.
iPARAPETY s.r.o.
Výroba dětského nábytku na míru - moderní dětské pokoje pro malé i školáky
Zařiďte dětský pokoj podle vašich představ. Kvalitní a moderní dětský nábytek pro malé i školáky vyrábí na míru firma LAMÉ z Břeclavi.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Výprodej dřevěných a hliníkových žebříků za přijatelné ceny
Dřevěné a hliníkové žebříky různých provedení a pro různé použití si můžete za výprodejové ceny pořídit na e-shopu společnosti HROMEK s. r. o.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Páskové systémy - ochrana pro produktovody, vodovody a ropovody
Kvalitní izolační páskové systémy, chránící produktovody, vodovody i ropovody před korozí zprostředkuje společnost MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Praktický moderní doplněk pro Váš dům – markýzy výsuvné, výklopné, fasádní i volně stojící
Markýzy jsou skvělým moderním doplňkem, který zároveň plní svou funkčnost. U firmy 1A TRADE, S.R.O. v Brně- venkově vybírejte ze čtyř typů markýz – výsuvné, fasádní, výklopné a samostatně stojící.
1A TRADE, s.r.o.
Venkovní mrazuvzdorná dlažba na terasy, balkóny a chodníky a vnitřní obklady a dlažby - prodej
Široký sortiment obkladů a dlažeb zakoupíte v okolí Znojma v prodejně stavebnin firmy Ekoček. Prodáváme vnitřní obklady a dlažbu ale i mrazuvzdornou dlažbu pro venkovní použití.
Stavebniny EKOČEK
Prodej, dodávka venkovní parapety Brno-venkov
Prodej, dodávka venkovní parapety a profesionální montáž provádí firma iPARAPETY s.r.o. Léty prověřený materiál. A jedině česká výroba. Brno, Brno-venkov.
iPARAPETY s.r.o.
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Samolepící vinylové podlahové čtverce Deco floor – věrná imitace kamenných, dřevěných a kachličkovitých vzorů dlaždic
Pomocí samolepících podlahových tapet rychle a levně zrenovujete starou podlahu. Podlahové čtverce Deco floor s věrnou imitací dřeva, kamene nebo kachliček prodává Kupsi u Kupsy, s.r.o. z Boskovic.
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Znojemské reality – pronájem bytů, domů a komerčních prostor
Znojemské reality, to je rychlý, kvalitní servis a odborná pomoc při prodeji bytů, domů a komerčních prostor. Prodejte či pronajměte své nemovitosti bez starostí.
Izolace vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla – profesionální práce a kvalitní prostředky
Profesionální práci s využitím kvalitních produktů při izolaci vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla provádí od roku 2003 společnost GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej sekačky na trávu, benzínové, elektrické, vřetenové, bubnové
Prodej sekačky na trávu od firmy GARDENTECH jak v kamenné prodejně v Brně tak i na eshopu. Benzínová, elektrická, vřetenová, bubnová, automatická sekačka na trávu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI. Eko dotace 6000.-
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI kupte na eshopu firmy Gardentech s.r.o.. Jak získat eko dotace 6000.- na tento motor?
Gardentech s.r.o.
Plovoucí svíčky z včelího vosku - krásná dekorace pro dokonalou atmosféru
Přírodní plovoucí svíčky z včelího vosku navodí dokonalou a romantickou atmosféru doma, na svatbě i narozeninové oslavě. Objednejte si v e-shopu Včelařství Řezanina plovoucí svíčku ve tvaru květiny.