Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej a pokládka koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny
Prodej a pokládku koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny zajistí v Břeclavi i Znojmě spolehlivá firma LASPO podlahářství z Brna.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Interiérový nábytek na míru - výroba kvalitních vestavěných skříní a nábytku do interiéru
Firma LAMÉ se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Také se zabýváme montáži nábytku a vyrábíme také vestavěné skříně, nábytek do interiéru a dětský nábytek na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Hobby série květin a osiva – bohatý výběr letniček, dvouletek, trvalek
Bohatý výběr květin, letniček, dvouletek a trvalek jako jsou například jiřiny, slunečnice, macešky, muškáty, petúnie a mnoho dalších má ve svém sortimentu společnost MORAVOSEED CZ a.s.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Jednoduché hnojení výsadeb v nádobách a truhlících na balkóně
Potřebujete-li tablety na hnojení či dohnojování výsadeb v nádobách nebo balkonových truhlících, obraťte se na českého výrobce a prodejce společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Prodej okrasných stromů a keřů – obrovský výběr javorů, habrů, katalp a mnoho dalšího
Na prodej okrasných stromů a keřů, jako jsou různé druhy javorů, habrů, katalp a buků, se zaměřuje v oblasti Ivančic Zahradnictví Novák – specialista na zahrady, rostliny, stromy i bylinky.
Zahradnictví Novák
Bioklimatická pergola ARTOSI s dlouhou životností – komfort a styl pro Vaši zahradu
Na prodej a montáž bioklimatických pergol ARTOSI, které umožňují regulaci tepla, světla a větrání a zároveň dodávají zahradě styl, se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. pro okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu. Poskytneme satelitní zaměření zdarma a záruku v délce 50 let.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ocelové sloupy veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality
Ocelové sloupy a stožáry veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality, sloupky ručního řízení od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Prodej činžovních domů, investiční (komerční) nemovitosti – rychlé vyřízení
Na prodej činžovních domů a komerčních nemovitostí, vhodných pro investice, se zaměřuje realitní společnost I.E.T. Reality, s.r.o. v Brně a v Praze, ale i v Ostravě a okolí. Garance rychlé realizace.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Mechové obrazy pro zpříjemnění vzhledu pokojů a dalších prostor v hotelech a penzionech
Vylepšete vzhled pokojů ve Vašem hotelu nebo penzionu pomocí mechových obrazů. Mechové obrazy pro ubytovací zařízení na míru vytváří Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy
Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Matrace, rošty na míru a vybavení ložnic - povlečení, přikrývky
Certifikované studio Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic dodává nejen pro zákazníky z Kunštátu matrace a rošty na míru, přikrývky, polštáře a jiné vybavení ložnic.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Zvěčněte si životní okamžik v mechovém obrazu – konstelace hvězd Vašeho dne
Se zvěčněním Vaší životní události, narození miminka, den svatby či výročí Vám pomůže designérka Romana Lucká a její mechové obrazy. Hvězdná mapa v obraze Vám připomene Vaše nezapomenutelné okamžiky.
Romana Design Mechové obrazy
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Léčivé a aromatické rostliny - bazalka, heřmánek, máta, meduňka, šalvěj a mnoho dalších
Na šlechtění osiv a prodej léčivých a aromatických rostlin, jako jsou bazalka, máta, meduňka, heřmánek nebo šalvěj se zaměřují odborníci ze společnosti MORAVOSEED CZ a.s. pro hobby potřeby.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Zakázková výroba industriálního kovového nábytku – stylové postele, skříňky, stolky a mnoho dalšího
Na zakázkovou výrobu industriálního kovového nábytku, jako jsou například postele, skříňky a stolky, se specializují odborníci z Uměleckého kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Pokládka travního koberce – profesionální založení trávníku a rychlé zazelenání plochy kolem domu
Na pokládku travního koberce a profesionální založení trávníků, které zajistí rychlé zazelenání plochy kolem domu se zaměřují specialisté ze společnosti Zahrady Minařík ze Znojma.
Zahrady Minařík
Velkoobchodní prodej fitinek - T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna
Prodej instalatérských trubkových spojovacích dílů, jako jsou T-kusy, redukce, trubkové oblouky a dna, ale také hrdla, sedla, nátrubky, návarky, zajišťuje firma GELDBACH - CZ s.r.o. z Brna.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Originální teakový nábytek dovezený přímo z Asie za atraktivní ceny
Originální teakový nábytek dovezený z Asie přímo od výrobce zakoupíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě a v EXCALIBUR CITY Hatě. Pořídit je možné teakové stoly, židle, jídelní sety, komody i houpačky.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Rolovací mříže, rolety na míru a jejich pohony – pro zabezpečení vašeho obchodu
O zabezpečení vašeho obchodu se postará firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která dodává rolovací mříže a rolety na míru včetně jejich pohonů a jinou automatizační techniku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Prodejna s vodoinstalačním materiálem od prověřených výrobců
Veškerý vodoinstalační materiál pro velké i malé projekty zakoupíte v prodejně Ungrmat. Prodáváme kohouty, zpětné klapky, tvarovky, spojky a další instalatérský materiál na vodu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno