Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kvalitní postele a vybavení ložnice pro klidný spánek
Postele, matrace, rošty a mnohé další vybavení pro Vaši ložnici dodává certifikované studio zdravého spánku Dobrý spánek v Boskovicích.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry
Studio míchání barev - na fasády i do interiéru, fasádní nátěry, široký výběr z odstínů barev od firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Ekologické a zdravotně nezávadné přírodní dřevěné podlahy z masivního dřeva
Česká firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. vyrábí a dodává ekologické a zdravotně nezávadné třívrstvé dřevěné podlahy z přírodního dřeva. Vyzkoušejte naše prémiové podlahy vyráběné z kvalitní kulatiny.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Interiérové studio – návrhy interiérů na míru s mechovým uměním
Interiéry, které budou vzbuzovat pocit klidu a výjimečnosti, a navíc budou plnit všechny potřebné funkce, navrhuje na míru Romana Design. Navrhuji interiéry s mechovým uměním.
Romana Design Mechové obrazy
Hliníkové a drátěné ploty, brány a branky – nekonečná škála provedení a barev na míru
Na návrh a realizaci hliníkových a drátěných plotů, kvalitních bran a branek s nekonečnou škálou variant provedení a barev se na jižní Moravě a ve Znojmě zaměřují specialisté ze Zahrady Minařík.
Zahrady Minařík
Úsporné řešení v oblasti topení, chlazení, klimatizace a vzduchotechniky
Administrativní budovy, nemocnice, haly a sklady mohou výrazně snížit svou energetickou náročnost v oblasti chlazení, klimatizace, topení. S efektivním řešením Vám může pomoci RX servis s.r.o.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Koupací, okrasné a chovatelské zahradní jezírka včetně systému čištění vody – návrh, vyměření a realizace
Na vyměření, návrh a realizaci koupacích, okrasných a chovatelských zahradních jezírek včetně dodání systému čištění vody se zaměřují specialisté ze Zahradnictví Novák z Ivančic.
Zahradnictví Novák
Zakázková výroba výzdoby pokojíčku pro miminko – písmena na pověšení na míru
Na zakázkovou výrobu výzdoby do pokojíčků pro miminka a dětských pokojů v podobě písmen na pověšení na míru dle přání zákazníků se zaměřuje společnost s e-shopem Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor – tiché a designové klimatizace s vysokou účinností
Na prodej a montáž tichých a designových klimatizací s vysokou účinností pro chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Výroba moderní kuchyně na zakázku či nábytku na míru
O moderní kuchyně na zakázku včetně výroby nábytku na míru se vám postará inovativní, truhlářská firma Jiřího Májka Woodtech. Své služby poskytuje pro zákazníky z Brna a jeho okolí.
Jiří Májek Woodtech
Ochranné oplocení, nárazové zábrany a dojezdy pro manipulační techniku – kvalitní doplňující technologie
Na ochranné oplocení, nárazové zábrany, dojezdy pro manipulační techniku a další doplňující technologie pro bezproblémovou logistiku a výrobní proces se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Vše pro bydlení, stavbu i výrobu od jednoho dodavatele Schachermayer, spol. s r.o.
Sortiment více než 150.000 položek pro oblasti bydlení, stavby i výroby na jednom místě nabízí pobočka velkoobchodu Schachermayer v Brně.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Architekt, architektonická kancelář Znojmo
Na provoz architektonické kanceláře, projektování staveb, inženýrskou činnost i stavební dozor se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o. ze Znojma.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Designové prvky s mechem pro recepce, firmy, hotely a restaurace
Romana Design vyrábí designové prvky s mechem pro recepce, hotely, firmy i restaurace, které zaujmou každého příchozího. Mechové interiérové doplňky navíc zútulní interiér.
Romana Design Mechové obrazy
Návrh a realizace zahrad na klíč – zahradní architektura pro malé i velké zahrady
Na návrhy a realizace zahrad, zahradní architekturu a na proměnu velkých i malých prostor v oázu krásy se zaměřuje společnost Zahrady Minařík ze Znojma, která spojuje přírodu, estetiku a relaxaci.
Zahrady Minařík
Výběrové dubové třívrstvé podlahy z přírodního dřeva
Dodejte Vašemu interiéru přírodní a nadčasový vzhled s výběrovými a nadčasovými dubovými podlahami, která vyrábí a dodává specialista v oboru, firma Štipčák, spol s.r.o. z Javorníku.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Návrh, realizace a údržba zahrad – kompletní práce i poradenství včetně výsadby rostlin
Na návrh, realizaci a údržbu zahrad, zajištění kompletních prací, na poradenství i samotnou výsadbu rostlin, stromů a keřů se zaměřuje Zahradnictví Novák působící nejen v okolí Ivančic.
Zahradnictví Novák
Praktické  jídelní kuchyňské sety s rohovou lavicí, stolem a židlemi
Rohové jídelní sety s praktickou lavicí s úložným prostorem včetně možností výběru barvy dřeva i potahové látky pořídíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.