Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství  Brno a okolí, Jihomoravský kraj
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství jedině od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Vybrat si můžete vybrat s široké škály dekorů. Provádíme i montáž.
iPARAPETY s.r.o.
Čerpání betonu do dálky a výšky i na stavbách s nedostatkem prostoru
O dodávku a čerpání betonu do dálky i výšky pomocí halového čerpadla, a to i na stavbách s nedostatkem prostoru, se postará firma Beton Znojmo.
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Údržba nejen veřejné zeleně – zakládání a péče o trávníky, výsadba květinových záhonů, prořezy stromů
Pokud potřebujete posekat parkový nebo luční porost, prořezat stromy v parku, založit trávník nebo vysadit květinové záhony, obraťte se na úsek údržby zeleně společnosti TESPRA Hodonín s.r.o.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Prodej kancelářských i zdravotních židlí pro děti i dospělé, možnost dokoupit poškozených dílů
Kancelářské, zdravotní židle pro děti i dospělé prodává společnost Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., prodejnu najdete v Novém Šaldorfě u Znojma. U nás máte možnost dokoupení poškozených dílů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody Hodonín
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody, prodej vodo, topo, plyn materiálu, vytvoření projekce od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.