Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Kovový zahradní nábytek do zahrad, teras i interiéru od UNIKOV STEEL s.r.o.
Společnost UNIKOV STEEL s.r.o. z Bzence pro Vás má moderní kovový zahradní nábytek, který bude ideálním doplňkem pro Vaši zahradu, pergolu nebo terasu.
Zprostředkování nábytku z teakové dřeva pro milovníky originálního bydlení
Nábytek z teakového dřevo pro vaše originální bydlení vám zajistí firma TPZ, s.r.o. ze Znojma, která jej pro vás zprostředkovává přímo u výrobců z Asie za velmi zajímavých cenových podmínek.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Kvalitní český nábytek, prodejce, dodavatel nábytku, židle, stoly, pokoje, postele, skříně, Znojmo
Kvalitní český nábytek, vybavení domů, bytů nábytkem. Kuchyně, skříně, postele, sedací soupravy, stoly, židle, dětské pokoje a další zkoupíte od KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Prostěradla Mako-jersey s lycrou – měkká, hebká a elastická prostěradla i v atypických rozměrech
Vysoce elastická, měkká a hebká prostěradla Mako-jersey zakoupíte na e-shopu firmy Mobytex. Vybrat si můžete z 18 barev i atypických rozměrů prostěradel.
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Půjčovna a prodej stavební mechanizace a nářadí, pronájem s obsluhou, záruční a pozáruční opravy
Společnost BESTRENT se zabývá především pronájmem a prodejem stavební mechanizace a nářadí. Nabízíme k prodeji kompletní sortiment nového nářadí a mechanizace a záruční i pozáruční opravy produktů.
Jemná a hřejivá hebká dětská deka z mikroflanelu s roztomilými výšivkami
Jemné a velice hřejivé dětské hebké deky z mikroflanelu nakoupíte na e-shopu mobytex.cz. Prodáváme mikroflanelové deky s roztomilými motivy výšivek i v dárkovém balení.
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Garážová vrata Brno – kvalitní materiál, velký výběr včetně montáže
Plánujete výstavbu garáže? Sháníte garážová vrata, ale ještě jste se nerozhodli, jaký typ zvolit? Velký výběr včetně montáže nabízí firma ON KEY´S GATE S.R.O.
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Vinylové podlahy pro komerční prostory, subdodavatel pro developerské projekty
Vinylové podlahy pro komerční prostory dodává společnost Bukoma group s.r.o., která působí také jako subdodavatel pro developerské projekty.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Česká výroba klasických i moderních kuchyní a kuchyňských linek na míru, zakázku
Klasické i moderní kuchyňské linky a kuchyně české výroby na míru včetně 3D vizualizace a v různých barevných provedeních zajistí v okolí Znojma prodejna nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Odolné vinylové podlahy  - dodávka, prodej pro developery a velkooodběratele
Odolné vinylové podlahy naleznete u naší firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna. Dodáváme vinylové plovoucí podlahy a podlahy k lepení včetně příslušenství pro developery a velkoodběratele.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno