Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.
Betonová směs na míru, písek i kamenivo od společnosti PRESTA-mix, spol. s.r.o.
Kvalitní betonovou směs, kterou Vám umíchají na míru pro Vás vyrobí a dopraví společnost PRESTA-mix, spol. s.r.o., která působí v Kuřimi a působí pro Brno a okolí.
Vodní prvky na zahradu – okrasné nebo koupací zahradní jezírka, přírodní biotopy Lednice
Zpříjemněte si pobyt na zahradě malebně vypadajícími zahradními jezírky. Vodní prvky, jako jsou zahradní jezírka nebo přírodní biotopy, realizuje v okolí Lednice Zahradní centrum Morávkovo.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Vysoce savé bambusové kuchyňské utěrky – různé vzory a barevné provedení
Vysoce násakové bambusové utěrky české výroby v různých dekorech a barvách, které nezanechávají vlákna na skle, zakoupíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Letní bavlněná přikrývka s různými motivy, výplní z dutých vláken
Lehkou letní přikrývku z bavlny s různými motivy a výplní z dutých vláken prodává e-shop mobytexpovleceni.cz. K letní přikrývce je možné zakoupit i povlečení ve stejném designu.
Výrobce bazénů - sklolaminátový, laminátový bazén v různých barvách včetně montáže, levná doprava
Výrobce bazénů, firma BIO-NANO-TECH s.r.o. Strážnice u Hodonína, dodá originální sklolaminátové, laminátové bazény české výroby. Zajištěna levná doprava a montáž. Možnost výběru různých barev.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet. Mobilní toalety potřebné na kulturních a společenských akcích
Pronájem a servis mobilních toalet poskytuje firma Autodoprava Bohdálek. Mobilní toalety ocení obce a města při pořádání kulturních a společenských akcích.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Pohodlné a stylové křesla, kvalitní pohovky, rohové sedačky za super cenu
Sháníte sedačku, která Vám poskytne dostatek pohodlí a místa? Navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete kvalitní pohovky, pohodlné a stylové křesla a rohové sedačky za super cenu.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Bavlněné povlečení do dětských postýlek s veselými barvami a motivy pro dívky i chlapce
Bavlněné povlečení do dětských postýlek objednávejte na e-shopu mobytex.cz. Zakoupíte zde povlečení ve veselých i jemných barevných tónech pro dívky i chlapce.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Kvalitní práce v oboru trhuhlařina od Pavla Sojky - nábytek na mířu, kuchyně a další
Pavel Sojka je truhlář, který působí v okolí Brna. Věnuje se zakázkové výrobě ze dřeva a na míru pro Vás vyrobí nejen nábytek, ale i kuchyně nebo další doplňky ze dřeva.
Návrh a realizace automatických závlahových systémů v zahradách, parcích i sportovištích
Automatický závlahový systém, který ušetří Váš čas při zalévání trávníku na zahradách, v parku i na sportovištích, navrhne a nainstaluje Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Prodej kvalitního moderního ložního povlečení Matějovský – do ložnice i dětského pokoje
V e-shopu i na prodejně ve Znojmě prodává firma MOBYTEX kvalitní moderní ložní povlečení od českého výrobce s dlouholetou tradicí zn. Matějovský do ložnice i dětského pokoje.
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba Brno
V Mámině květinářství jsme pro vás připravili široký sortiment řezaných i hrnkových květin.
Potrubní součásti – ploché a otačivé příruby
O výrobu a dodávku potrubních součástí, jako jsou ploché a točivé příruby podle různých typů výrobních norem nebo atypických typů se postará firma AR Brno z Miroslavi.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Modulové sedací soupravy na míru, sedačky ve tvaru „U“ a „L“ - prodej přes e-shop
Nadčasové a elegantní modulové sedací soupravy na míru a také sedačky ve tvaru „U“ nebo „L“ , které se budou vyjímat v každé obývací místnosti, naleznete na webu nabytek-aktiv.cz
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Výstavba a revize krbů, kachlových kamen a komínů v okrese Znojmo
Pan Kamil Balík ze Znojma se zabývá stavbou krbů na dřevo a plyn, montáží elektrických krbů a také na revizemi, výstavbou a opravami kachlových kamen a komínů.
Frigg-krby Znojmo Kamil Balík