Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, truhlářství
Truhlářské práce, výrobu nábytku, specialista na kuchyňské linky na míru, grafický návrh pro zákazníky zdarma provádí kvalitní firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Betonová střešní krytina dlouho vydrží a skvěle vypadá, prodej, dodávka
Prodejce betonové střešní krytiny, odolná střešní krytina proti povětrnostním vlivům, skvěle vypadá a dlouho vydrží. Zakupte od firmy Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Spolehlivý partner pro nákup, prodej nemovitostí - poradenství, servis
Spolehlivým partnerem pro nákup a prodej nemovitostí jsou Znojemské reality Alexandr Frind - poskytujeme komplexní poradenství a servis při koupi a prodeji nemovitostí.
Výroba a prodej kvalitních garnýží v e-shopu - dřevěné, kovové a mosazné
Kvalitní dřevěné, kovové a mosazné garnýže vyrábí a prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Sortiment včetně příslušenství zakoupíte na prodejně nebo v e-shopu. Vše vám dodáme do 3 dnů.
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Ochrana podlah před poškrábáním a nečistotami – odolné a protiskluzové laky pro každou oblast použití
Ochranu podlah před nečistotami a poškrábáním formou protiskluzových laků, které jsou odolné nejen proti chemickým látkám, prodává společnost floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
Moderní kondenzační kotle pro topení s ekonomickou úsporou - servis a prodej
Moderní kondenzační kotle pro topení s technologickou i ekonomickou úsporou - servis a prodej nabízí firma Servis plynospotřebičů ve Znojmě.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Nýtovací a lisovací matice, spojovací materiál do plechu, distribuce a prodej
Spojovací materiál do plechu, nýtovací a lisovací hadice, dodávka montážních systémů, distribuci a prodej nabízí firma SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Výroba kvalitních kuchyní, kuchyňských linek a kuchyňského nábytku na míru
Firma LAMÉ z Břeclavi se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku na míru podle představ zákazníka.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Pomoc s prodejem, výkupem nemovitostí ohrožených exekucí – kompletní servis
Kompletní servis s prodejem a výkupem nemovitosti, které jsou ohroženy exekucí, Vám zajistí realitní kancelář Znojemské reality. Poradíme si s každým případem.
Vestavěné skříně na míru do ložnice i na chodbu
Jestliže potřebuje vyřešit problém s úložným místem, nechejte si vyrobit vestavěné skříně na míru v truhlářství Legon. Vyrábíme vestavěné skříně na míru nejen do ložnice a na chodbu na Blanensku.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Sedací soupravy a pohovky české výroby Jech a Aksamite sestavené na míru
Pokud uvažujte o koupi nové sedačky nebo pohovky do vašeho obývacího pokoje, navštivte prodejnu nábytku Nábytek Blansko, kde si můžete sestavit vlastní pohovku na míru od českých výrobců.
Nábytek Blansko
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Servis, oprava, výměna plynové, kondenzační kotle Znojmo
Servis a opravy a výměny plynových a kondenzačních kotlů a dalších plynových spotřebičů poskytuje firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka, ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.