Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Realitní kancelář ve Znojmě – prodej, pronájem, koupě
Společnost Znojemské reality s.r.o., se sídlem ve Znojmě se specializuje na prodeje a pronájmy bytů, rodinných domů, pozemků a jakýchkoliv jiných prostor. Prověřené reality, jistota a spolehlivost.
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Specialista na stavební chemii – mazadla, pasty, vosky, oleje, lepidla
Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků z řady stavební chemie, jako jsou mazadla, pasty, vosky, oleje či lepidla dodává společnost reca spol s r.o.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Designové laminátové desky APRA FENIX – vhodné na výrobu nábytku nejen pro truhláře
Široký výběr designových plošných materiálů, mezi které se řadí například laminátové desky APRA FENIX NTM 0720 prodává společnost FAVOUR store s.r.o. z Blučiny nedaleko Brna.
Železné kotlíky na guláš, pařáky na zabíjačku a vaření masa - prodej v e-shopu
Kvalitní vybavení pro přípravu výborného guláše zakoupíte v e-shopu společnosti Garnýže Milan Dvořáček z Blanska. Prodáváme železné kotlíky, poklice, hořáky a pařáky na zabíjačku a vaření masa.
Dodavatel kamenných obkladů a dlažeb Brno – moderní design a dlouhá životnost produktů
Dům z přírodního kamene s neomezenou životností? To nevidíte pouze ve filmu, ale i u dodavatele kamenných obkladů ARTSTYL, který promění váš sen ve skutečnost.
Prodej - pevné, polohovací okenní sušáky na prádlo, montáž na okenní rám bez vrtání
Moderní sušáky na prádlo, okenní sušáky pevné i polohovací z nekorodujících materiálů s montáží na okenní rám bez vrtání dodává firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výroba a montáž oken Brno – vyberte si z naší bohaté nabídky produktů včetně doplňků a příslušenství
Máte doma pořád stará dřevěná okna, díky kterým vám uniká z bytu teplo? Je na čase pořídit si nová a s tím vám pomůže firma ARTOKNA.
Výroba nábytku – zakázková výroba nábytku na míru
Výrobou nábytku a zakázkovou výrobou nábytku na míru podle přání a představ zákazníka se v okolí Brna-venkov zabývá truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Opravy s půjčeným nářadím – půjčovna brusek, kladiv, pil, vrtaček a mnoho dalšího
Společnost Kovo Prokeš, s.r.o. z Mikulova provozuje půjčovnu nářadí, ve které si mohou zákazníci k opravám a řemeslu zapůjčit například pily, vrtačky, brusky, pily a kladiva.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Výroba kvalitního interiérového nábytku na míru - truhlářské práce od spolehlivé firmy
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do interiéru od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje svým zákazníkům truhlářské práce na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Vyberte si pronájem bytů, domů nebo komerčních prostor už dnes
Sháníte-li pronájem jakékoliv nemovitosti – byt, dům nebo komerční prostory v okolí Znojma, obraťte se na Znojemské reality, kde si zaručeně vyberete.
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo s dlouhou životností
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo, které vyniká dlouhou životností, dodává v okolí Břeclavi a Mikulova firma GAVES - DM s.r.o.
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Hebké a prodyšné povlečení Mako-jersey z egyptské bavlny – tvarová stálost, snadná údržba
Jedinečná hebkost, prodyšnost a snadná údržba – to je povlečení Mako-jersey vyrobené z egyptské bavlny, které pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..