Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody Hodonín
Prodej a servis kotlů, montáže kotlů a ohřívačů vody, prodej vodo, topo, plyn materiálu, vytvoření projekce od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Praktické voskované ubrousky z včelího vosku - mějte potraviny stále čerstvé
Nahraďte plastové sáčky za praktické přírodní voskované ubrousky z včelího vosku, díky kterým budou vaše potraviny déle čerstvé. Vyberte si v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina z Moravského Krumlova.
Moderní bydlení v rodinných domech na klidném okraji Znojma
Obytný soubor Mansberk, nový rezidenční projekt ve Znojmě Příměticích - k prodeji 8 rodinných domů s terasou, garáží i parkovacím stáním. Pro více informací kontaktujte Znojemské reality s.r.o..
Městské, obloukové zábradlí, bariéry, zábrany a oplocení – e-shop s městským mobiliářem
Bohatý výběr městského a obloukového zábradlí, různé druhy zábran, bariér a nůžkového oplocení má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Najděte s námi to nejlepší řešení stínící techniky pro Váš domov – žaluzie, markýzy, rolety
Firma EVO okna Vám poskytne poradenství, prodej a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, markýzy. Obraťte se na nás a vyberte to nejvhodnější desingové řešení do Vašich oken.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Ovocné dřeviny – prodej keřů, zakrslých, sloupovitých a vzrostlých odrůd ovocných stromů
Široký výběr ovocných dřevin nakoupíte v okolí Lednice v zahradním centru Morávkovo ASTRA LEDNICE. Prodáváme ovocné keře, zakrslé i sloupovité odrůdy stromů vhodných do malých i velkých zahrad.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Domácí výroba voskových svíček ze 100% včelího vosku - zábavné tvoření nejen pro děti
Výrobu voskových svíček snadno zvládnete i doma. Užijte si zábavné tvoření s dětmi - na eshopu Včelařství Řezanina si vyberete potřeby a kompletní sady ze 100 % včelího vosku i voskových plátů.
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti