Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kvalitní postele, matrace a rošty na míru -  pro zdravé spaní
Kvalitní postele, matrace i rošty na míru naleznete v showroomu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme sortiment pro zdravé spaní i pro zákazníky z Letovic a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Ruční plazmové řezací zařízení, zdroj je možné používat na ruční i strojní řezání
Ruční plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. ve svém eshopu či přímo na prodejně v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Bavlněné hnízdečka pro miminka – vzorované nebo jednobarevné pelíšky kdykoli po ruce
Na prodej bavlněných hnízdeček pro miminka, které mohou být vzorované či jednobarevné a slouží jako útulný pelíšek kdykoli a kdekoli, se zaměřuje e-shop Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Parapety a sítě pro Vaše okna od zkušeného týmu
Společnost BT Haus ze Znojma dodává doplňky jako jsou vnitřní, venkovní parapety a sítě do oken. V nabídce máme širokou škálu parapetů a sítí do oken v různých kvalitativních třídách a odstínech.
BT HAUS s.r.o.
Léčivé a aromatické rostliny - mateřídouška, bazalka, šalvěj, tymián, rozmarýn a mnoho dalších
Na prodej semen léčivých a aromatických rostlin jako je šalvěj, tymián, mateřídouška, bazalka a rozmarýn se zaměřují specialisté na šlechtění ze společnosti MORAVOSEED CZ a.s.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Pohodlný, praktický a kvalitní ložnicový nábytek a manželské postele z masivu
Vybavte si vaši ložnici kvalitním českým nábytkem z masivu. Postele z dubového a bukového dřeva a další ložnicový nábytek prodává v okolí Blanska prodejna Nábytek Blansko.
Nábytek Blansko
Český výrobce třívrstvých dřevěných podlah od nejčistšího designu, až po velmi rustikální vzhled
Pokud hledáte českého výrobce opravdu kvalitních dřevěných podlah, obraťte se na firmu ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Naše třívrstvé podlahy z přírodního dřeva budou zdobit Váš interiér dlouhá léta.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Dřevěné opěrné žebříky a štafle ze smrkového dřeva s nosností až 150 kg – nákup přes e-shop
Dřevěné opěrné žebříky nebo štafle ze smrkového dřeva s nosností až 150 kg zakoupíte na e-shopu zebrik.cz. Prodáváme také gumové patky ke dřevěným štaflím.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Stylový teakový nábytek - lavice, houpačky, stoly, věšáky, komody a mnoho dalšího
Na maloobchodní prodej stylového a odolného teakového nábytku, jako jsou lavice, houpačky, stoly, věšáky, komody a mnoho dalšího se ve Znojmě zaměřuje společnost TPZ, s.r.o.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Dodávka výkonných klimatizací pro lehký průmysl, hotely a administrativní budovy
Kvalitní a výkonné klimatizace pro lehký průmysl, ale i do hotelů a administrativních budov v okolí Hodonína dodá a nainstaluje firma Klimastyle s.r.o.
Klimastyle s.r.o.
Zajistíme bezpečný a rychlý prodej pozemků pro bydlení, komerční výstavbu, sklady i zemědělské pozemky
Prodej pozemků pro stavbu rodinných domů, komerční výstavbu, sklady i zemědělské pozemky zajistí realitní společnost I.E.T. Reality s.r.o. v okolí Brna, Ostravy a Prahy, kde najdete jejich pobočky.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Betonové střešní tašky, krytiny, prodejce střešního systému TERRAN
Betonová střešní krytina, betonové tašky, střešní systém TERRAN, moderní estetická kvalitní krytina, výhradní prodejce, dodavatel je firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Pletené mantinely do postýlky s širokým výběrem barev – bílé, růžové, modré, zelené a další
Na prodej pletených mantinelů do postýlek s širokým výběrem barev, jako jsou bílé, růžové, modré, zelené a dalšího vybavení pro děti se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Vánoční květiny, dekorace, věnce a výzdoba – květinářství s obrovským výběrem
Na výrobu a prodej vánočních dekorací, věnců, květin, kytic a výzdobu v různých barvách a provedeních se zaměřuje květinářství Květinka Pospíchal ze Znojma, která Vám pomůže s výběrem.
Květinka Pospíchal POSPÍCHAL SMUTEČNÍ FLORISTIKA s.r.o.
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Kompletní vybavení ložnic - postele, matrace a rošty
Kompletní vybavení ložnic naleznete ve studiu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme postele, matrace, rošty, polštáře, povlečení a jiné ložnicové vybavení pro zákazníky z Blanska a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
OSB desky - kvalitní a trvanlivý materiál pro vaši stavbu
OSB desky jsou ideální řešení pro každého, kdo chce stavět rychle, snadno a ekologicky. Nejširší výběr OSB desek pro použití v interiéru i exteriéru najdete u firmy AZ WOOD, a.s z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Prodej nemovitostí ve Znojmě s právním servisem a aktivní podporou díky naší RK
Kompletní poradenství při prodeji Vaší nemovitosti Vám poskytnou Znojemské reality se zárukou jak kvalitního právního servisu, tak i aktivní podpory při prodeji nemovitosti.