Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Ubytování v hotelu na Vysočině, pořádání kongresů a školení
Pokud sháníte ubytování na Vysočině vsaďte na Hotel a restaurant Tři Věžičky nacházející se v Jihlavě v blízkosti dálnice D1. Hotel je vhodný pro pořádání kongresů a školení.
Hotel na Lipně pro pořádání škol v přírodě, sportovní soustředění, firemní akce i rodinnou dovolenou
Ubytování v blízkosti Lipenské přehrady a sky areálů Lipno a Sternstein nabízí Pension Vyhlídka pro rodinné dovolené, tábory, školy v přírodě, soustředění pro sportovce i firemní akce.
Prostory pro školení v příjemném prostředí blízko centra Prahy
Jak zajistit, aby firemní školení bylo opravdu příjemné a zaměstnanci se na něm nenudili? Co takhle opustit stísněné prostory kanceláří a uspořádat školení v příjemném prostředí hotelu Pratol?
Pronájem školících prostor s technickým vybavením Říčany u Prahy
Hotel Pratol se sídlem v Říčanech u Prahy nabízí a poskytuje pronájem školích prostor s veškerým technickým vybavením a zajištění cateringových služeb.
Levné ubytování v Olomouci i pro studenty VŠ
Kde jinde hledat levné ubytování vhodné i pro studenty VŠ než v Hotelovém domě Správy nemovitostí Olomouc.
Svatby a rauty na míru - přesně to je Hotel Trim Pardubice
Nejrůznější rauty a svatby na míru pro vás zajistí Hotel Trim Pardubice. Chystáte firemní večírek, rodinnou oslavu nebo snad v dalším roce plánujete svatbu? Pak určitě sháníte vhodné prostory, kde byste mohli posedět a popovídat si nad připraveným rautem. Od toho je tu Hotel Trim. Nabízíme vám vhodné místo pro svatby, oslavy i rauty. Pokud ...
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Nekuřácká restaurace - česká kuchyně i denní menu na jednom místě
Chcete-li si pochutnat na výborné české kuchyni nebo si vybrat z lákavého denního menu, pak navštivte nekuřáckou restauraci v Hotelu Grand v Šumperku.
Hotel Veba, prvorepubliková vila, ubytování, hotelový komplex, restaurace, kavárna
Hotel Veba s okouzlující atmosférou je vybudovaný v prvorepublikové vile s prostornými a stylovými pokoji, restaurací i kavárnou.
Hotel Veba, ubytování, Broumovsko, svatební obřad, kongres, školení, restaurace
Hotel Veba nabízí nádherné prostory pro konání Vaší svatby, či jakéhokoliv kongresu nebo školení, nachází se v Broumově a součástí areálu je i restaurace.
Manor House *** hotel Broumov - stylový pobyt ve vile z minulého století
Rádi byste vyrazili na prodloužený víkend a užili si dobré jídlo a příjemné ubytování? Pak je pro vás tím pravým řešením broumovský hotel Manor House ***. Nabízíme stylové ubytování a stravování na úrovni v naší restauraci. Vaříme pouze z kvalitních surovin a naší specialitou jsou pochutiny na lávových kamenech. Přijeďte si k nám odpočinout a ...
Firemní večírek, akce, rauty s levným ubytováním
Pokud se chystáte uspořádat firemní večírek, akci či raut, tak je pro vás ideální Hotel Grand*** v Šumperku, který vám vše zajistí.
Hotel VEBA Broumov- firemní akce, školení a kongresy trochu jinak
Nádherné historické prostory, příroda a grilování na terase, i takhle mohou vypadat firemní akce, školení, či teambuildingy. Nevěříte? Pak je na čase, abyste poznali Hotel VEBA. Hotel VEBA v malebném městě Broumov vám totiž nabízí dokonalý standard v oblasti ubytování, stravy i volného času. Vaše firemní akce či kongresy tak dostanou zcela jinou ...
Hotel VEBA – místo s jedinečnou atmosférou - Broumov
Také se někdy chcete vrátit v čase do dob, kdy se dámy procházely po parcích u honosných vil, a pánové popíjeli na terase a kochali se výhledem? Hotel VEBA Broumov vám to umožní. Nabízíme vám dokonalé spojení tradice a klasické architektury s nezbytnými vymoženostmi dnešní doby. Pokud si tak chcete užít jedinečnou dovolenou v malebném okolí města ...
Příjemné a levné ubytování i se psy nedaleko centra Šumperk
Pokud hledáte příjemné a levné ubytování nedaleko centra města Šumperk, tak určitě navštivte Hotel Grand***, který má nově zrekonstruované pokoje a navíc se zde můžete ubytovat i se psy.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Ubytování, hotel s restaurací Veba, svatební obřad, kongresy, školení
Krásné ubytování v okolí Broumovska Vám nabízí hotel Veba, kde můžete vesele pořádat svatební obřady i s následnou hostinou, různé kongresy nebo firemní školení.
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
Poznejte krásy Krušných hor s horským Hotelem Malamut
Komfortní ubytování a zázemí pro sport i turistiku v Krušných horách Vám nabízí horský Hotel Malamut, Nové Hamry. Vybavené pokoje, bazén, školicí místnost i restaurace s českou kuchyní a zvěřinou.
Komfortní ubytování v lokalitě Českého Švýcarska pro pracovní i rekreační pobyty
Ubytování v Českém Švýcarsku v moderních pokojích s komfortním vybavením Vám nabízí Hotel a restaurace Kocanda. Vynikající lokalita blízko cyklostezky, centra města Děčín i národních parků.
Wellness pobyty Chrudim – kvalitní odpočinek v nejmodernějším Spa centru
Užijte si nejmodernější wellness a SPA centrum v hotelu Jezerka v okrese Chrudim.n Velké odpočinkové centrum obsahuje sedm saun, tři relaxační a ochlazovací bazény, vířivky a masážní prostory.
Ubytování, restaurace, wellness, kongresy nebo firemní akce v hotelu Jezerka Chrudim
Aktivní odpočinek nebo relaxaci Vám v okrese Chrudim nabídne kongresový hotel Jezerka. Hotel je vybaven vnitřními a venkovními bazény či moderním wellness.
Pronájem sálů Chrudim - prostory pro pořádání kongresů, konferencí a školení
Pronajímáme sály pro kongresy a konference v hotelu JEZERKA v Chrudimi. Máme připraven kongresový, velký i malý sál. Všechny prostory je možné využít na školení, kurzy nebo kongresy a konference.
Kongresový hotel s moderním wellness Chrudim - za prací i odpočinkem
V kongresovém hotelu Jezerka najdete ubytování i wellness centrum. Pokud chcete mít klid na relaxaci, práci a strávit čas v prostředí krásné krajiny, pak tento hotel je jasnou volbou.
Hotelové ubytování v Říčanech - 50 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky
Hotel Pratol v Říčanech u Prahy nabízí ubytování v 50 a 30 dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením, telefonem a televizorem s možností přistýlky.
Lázně Lednice, lázeňský dům Perla
Lázně Lednice, lázeňský dům PERLA nabízí krásné prostředí Lednicko-valtického areálu, zapsané na seznam UNESCO a chlubí se další atraktivitou, která láká stále více turistů. Další atraktivitou jsou naše LÁZNĚ LEDNICE se svým lázeňským domem Perla. Jedná se o nejmladší léčebné lázně v ČR. Lázně využívají přírodní léčivý zdroj JODOBROMOVOU VODU k ...