Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Kvalitní ubytování za solidní ceny, hotel, rekreace, dovolená
Rekreace, dovolená, kvalitní ubytování v hotelu za solidní cenu najdete v oblasti České Kanady v Hotelu U Koníčka.
Firemní školení, kongresy - wellness hotel, ubytování
Pokud hledáte vhodné místo pro pořádání firemních školení a kongresů s ubytováním a stravováním, pak se obraťte na wellness hotel Tři Věžičky v Jihlavě.
Ubytování v hotelu a pronájem sportovní haly Roudnice nad Labem
Pořádáte sportovní soustředění, firemní sportovní víkend nebo jinou hromadnou akci? Využijte nabídky ubytování a pronájmu sportovní haly basketbalového klubu v Roudnici nad Labem.
Konference, kongresy  a firemní akce na hotelu Kraví hora
Konference, kongresy, firemní akce a školení s potřebnou konferenční a multimediální technikou včetně coffee breaků vám zajistí v Hotelu Kraví hora Bořetice.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí hotel Kurdějov
Pořádání kongresů, školení, seminářů, firemních akcí na jižní Moravě, kongresová turistika, konferenční centrum u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. v Hustopečích.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Rodinný Hotel Panorama, ubytování  s restaurací a wellness centrem, Plzeň
Hotel Panorama nabízí moderní ubytování v Plzni, poblíž parku s jezírkem. K hotelu náleží restaurace, wellness centrum s možností využití masáží, půjčovna kol.
Ubytování, hotel, restaurace, Hřensko, České Švýcarsko, turistika, rekreace
Hledáte vhodné ubytování v Národním parku České Švýcarsko? Navštivte náš čtyřhvězdičkový Hotel Praha v Hřensku v údolí říčky Kamenice - ideální výchozí bod pro výlety a turistiku.
Kongresové centrum, firemní školení, akce, večírky, kongresy
Kongresové centrum, firemní akce a školení, večírky, prezentace, kongresy, oslavy na Zámeckém hotelu v Lednici - krásné prostředí u zámku a zámecké zahrady.
Hotel Ostrý, Železná Ruda, Šumava, ubytování, restaurace
Ubytováni a restauraci v nekuřáckém hotelu nabízí Hotel OSTRÝ *** Hotely Horáková s.r.o., sídlící ve městě Železná Ruda, v rekreační oblasti Šumava.
Ubytování hotelového typu ve Sportovním centru Semily, sauna, turistický balíček
Ubytování hotelového typu ve Sportovním centru Semily Vám zajistí aktivní dovolenou se sportovním vyžití, se saunou i možností aktivní relaxace, využijte náš turistický balíček.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.
Kongresové a školící centrum v hotelu - kongresový a wellness hotel
Kongresové a školící centrum v hotelu u Brna - kongresový a wellness hotel, konferenční prostory, kompletní vybavení pro školení od firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. u Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022 na hotelu Kraví Hora, snoubení vína a pokrmů
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022, snoubení vína a pokrmů, zážitkové pětichodové menu pro Vás připravili na hotelu Kraví hora v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Tenisová akademie, tréninky tenisu, škola tenisu Kurdějov
Tenisová akademie, tréninky tenisu, škola tenisu, tréninky s trenérem, letní tenisové kempy, tenisové soustředění, tenisové turnaje u firmy Kongresové a relaxační centrum v Kurdějově.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Speciální nabídka pobytů na měsíc únor, Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla
Speciální nabídku pobytů na měsíc únor a Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla pro Vás připravili Lázně Lednice na jižní Moravě.
Hotel Praha 6 Ruzyně - poblíž letiště
Společnost FBA provozuje hotel, situovaný na Praze 6-Ruzyni - poblíž letiště Václava Havla.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Restaurace a ubytování pro rodiny i firemní akce v Jizerských horách
Restauraci a hotel v objektu bývalého františkánského kláštera provozuje Mezinárodní centrum duchovní obnovy v Hejnicích poblíž Frýdlantu v Jizerských horách.
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování u hranic s Rakouskem, hotel s restaurací, příznivé ceny ubytování, Dačice
Kvalitní ubytování v centru Dačic a posezení v čistém a příjemném prostředí za příznivé ceny, to je hotel a restaurace "U Koníčka". Ubytování v blízkosti hranic s Rakouskem.
Pořádání firemních či soukromých akcí Říčany u Prahy - připavíme program podle Vašeho přání
Hotel PRATOL s.r.o. nabízí pronájem prostorů na pořádání firemních i společenských akcí, seminářů, konferencí, teambuildingů, rodinných oslav a svateb.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty, dovolená, hotelová restaurace, Dačice
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty. Hezkou dovolenou s možností zajištění stravování v hotelové restauraci poskytuje Hotel U Koníčka.
Kongresy, školení, firemní akce, semináře
Vhodné prostory pro pořádání kongresů, seminářů, školení a firemních akcí naleznete v areálu Hotelu a restaurantu Tři Věžičky. Hotel se nachází v Jihlavě, nedaleko dálnice D1.
Ubytování pro manažery, hotel v centru Žďár nad Sázvou
Uzavřený salonek pro 15 osob, vlastní parkoviště, ubytování pro firmy a manažery, možnost pořádání školení, seminářů i svateb. Hotel v centru města.