Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Lázeňské pobyty, léčba bolesti zad, rehabilitace a wellness
Lázeňské pobyty ve Františkových Lázních v Lázeňském hotelu PYRAMIDA, a.s., léčba bolesti zad, Medicínská Tréninková Terapie, rehabilitace, wellness a léčebné procedury.
Ubytování v Karlových Varech, luxusní hotel v historickém centru s restaurací i wellness
Maximální pohodlí, kvalitní gastronomii i možnost odpočinku Vám zajistí Hotel Aqua Marina Aqua Marina service s.r.o. v Karlových Varech. Prvotřídní ubytování v srdci lázeňského města.
Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Svatby v hotelu - pořádání svateb včetně ubytování pro svatební hosty
Pořádání svatby v hotelu Vám usnadní organizační starosti - Hotel FIT Přerov má se zařizováním svateb bohaté zkušenosti, zajistí přípravu svatební hostiny i ubytování pro svatební hosty.
Vyzkoušejte netradiční ubytování v hotelu v zámeckém stylu
Doslova pohádkové ubytování v pokojích hotelu v zámeckém stylu Vám na Ostravsku nabízí Zámek Zábřeh.
Levné, výhodné a dlouhodobé studentské ubytování
Hledáte-li levné a výhodné ubytování, které mohou využít především studenti všech vysokých škol, pak je pro vás řešením Hotel - Hotelový dům v Olomouci.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Nadstandardně vybavený hotel s parkováním - luxusní pokoje, byty s kuchyňkou, ubytování se snídaní
Nadstandardně vybavený Hotel Slávia Holešov poskytuje hostům ubytování se snídaní, rezervovat si u nás můžete luxusní pokoje s kuchyňkou. Ideální lokalita pro výlety v okolí Zlína, Kroměříže.
Hotel v Mariánských Lázních v malebném parku, ubytování v atraktivní lázeňské lokalitě
Procházky lázeňskou promenádou, tenis, golf a mnoho dalších aktivit zažijete, zavítáte-li do Mariánských Lázní a hotelu Villa Sant Georg Uranium Overseas s.r.o. Ubytování uprostřed ryzí přírody.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Klášter premonstrátů, národní kulturní památka, ubytování v hotelu
Klášter Kanonie premonstrátů v Želivě je národní kulturní památka a poutní místo s ubytováním v hotelu, pivovarem, degustací piva, pravidelnými prohlídkami a akcemi.
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Hotelové ubytování Pardubice - příjemné ubytování za skvělé ceny
Nabízíme dostupné ubytování v nově zrekonstruovaných hotelových pokojích, parkování aut je zajištěno - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Hotel v Mariánských Lázních, wellness pobyty, golfové hřiště
Parkhotel Golf v Mariánských Lázních v klidné přírodě, v blízkosti golfového hřiště, wellness a rehabilitační pobyty, léčebná péče a různé druhy procedur.
Horský hotel s venkovním bazénem, ubytování, firemní i soukromé akce
Horský hotel Brans s.r.o. s venkovním vyhřívaným bazénem, wellness, hřištěm a restaurací, ubytování pro rodiny s dětmi, firemní i soukromé akce v CHKO Jeseník.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Hotel BONA SERVA, ubytování v blízkosti centra Prahy, kavárna
Hotel BONA SERVA v Praze na Žižkově, ubytování až v třílůžkových pokojích a apartmánu nedaleko centra Prahy s kavárnou, v blízkosti restaurace různých stylů a parky.
Velikonoční pobytové balíčky Malá Skála - výhodné velikonoční menu
Nabízíme velikonoční ubytování na 3, 4 až 5 nocí s polopenzí v rodinném hotelu Skála přímo v srdci Českého ráje.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Glass turistika, tradiční výroba foukaného skla na Vysočině
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Levné a dlouhodobé ubytování s veřejným parkovištěm v Olomouci
Hotel - Hotelový dům vám poskytne dlouhodobé a levné ubytování s veřejným parkovištěm nedaleko centra města Olomouc včetně možnosti snídaně.
Ubytování u dálnice D1 se snídaní a s parkováním zdarma
Cestujete po D1? Využijte možnosti komfortního ubytování se snídaní a parkováním zdarma v Hotelu PRATOL v Říčanech, v dobré dostupnosti do Prahy.