Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Ubytování v Mariánských Lázních, restaurace, bar, wellness
Tříhvězdičkový rodinný hotel WELLNESS HOTEL SAINT ANTONIUS nabízí ubytování nedaleko lázeňské kolonády a léčivých pramenů v západočeských Mariánských Lázních v okrese Cheb.
Konferenční, školící místnost na hotelu - prostory pro firemní akce
Na Hotelu Hvězda Kroměříž je k dispozici konferenční, školící místnost. Je možný pronájem prostor pro firemní akce. Klientelu máme nejen z lokality Zlínský kraj.
Konferenční prostory, firemní akce - Říčany u Prahy
Tříhvězdičkový hotel Pratol nabízí luxusní ubytování a konferenční prostory pro konání jakýchkoliv akcí.
Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Luxusní hotel, ubytování s výhledem na Olomouc a Svatý Kopeček, soukromé wellness pokoje
Komfortní ubytování v minimalistickém stylu Vám poskytnou v Olomouci, kde sídlí Hotel Nutrend World. Moderní hotel s kvalitními postelemi, designovou koupelnou, kávovarem i plochou TV.
Firemní vánoční a novoroční večírek v hotelu Pratol - Říčany u Prahy
Hotel PRATOL s.r.o. Říčany u Prahy v blízkosti dálnice D1 je ideální místo pro uspořádání firemních vánočních a novoročních večírků pro zaměstnance či obchodní partnery.
Vícedenní firemní akce a školení s ubytováním pro zaměstnance na hotelu
Naplánujte vícedenní školení nebo firemní akce i s ubytování pro zaměstnance - na Hotelu Hvězda Kroměříž jsou k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje i konferenční místnost. Parkování u hotelu zdarma.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Ubytujte se v našem Sportovním centru Semily za super ceny
Levné ubytování jak na víkend, tak po celou dobu prázdnin – firemní a společenské akce - Sportovním centru Semily
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Levné a dlouhodobé ubytování se snídaní blízko centra města Olomouc
Hotel - Hotelový dům v Olomouci se nachází nedaleko centra a poskytuje levné a dlouhodobé ubytování hotelového typu se snídaní.
Hotel na Špičáku v blízkosti lanovek, vleků a sjezdovek, komfortní ubytování Železná Ruda
Ubytování přímo na sjezdovce naleznete v Železné Rudě, kde se nachází útulný Hotel Kolibřík s.r.o. Připraveny pro Vás máme dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje, úchvatný výhled, restauraci i bazén.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Designový hotel City.City, luxusní ubytování v centru města
Nově zrekonstruovaný designový hotel City.City Ostrava nabízí luxusní ubytování nedaleko centra města. Součástí hotelu je restaurace Loft - 1.gastropub v Ostravě.
Firemní večírky s ubytováním vhodné i pro větší skupiny
Připravte pro vaše zaměstnance firemní večírek, na který budou rádi vzpomínat. Hotel Grand*** v Šumperku vám zajistí vše potřebné včetně ubytování, které je možné i pro větší skupiny.
Pronájem konferenční prostory, sál, salónek pro firemní akce Přerov
Pokud hledáte stylové a moderně vybavené konferenční prostory pro firemní akce, tak budete jistě spokojeni s Hotelem FIT v Přerově, kde vám poskytneme pronájem konferenčních prostor, sálů nebo salónku, které mají kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. Vybrat si můžete z několika konferenčních prostor dle vaší potřeby: Malý konferenční sál s ...
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Hotelový dům - levné a dlouhodobé ubytování pro studenty
Hotelový dům v Olomouci poskytuje dlouhodobé a především levné ubytování pro studenty.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.