Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Nabídka pro firemní klientelu - výhodné ubytování v hotelu Roosevelt
Hledáte pro své firemní klienty a návštěvy komfortní ubytování v Litoměřicích? Pak budete jistě spokojeni s nabídkou služeb hotelu Roosevelt.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Sportoviště Roudnice nad Labem - Sport hotel BK Pod Lipou – sportovní soustředění a kurzy
Sportoviště Roudnice nad Labem nabízí možnost ubytování hostů při sportovních soustředěních a kurzech nebo při firemních akcích v Sport hotelu BK Pod Lipou.
Firemní akce, semináře, konference v hotelu - pronájem hotelového sálu, salónku
Hotel FIT Přerov má k dispozici prostory pro semináře, konference, firemní akce. Poskytujeme pronájem hotelového sálu s moderní technikou, či salónku pro menší akce.
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Hotel, příjemné ubytování ve vinařské oblasti Bzenec, školicí místnost pro firemní akce
Komfortní ubytování v krásném vinařském městečku Bzenec najdete v Hotelu Lidový dům*** Beta Hanak group s.r.o. Přijeďte ochutnat naši vynikající kuchyni a poznat bohatou historii našeho kraje.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Hotel, ubytování v Beskydech s příjemným wellness centrem, bazénem, saunou a sportovní halou
Příjemné ubytování uprostřed úchvatné beskydské přírody naleznete v moderním Hotelu Sport Art Centrum **** ORT-ART Sport, s.r.o. na Prostřední Bečvě. Postaráme se o Vaše pohodlí i chuťové buňky.
Hotel, ubytování v Českém ráji s wellness, dětským hřištěm, půjčovnou kol a školicí místností
Příjemné ubytování v samotném centru Českého ráje s využitím hotelového wellness, bazénu a kvalitní českou kuchyní Vám poskytne Hotel Filip Barbora Filipová z obce Brada-Rybníček u Jičína.
Rodinný hotel, ubytování Lázně Bělohrad, parkování v objektu, kvalitní gastronomie
Ubytování s rodinnou atmosférou v Lázních Bělohrad nabízí Hotel BOHUMILKA - Mgr. Magda Mašínová, parkování v objektu, restaurace, kvalitní gastronomie, svatby.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.
Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Hotel Pyramida Františkovy Lázně
Chystáte se do Františkových Lázní a vybíráte si ubytování? Komfortní prostředí pro aktivní odpočinek, relaxaci s možností léčebných pobytů v klidné lokalitě nabízí Lázeňský hotel PYRAMIDA, a.s.
Kongres Hotel Jezerka - ubytování, wellness, kongresové prostory, krásné okolí
Pohodlné ubytování v krásném okolí s možností mnoha volnočasových aktivit, velkolepě řešené spa a wellness, kongresové prostory pro firemní akce a mnohem více nabízí hostům Kongres Hotel Jezerka.
Hotel, ubytování v centru Brna, konferenční prostory, laosko-thajská restaurace
Hotel Amphone*** AMPHONE, spol. s.r.o., hotel v centru Brna s příjemným ubytováním a laosko-thajskou kuchyní. Ideální místo k odpočinku i na pořádání firemních a rodinných akcí, večírků a svateb.
Silvestr 2017 - silvestrovská oslava a čtyř denní pobyt v příjemném prostředí Hotelu Pavla
Hotel Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě v obci Vlachovice, Vás srdečně zve na silvestrovský čtyř denní pobyt se snídaní a zábavou.
Ubytování pro firmy - teambuilding, workshopy  firemní akce v hotelu
V Hotelu Všemina u Zlína poskytujeme velmi často ubytování pro firmy. Součástí hotelu jsou 4 konferenční sály s audiovizuální technikou, pořádáme firemní akce, oslavy i workshopy a teambuilding.
Vánoční firemní večírky v příjemném prostředí hotelu Tři Věžičky - bowling, masáže, pivní lázně
Prožijte příjemné vánoční chvíle s svými kolegy v Hotelu Tři Věžičky, který nabízí menší i větší prostory pro firemní večírky. Součástí hotelu je kromě skvělé restaurace i bowling nebo pivní lázně.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Vánoce, silvestr, silvestrovský pobyt na zámku s bohatým programem
Pokud nevíte jak si zpříjemnit Vánoce, nebo příchod Nového roku, tak je zde pro vás Zámek Zábřeh, který pro vás připravil pestrý a bohatý program na zámku. Užijte si silvestrovský pobyt na zámku.