Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Svatomartinský pobyt 2019 dva víkendy v Zámeckém hotelu Lednice
Přijeďte k nám na sváteční Svatomartinský víkend 2019. Dva víkendy 8.11.–10.11. a 15.11.–17.11. 2019 do luxusního 4* Zámeckého hotelu Lednice s cimbálovkou v centru Lednicko-valtického areálu.
Ubytování v Praze, hotel Colloseum, transfer z letiště, vlakového i autobusového nádraží
Ubytování v komfortních pokojích a studiu v centru Prahy s možností přepravy z letiště, vlakového i autobusového nádraží a zpět Vám zajistí Hotel Colloseum TRANS LINK MANAGEMENT s.r.o.
Hotel s restaurací, ubytování i pro domácí mazlíčky, Praha 2
Hotel s restaurací, ubytování se snídaní, možnost ubytování i s domácími mazlíčky, tříhvězdičkový Hotel Colloseum TRANS LINK MANAGEMENT s.r.o. v městské části Praha 2.
Ubytování, hotel v centru Prahy, komfortně vybavené pokoje, rodinná atmosféra
Ubytování v centru Prahy s rodinnou atmosférou a komfortně vybavenými dvojlůžkovými pokoji a studiem nabízí Hotel Colloseum TRANS LINK MANAGEMENT s.r.o.
Wellnes hotel v Krkonoších, ubytování, vlastní sjezdovka a vlek, Pec pod Sněžkou
Ubytování, restaurace, wellness, sauny, masáže, vlastní sjezdovka a vlek v Krkonoších nabízí Bouda Máma wellness hotel SUPER SPORT spol. s r.o., Pec pod Sněžkou.
Konferenční salónky, prostory, ubytování - hotel Pratol Říčany u Prahy
Přijeďte odpočívat anebo i pracovat či přednášet a školit se do hotelu Pratol Říčany, který se nachází na jihovýchodním okraji Prahy v městečku Říčany.
Ubytování, hotel na Šumavě, sauna, turistika, cyklotrasy, lyžování
Ubytování na Šumavě Vám zajistí Hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o.. Můžete zde provozovat spoustu aktivit jako je turistika, cykloturistika, lyžování, návštěva sauny či lanového centra.
Ubytování, hotel v Pardubicích, pronájem salonků s konferenční technikou
Ubytování v Pardubicích, pronájem salonků pro pořádání školení a seminářů vybavených konferenční technikou, bezplatné parkování Vám zajistí Hotel TRIM s.r.o..
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Activity Park Hotel Všemina - aktivní dovolená v pohybu, rekreační pobyt, ubytování v apartmánech
Aktivní dovolenou můžete prožít v Activity Park Hotel Všemina - Zlínský kraj. Pokud Vás láká dovolená v pohybu, rekreační pobyt si u nás užijete. Ubytování je v krásných rodinných apartmánech.
Relaxační pobyt pro seniory - ubytování na hotelu s programem
Relaxační pobyt pro seniory připravil ActivityPark Hotel Všemina ve vybraných termínech - součástí balíčku je ubytování na hotelu, s programem zdarma. Možnost mnoha výletů v okolí Zlína.
Levné a příjemné ubytování vhodné pro skupiny a zájezdy v centru Šumperka
Hledáte-li levné a příjemné ubytování určené i pro větší skupiny nebo zájezdy, které je navíc v centru Šumperka, pak budete jistě spokojeni s ubytování v Hotelu Grand.
Ubytování pro rodiny i cyklisty v hotelu v České Kanadě
Ubytování pro rodiny, firemní akce i cyklisty v komfortním hotelu v České Kanadě nabízí designový Hotel Besídka ve Slavonicích.
Komfortní ubytování v hotelu, Litoměřice – pro jednotlivce i zájezdy
Pokud se chystáte na cestu do Litoměřic, jistě oceníte nabídku komfortního ubytování HOTELU ROOSEVELT ve čtyřech cenových kategoriích s možností parkování a připojením na internet zdarma.
Rodinné ubytování ve Slavonicích, penzion v oblasti Česká Kanada
ubytování, hotel, penzion, komfortní pokoje, restaurace, pobyty pro rodiny s dětmi, pokoje pojmenovány po patronech, Česká Kanada, komfortní pokoje
Hotel, ubytování v blízkosti hranic Rakouska za příznivé ceny
Ubytování, hotel s restaurací v blízkosti hranic s Rakouskem, kvalitní ubytování za příznivé ceny, vysoký komfort poskytuje Hotel a restaurace U Koníčka.
Letní pobyt, rodinná dovolená - ubytování pro děti do 15 let zdarma
Na Hotelu Všemina si užijí děti i rodiče letní pobyt na plno. Ubytování pro děti do 15 let je zdarma. Díky animačnímu programu i výletům v okolí Zlína, Vsetína Vás čeká rodinná dovolená plná zábavy.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Designové komfortní ubytování v hotelu s restaurací
Pěkné designové komfortní ubytování v různě velkých a tématicky zaměřených pokojích nabízí Hotel Besídka, nacházející se ve Slavonicích. Ubytování, restaurace za dostupnou cenu!
Hotel Všemina připravil zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy
ActivityPark Hotel Všemina najdete pár minut jízdy od města Zlín. Připravujeme po celý rok zvýhodněné ubytování pro rodiny s dětmi, školy i firmy a zpříjemníme Vám pobyt výběrem mnoha aktivit.
Hotel, restaurace, vinařství LAHOFER s.r.o. v centru Znojma
Ubytování, restaurace a vinný sklep v nekuřáckém hotelu LAHOFER s.r.o., sídlící v centru města Znojma, poblíž NP Podyjí.
Bezbarierový hotel, ubytování, degustace vín, rodinné oslavy
Bezbarierový hotel nedaleko Brna, ubytování v příjemném prostředí s možností degustace, ochutnávek vín, to je Hotel a restaurace Vinum Coeli v Dolních Kounicích.
Ubytování v zámeckém hotelu - perfektní komfort i restaurace
Ubytování v zámeckém hotelu Lednice na Moravě - perfektní komfortní a stylové ubytování s vyhlášenou kuchyní na Zámeckém hotelu v Lednici - památkové území Lednicko-valtického areálu.
Hotel, ubytování, restaurace, wellness, Litomyšl, Pardubický kraj
Luxusní ubytování v historickém centru Litomyšle, velký výběr jídel mezinárodní i české kuchyně, posezení ve vinotéce, relaxaci ve vlastním wellness – to vše poskytuje Hotel Aplaus.