Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Tratě pro běžkaře a příznivce lyžování - oblíbené ubytování
Vyberte si komfortní ubytování na Vysočině, kde si výtečně odpočinete po běžkách i lyžování. Neváhejte si zarezervovat svůj termín v Hotelu a restauraci U Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Jarní prázdniny na Vysočině – pobyty pro rodiny s dětmi
Jarní prázdniny se blíží, vyražte na rodinnou dovolenou na Vysočinu. Restaurace a hotel U Hrocha ve Škrdlovicích je báječným místem pro pobyt rodin s dětmi.
Restaurace a hotel U Hrocha
Svatba na zámku a víkendové ubytování jako v pohádce
Proč mít svatbu jen jako ze zámku, když ji můžete mít na opravdovém a skutečně krásném zámku v Ostravě včetně víkendového ubytování. Čtyřhvězdičkový hotel a pivovar vás uchvátí svou autentičností.
Pořádání firemních akcí Praha - oslavy v hotelu a restauraci PRATOL
Zajistíme Vám nerušenou firemní akci v našem hotelovém a restauračním komplexu PRATOL*** v Praze.
Firemní akce, konference i vánoční večírky poblíž Prahy - Říčany
Hledáte ideální prostředí, kde uspořádat firemní akci či přímo vánoční večírek?
Kongres Hotel Jezerka
Kongres Hotelu Jezerka u Pardubic nabízí příjemné ubytování a prostory pro konference nebo školení s kapacitou až 382 osob včetně možností volnočasového vyžití.
Firemní vánoční večírek Praha - užijte si oslavu s kolegy z práce
Užijte si firemní vánoční večírek s Vašimi pracovními kolegy v našem pražském tříhvězdičkovém hotelu PRATOL.
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Apartmány - větší pokoje s obývacím koutem pro dokonalé pohodlí v centru Opavy
Buďte v pohodlí i na cestách! Nechte se ubytovat v krásném apartmánu v hotelu IBERIA, který se nachází v centru města Opavy. Nabízíme větší pokoje s vlastním obývacím koutem.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Luxusní hotel - pořádání svatební hostiny, svatby v hotelu
Luxusní Hotel Octárna Kroměříž zajistí pořádání svatební hostiny včetně doprovodných služeb. Romantické prostředí našeho hotelu je uzpůsobeno pro pořádání celé svatby, včetně svatebního obřadu.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Kompletní svatební servis Pardubice – svatby od návrhu až po realizaci
Pořádáme ucelený svatební servis od návrhu až po realizaci včetně svatebního menu a ubytování - HOTEL TRIM s.r.o. Pardubice
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Zvýhodněné pobyty pro seniory, pobyt v krásném čtyřhvězdičkovém Hotelu Gong zdarma
Pokud máte rádi romantické prostředí a hledáte komfortní ubytování, navštivte čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku, který mimo jiné poskytuje zvýhodněné pobyty pro seniory.