Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Celoroční ubytování v soukromí Staré Město pod Sněžníkem, běžkařské tratě, cykloturistika
Nabízíme celoroční levné ubytování v apartmánech nebo zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem, sjezdové lyžování, běžkařské tratě, turistika nebo cykloturistika.
Ubytování Chalupa U Popelků Nové Město na Moravě, lyžování, turistika a sport, výlety po okolí
Nabízíme ubytování v chalupě U Popelků u Nového Města na Moravě pro rodiny a menší skupinky přátel, využijete klidné místo pro lyžování, turistiku a výlety po okolí.
Ubytování v penzionu Folbr okres Příbram, ubytování pro hosty s pejsky, WiFi zdarma, snídaně
Penzion Folbr okres Příbram poskytuje příjemné ubytování pro hosty s pejsky, 12 pokojů různých velikostí, v celém penzionu je k dispozici WiFi zdarma.
Svatební hostina, svatba v penzionu - catering a ubytování svatebčanů
Penzion a restaurace Na Jízdárně Kroměříž je ideální místo pro svatební hostinu - zajistíme catering i ubytování svatebčanů. Neváhejte a rezervujte si termín pro svatbu v našem penzionu včas.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Apartmány U Klínovce Krušné hory, ubytování v apartmánech, turistika, lyžování, zoopark Chomutov
Nabízíme ubytování v apartmánech U Klínovce v Krušných horách kde naleznete vyžití pro turistiku, lyžování a výletů po okolí.
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Ubytování Severák v Jizerských horách, ubytování v blízkosti lyžařského areálu, apartmány, parkování
Nabízíme ubytování v Jizerských horách a to přímo v blízkosti lyžařského areálu, v létě možnost turistiky a v zimě lyžování a běžkování.
Ubytovna TJ Sokol Malá Skála, ubytování pro jednotlivce, páry i rodiny s pejsky, stravování, výlety
Ubytovna TJ Sokol Malá Skála - Poskytujeme ubytování po celý rok, takže si můžete vybrat termín, který Vám nejlépe vyhovuje.
Komfortní ubytování v soukromých apartmánech v centru Liberce
Komplex Terasy Cafe poskytuje klidné ubytování v moderních vícepokojových apartmánech s terasou nebo balkonem a výhledem na centrum Liberce.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Apartmány Na Náměstí - nadstandardní ubytování v centru Kašperských Hor na hranici CHKO a NP Šumava
Preferujete při ubytování pocit soukromí, ale přesto jste rádi v centru dění? Apartmány Na Náměstí v Kašperských Horách vám přesně toto zajistí.
Stylové ubytování, restaurace v historické budově v Klatovech
Ubytování s restaurací v historickém objektu z 16. století přímo v centru města Klatovy na Šumavě. Prostory pro firemní večírky, školení i rodinné akce.
Hotel Ennius***
Penzion a Hostinec Na Křížovce v Třemošnicích, pokoje a apartmány, bufetová snídaně, polopenze
Nabízíme ubytování v Železných horách, pohodlné pokoje a apartmány, možnost stravování polopenzí, bufetová snídaně, ideální ubytování pro dovolenou s dětmi, pořádání svateb.
Reprezentativní prostory s vyhlášenou mezinárodní kuchyní - Restaurace a penzion Bílý Mlýn v Liberci
Ať už plánujete oslavu nebo firemní akci, volte Restauraci a penzion Bílý Mlýn v Liberci. Vaši rodinní příslušníci, zaměstnanci nebo obchodní partneři tuto volbu ocení.
Penzion a Restaurace Pod Klášterem Litomyšl, nekuřácké ubytování s celodenním stravováním
Příjemnou a klidnou atmosféru obstará Restaurace Pod Klášterem, kterou najdete v historickém centru města Litomyšl, zajišťujeme také pěkné ubytování.
Domovní a bytová správa města Písku, prodej a pronájem městských bytů, správa městských bytů
Domovní a bytová správa města Písku zajišťuje správu bytového majetku a nebytových prostor v majetku města Písku, nabízíme prodej bytových domů.
Stylová restaurace a penzion Salaš Hradec nad Moravicí, ubytování s výtečnou kuchyní, vinárna
Nabízíme ubytování v našich stylových pokojích se sociálním zařízením, navštivte restauraci o kapacitě 50 míst, letní zahrádka s dětským hřištěm, vinárna.
Komfortní ubytování se snídaní - nedaleko zámeckého parku, žádaná lokalita
Pobyty v žádané lokalitě Lednice poskytuje Penzion U Bohuša. Zajistěte si komfortní ubytování se snídaní v příjemném prostředí a nedaleko zámeckého parku.
Wellness hotel v Kaplicích, kousek od Českého Krumlova
Odpočinek v luxusním wellness hotelu v Kaplici, stylové ubytování v pokojích o různé kapacitě, wellness zóna k relaxaci, prostory pro společenské akce a bar pro návštěvníky - nabízí hotel Corona.
Hotel Corona Kaplice
Penzion U Hada Chvaleč u Trutnova, apartmánové ubytování u Adršpašsko-teplických skal, parkování
Penzion U Hada je ideální místo pro strávení klidné dovolené nedaleko Adršpašsko-teplických skal, ubytujeme Vás v pěkných samostatných apartmánech s vlastním vchodem.
Penzion Na Vyhlídce Pavlov, celoroční ubytování ve stylových apartmánech, vinný sklep, parkování
Penzion NA VYHLÍDCE se nachází ve vinařské obci Pavlov na Jižní Moravě, nabízíme ubytování ve dvanácti apartmánech, vinný sklep s posezením, domácí vinotéka.
Ubytování v penzionu, restaurace a rozvoz pizzy - Pardubice
Moderní rodinný penzion s vynikající kuchyní ve městě Pardubice. Příjemné ubytování, restaurace s tradiční českou kuchyní i rozvoz pizzy.
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Horská chata U Lanovky Zadov, chata s 26 lůžky, polopenze, kuřácká a nekuřácká restaurace
Nabízíme celoroční ubytování v horské chatě U Lanovky s kuřáckou a nekuřáckou restaurací, posezení u venkovního ohniště, dětské hřiště, vlastní parkoviště.
Hotel Skála Jablonec nad Nisou – ubytování na Silvestra v centru Malé Skály
Nabízíme výhodné ubytování na Silvestra v příjemném prostředí v srdci Českého ráje. Silvestrovský pobyt od 3 - 5 nocí, termín 27.12.2020 - 3.1.2021!
Cykloturistika - levné ubytování v útulném penzionu
Levné ubytování v útulném penzionu na Vysočině, to je Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě. Ideální místo pro milovníky cykloturistiky a další příznivce sportovních aktivit.