Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion Na Hájence – příjemné ubytování v apartmánech nebo mobilních domech
Lesní společenství obcí v Bystřici nad Pernštejnem se nezabývá pouze prodejem a těžbou dřeva, ale také nabízí příjemné ubytování v penzionu Na Hájence.
Penzion u Žaloudků, Dolní Morava, lyžařský areál Větrný vrch, apartmány s kuchyňkou, zahrada s grilem, bazén
Penzion U Žaloudků se nachází na Dolní Moravě mezi Orlickými horami a Jeseníky na úpatí Králického Sněžníku. Část obce náleží do Národní přírodní rezervace Králický Sněžník.
Rekreační středisko Sycherák, ubytování, kemp, chatky
V zalesněné krajině Českého lesa se nachází klidné rekreační středisko Sycherák, které Vám nabídne odpočinek, relax i možnost sportovního vyžití.
Penzion s restaurací Hostinec Ve statku – kvalitní domácí kuchyně a příjemné ubytování
Pokud hledáte místo, kde se opravdu dobře najíte a zároveň levně ubytujete navštivte Hostinec Ve statku na okraji obce Provodov – Šonov.
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Ubytování v krásném Českém Ráji pro rodiny s dětmi i jednotlivce v Penzion Olda
Zajeďte objevovat krásy Českého Ráje a ubytujte se v rodinném Penzionu Olda, který najdete v obci Doubravice v okrese Semily, a kde na Vás čekají útulně zařízené pokoje.
Ubytování, restaurace a bar v horském prostředí Krkonoš - Hotel Krakonoš
Hotel Krakonoš leží v krásném horské městě Jablonec nad Jizerou a zabavíte se zde v létě i v zimě. Nedaleko čekají horské střediska, koupaliště i Krkonošské muzeum.
Ubytování v zemědělské usedlosti v tradičním selském stylu v Penzionu U Devíti vidlí
Penzion U Devíti vidlí se nachází ve vesnici Semtěš v Karlových Varech a nabízí k ubytování čtyři zrekonstruované selské pokoje, kde na Vás dýchne krásná tradiční atmosféra.
Rodinný penzion U Šteflů – ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Jste unavení a potřebujete si konečně odpočinout? Neustále jste mezi lidmi v práci a uvítali byste ubytování v klidné lokalitě a hlavně soukromí?
Ubytování v secesní vile Česká Lípa – prostorný apartmán v klidném prostředí
Hledáte klidné místo k odpočinku? Nechcete jezdit do hotelů nebo penzionů, kde je neustále rušno? Apartmán v České Lípě nabízí ubytování v secesní vile v klidném prostředí.
Ubytování v hotelu u cyklostezky - pronájem salonku pro soukromé akce
Hotel a restaurace U Racka se nachází na ideálním místě - u cyklostezky, nedaleko Baťova kanálu, jen 8km od Uherského Hradiště. V sezóně burčáku, vína doporučujeme pronájem salonku pro soukromé akce.
Penzion v centru Znojma se zapůjčením elektrokoloběžek pro ubytované hosty
Prozkoumejte historické centrum Znojma na elektrokoloběžce - penzion Rezidence Zvon ubytovaným hostům zapůjčuje elektrokoloběžky.
Ubytování v Chata Sýkorka - soukromé wellnes, rybník, dětské hřiště a pohodlné ubytování
Chata Sýkorka v okrese Český Krumlov Vás zve do svého kousku ráje, kde na Vás čeká soukromé wellnes, ubytování až pro devět osob, dětské hřiště a mnohé další.
Ubytovna, levné ubytovaní, krátkodobé i dlouhodobé ubytování
Společnost LIBERTY MB s.r.o. provozuje Ubytovnu na letišti. Finančně nenáročné ubytování se nachází na okraji Mladé Boleslavi.
Rodinný hotel U Páva – ubytování v historickém centru Prahy
Chcete strávit romantický víkend v samém srdci historického centra Prahy? Rodinný hotel U Páva nabízí přepychové prostředí a luxusní pokoje vybavené dobovým starožitným nábytkem.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ideální hotel pro cyklisty, ubytování u cyklostezky - rekonstruované, klimatizované pokoje
Hotel a restaurace U Racka je svou polohou poblíž cyklostezky ideálním ubytováním pro cyklisty. Máme 10 zrekonstruovaných klimatizovaných pokojů. Ostrožská Nová Ves je jen 8km od Uherského Hradiště.
Hotel Dobruška Královehradecký kraj - vstupní brána do Orlických hor
Hledáte klidné místo k odpočinku a jste milovníkem přírody? Hotel Dobruška je ideálním místem. Jde o jednu z nejkrásnějších vstupních bran do Orlických hor.
Svatby v hotelu - svatební obřady, rodinné oslavy na zahradě
Rezervujte si termín svatby s předstihem v Hotelu U racka Ostrožská Nová Ves - Uherské Hradiště. Pořádáme svatební obřady a rodinné oslavy v restauraci i na zahradě. Přijímáme termíny pro rok 2023.
Penzion v historickém jádru jihomoravského města Znojma – ubytování a parkování v centru města
Rezidence Zvon je penzion s celoročním provozem v centru Znojma s parkováním přímo před penzionem. Ubytování v historickém jádru města je jedinečnou volbou pro luxusní a stylové ubytování na Moravě.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Ubytování v pokojích a apartmánech s wellnes nedaleko Prahy v Hotelu Lony
Hotel Lony leží nedaleko Prahy ve vesnici Kozovaty a zve návštěvníky k odpočinku v útulných pokojích a apartmánech s wellness a na vynikající jídlo do hotelové restaurace.
Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Ubytování u letiště Praha  -  bezplatné parkování přímo v areálu hotelu
Kvalitní ubytování v bezprostřední blízkosti pražského letiště nabízí hotel FBA Praha 6 Ruzyně. Pokoje jsou 2-4 lůžkové, s možností přistýlky.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB