Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion Pod Hrází Český Krumlov, ubytování v apartmánech se snídaní, zahrada s grilem, parkování
Penzion Pod Hrází stojí na klidném místě plném zeleně, jen 800 metrů od centra Českého Krumlova, které je na seznamu chráněných památek UNESCO.
Penzion Sklárna Jizerka Jablonec nad Nisou, celoroční ubytování, restaurace s polopenzí, parkování
Penzion Sklárna leží v nejvýše položené osadě Jizerských hor nabízí celoroční ubytování s parkováním vhodné pro rodiny s dětmi, jednotlivce i skupiny.
Ubytování s restaurací - pravé zvěřinové hody, špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny
Pokud patříte mezi milovníky dobrého jídla, navštivte hotel Holzberg blízko Karlovy Studánky v Jeseníkách. V restauraci Vás čeká špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny a pravé zvěřinové hody.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ubytování Penzion H&P Petříkov, Jeseník, můžete mít s sebou psy, 43 lůžek, česká jídla
Penzion HP nabízí příjemné ubytování v Jeseníkách za přijatelné ceny. Je vhodný pro rodiny s dětmi, party kamarádů, ale také školy v přírodě či sportovní soustředění.
Konferenční a školící prostory pro školení a kongresy v Hotelu Kurdějov
Konferenční a školící prostory pro školení, konresy, konference, meetingy a jiné firemní akce v Kongresovém a relaxačním centru v Hotelu Kurdějov a.s., v Jihomoravském kraji.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pension Bohemia - ubytování Horní Blatná, apartmány, po domluvě ubytujeme i zvířátko, polopenze
Ubytujte se v pensionu Bohemia a nenechte si ujít návštěvu nádherného kostela Sv. Vavřince, na který máte výhled z penzionu, možnost ubytovat zvířátko.
Selský statek Kloubek, ubytování Český Krumlov, apartmány, kulečník, wellness, pořádání svateb
Ubytujte se v našem selském statku Kloubek v malé vesničce Chabičovice v okrese Český Krumlov, ubytování v apartmánech, dvůr s jezírkem, kulečník, wellness, jídelna, svatby.
Zahradní svatba v hotelu, svatební obřad v romantickém zahradním altánu
Skvělé místo pro ten nejkrásnější den je uprostřed krásné přírody! Zažijte vysněný svatební obřad v romantickém zahradním altánu, na zahradě hotelu Roubenka ve Štramberku v Beskydech.
Týdenní, víkendové, jednodenní pobyty v Lednici nedaleko lázní a zámku Lednice
Týdenní, víkendové nebo jednodenní pobyty pro páry, jednotlivce nebo rodiny nedaleko lednických lázní a navíc v těsné blízkosti zámku Lednice poskytuje Penzion u Bohuša v Lednici na Moravě.
Ochutnávky lahodných vín s ubytováním v historickém jádru města
Řízené ochutnávky lahodných vín s možností ubytování ve stylovém penzionu, nacházejícím se přímo v samotném historickém jádru města Znojma. Navštivte penzion „Rezidence Zvon“.
Ubytování v soukromí v klidném penzionu a apartmánech s parkováním
Ubytování v soukromí v klidném penzionu v selském stylu s parkováním zajišťuje v okolí Olomouce penzion Moravský grunt. Ubytovat se můžete v apartmánech nebo pokojích penzionového typu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc
Krkonošská horská chata v Peci pod Sněžkou
Ubytování v horské chatě přímo pod horou Sněžka, tradiční horské ubytování uprostřed krkonošské přírody, chata s domácí farmou, skvělá kuchyně – to je Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře.
Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře
Hotel Komorní Hůrka Cheb, luxusní ubytování, léčebné procedury, speciality mezinárodní kuchyně
Hotel Komorní Hůrka Cheb svým hostům nabízí komfortní ubytování s restaurací, Spa & wellness, léčebné procedury, konferenční a školící prostory.
Ubytování a Hotel Vacek Pod Věží Hradec Králové, salonek s restaurací, wellness, parkoviště, wifi
Hotel Vacek Pod Věží nabízí svým zákazníkům příjemné ubytování v Hradci Králové přímo v historickém centru, salonek pro 30 osob s terasou, wellness, parkoviště v uzamykatelném dvoře.
Areál Šerlišský mlýn, ubytování v apartmá Deštné v Orlických horách, sjezdovka u hotelu, turistika
Nabízíme pěkné ubytování v hotelu Šerlišský mlýn s restaurací, barem, letní zahrádkou, v zimě sjezdové lyžování přímo u hotelu, v létě turistika, horská kola, jízda na koních.
Ubytování na statku v Šardicích, rodinná dovolená na Slovácku, bezbariérové ubytování, oslavy akce
Nabízíme bezbariérové ubytování pro rodinnou dovolenou na Slovácku, pokoje, vybavená kuchyňka, bezplatné parkování, turistika a poznávací výlety.
Ubytování v centru Jihlavy - náš penzion je vhodný pro rodinné pobyty
Útulné ubytování v samotném historickém centru města Jihlavy nabízí Penzion U svatého Jakuba. Náš penzion je vhodný jak pro rodinné pobyty, tak pobyty firem a jednotlivců.
Apartmán 75, ubytování Brno, ubytování ve dvou zrekonstruovaných apartmánech
Nabízíme výhodné ubytování v Apartmánu 75 ve Vohančicích u Brna, nově zrekonstruované ubytovací jednotky v vlastním vchodem, vybavenou kuchyní , koupelnou , WC a ložnicí, Brněnská přehrada, ZOO Brno.
Hotel Mertin Chomutov, nekuřácké ubytování, uzavřené parkoviště, infrasauna a malé fitness, wifi
Nabízíme výhodné nekuřácké ubytování v deseti pokojích, hotel Mertin se nachází 200 m od historického centra, využijte uzavřené parkoviště střežené kamerovým systémem.
Ubytování Penzion 68 Kladno, 14 lůžek, uzavřené parkoviště, dovolená pro rodiny s dětmi, oslavy
Nabízíme ubytování v Penzionu 68, které se nachází 1 km od centra města Kladna, v jeho okolí naleznete dostatek kulturního i sportovního vyžití.
Ubytování Penzion Alexandra Svoboda nad Úpou, 14 lůžek, ubytujeme i pejsky, vybavená kuchyňka
Rádi Vás ubytujeme v penzionu Alexandra ve Svobodě nad Úpou, ubytování v pokojích a rodinném apartmánu, ubytování i s pejskem, parkování u objektu, plně vybavená kuchyňka.
MAXMILLIAN Pension & Restaurant Dolní Světlá, ubytování, restaurace, wellness, výlety po okolí
Rádi Vás ubytujeme v MAXMILLIAN Pension & Restaurant v obci Dolní Světlá, zažijete příjemnou dovolenou ve wellness centru, výlety po okolí, naučná stezka Brazilka, Krkavčí kameny, naučné stezky.
Rodinné oslavy, výročí i pořádání firemních setkání či seminářů v útulném penzionu v lednicko-valtickém areálu
Pořádání firemních setkání a seminářů, rodinných oslav či výročí i s možností ubytování zajistí v penzionu U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě, sousedící přímo se zámeckým parkem.
Hotel Horizont Pec pod Sněžkou, čtyřhvězdičkový hotel, moderní pokoje, bazén, posilovna, sauna
Nabízíme špičkové ubytování s řadou služeb v ceně, moderní pokoje s výhledem na horizonty Krkonoš, zázemí pro firemní akce, svatby a rodinné oslavy, pro stálé zákazníky máme Věrnostní program REGATA+.
Pobyt za rozumnou cenu pro turisty, pracující na cestách v pokojích s oddělenými postelemi
Přespání na jednu noc a ideální útočiště pro turisty nebo pracující na cestách poskytuje ubytovna Moravský Grunt. Vyzkoušejte naše ubytování v Olomouci za rozumnou cenu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc