Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Posezení a oslava ve vinném sklepě - večeře a řízená degustace vína se sommeliérem
Posedět s blízkými a oslavovat různé události můžete ve Vinném sklepě a penzionu Herbenka v Hustopečích na Jižní Moravě. Zajistíme večeři, řízenou degustací vína se sommeliérem nebo cimbálovou muziku.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování v apartmánu, Kostelec nad Orlicí
Pronájem velkého plně vybaveného bytu v Kostelci nad Orlicí.
Cyklistika na Vysočině - levné ubytování pro příznivce sportu Jihlava
Levné ubytování k přespání před další cestou Poskytuje pro milovníky cyklistiky, kteří projíždí Vysočinou, Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě.
Turistická ubytovna i pro cizince – krátkodobé, dlouhodobé pobyty cizinců
V Turistické ubytovně Na Lesní u Nového Jičína se mohou ubytovat i cizinci. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobější pobyty cizinců za velice výhodné ceny.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Sportareál Praha - Satalice, s.r.o. areál plný sportu i odpočinku
Sportareál Praha - Satalice je ideálním místem pro vaši dovolenou plnou sportu, relaxace i odpočinku.
Útulný penzion Leona ve středočeské přírodě krásných Brdů
Ubytování ve Středočeském kraji v obci Obecnice, ekonomické ubytování v penzionu nedaleko Příbrami, pořádání společenských akcí a restaurace.
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Víkendové ubytování pro dva v blízkosti lázní a lázeňské promenády
Víkendové ubytování pro dva v klidné části Lednice v těsné blízkosti lázní a lázeňské promenády poskytuje Penzion U Bohuša. Možnost zajištění masáží v prostorách penzionu.
Cenově výhodné ubytování pro pracovníky firem i zaměstnance na služebních cestách
Ubytování pro firmy a zaměstnance zajišťuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujeme u nás zahraniční i tuzemské pracovníky nebo zaměstnance na služebních cestách za velice výhodné ceny.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Stylové ubytování v útulných apartmánech
Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma ve stylových apartmánech nabízí penzion „Rezidence Zvon“. Prožijte příjemné chvíle v nádherném jihomoravském městě a jeho okolí.
Ubytování v historickém městě Jičín, restaurace a parkování u hotelu
Chcete poznat krásné historické město Jičín? Či zde máte obchodní jednání? V tom případě se ubytujte v našem hotelu U Valdické Brány, který se nachází v samém centru města.
Hotel U Valdické Brány s.r.o. Restaurace pod Kaštanem
Apartmány Úpatí Ještědu Liberec, ubytování v 8 apartmánech, rodinná dovolená, ZOO a iQLANDIA
Apartmány Úpatí Ještědu poskytují ideální zázemí pro každého, kdo chce strávit aktivní rodinnou dovolenou.
Apartmány U Zlaté rybky Staňkov, ubytování v apartmánech se zahradou, WiFi, parkování
Penzion U Zlaté rybky Třeboňsko najdete v krásné a čisté přírodě Jižních Čech, v obci Staňkov na Třeboňsku.
Golf Hotel Austerlitz Vyškov, ubytování v pokojích a apartmánech, 18ti jamkového golfového hřiště
Ubytujte se v našem Golf Hotel Austerlitz ve Slavkově u Brna v okrese Vyškov, naskytne se Vám pěkné ubytování, dobré jídlo v restauraci, 18ti jamkového golfového hřiště s výhledem na zámek.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - ubytování pro firmy i rodiny s dětmi
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera se nachází v klidné části nedaleko centra Opavy - zajistíme firmám i rodinám s dětmi příjemné ubytování.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Rekreační středisko U Candáta Oboz, ubytování u Slapské přehrady v chatkách a karavanech
Rekreační středisko "U Candáta" se nachází v malebném údolí Slapské přehrady na pokraji chráněné krajinné oblasti, v místě zvaném Oboz, rodinná dovolená, turistika, rybaření.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Ubytování s restaurací v penzionu blízko Podzámecké, Květné zahrady
Levné ubytování v Kroměříži poskytuje Penzion Na Jízdárně s vlastní restaurací. Ideální poloha blízko Podzámecké a Květné zahrady. Prostředí pro rodinné pobyty s dětmi i cyklisty.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Ubytování Olomouc, apartmán pro 4 osoby a tři stejně vybavené pokoje, turistika blízkého okolí
Nabízíme ubytování v malé vesnici Kozov, která je částí obce Bouzov a nachází se v okrese Olomouc, ubytovat se můžete i Vaším pejskem či kočičkou.
Motel Železné Hory Kojice, ubytování v penzionu a golfových domcích, nové minigolfové hřiště
Motel Železné Hory Kojice - Nabízíme Vám služby našeho motelu v Železných horách, pohořím které se nachází v severní části Českomoravské vrchoviny.
Penzion Na Hájovně Prachatice, ubytování, možnost projížděk na ponících pro děti i dospělé
Náš penzión Na Hájovně se nachází na samotě, v srdci Šumavské přírody poblíž obce Lipka, která leží mezi Vimperkem, Kubovou Hutí a Novými hutěmi.