Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion u Váňů Benecko – příjemné a levné ubytování v Krkonoších
Hledáte příjemné místo, kde strávíte dovolenou a jste velcí milovníci hor a přírody? Pak vyrazte do penzionu u Váňů v Krkonoších.
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Pořádání svateb, soukromých akcí a oslav narozenin s ubytováním ve vinařství
Ubytování v penzionu, pořádání svateb, soukromých akcí a zajištění oslav narozenin umožňuje společnost PPS Vinařství Strachotín, která se postará nejen o jakostní vína dle Vašeho výběru.
Hotel Krokus - ubytování v horském hotelu se snídaní v ceně a italskou restaurací
Hotel Krokus v Peci pod Sněžkou leží v krásném prostředí hor Krkonoš a nabízí pohodlné ubytování se snídaní v ceně a vynikající italskou restauraci.
Sportovní a dětské hřiště, útulné ubytování a snídaně v ceně v TX Hotelu
TX Hotel z Hostinného v okrese Trutnov nabízí ubytování pro jednotlivce i rodiny, firemní akce, svatby nebo teambuildingy v krásném prostředí se sportovním areálem.
Hotel Saloon Zlín, retro pokoje, apartmán, snídaně, parkování, restaurace, pivnice, relaxační masáže
Hotel Saloon najdete u řeky Dřevnice, blízko středu města obuvi a Baťovských domků. Lze se ubytovat v retro pokojích. Pro hosty jsou K dispozici jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje a apartmán.
Hotel Saloon Zlín
Ubytovny Neratovice, Sulejovice, Lovosice, pro stavební, montážní a zemědělské pracovníky a turisty
Firma TODEZ spol. s.r.o. nabízí ubytování v ubytovnách v regionu mezi Kralupy nad Vltavou a Ústím nad Labem pro stavební, montážní a zemědělské pracovníky a také pro nenáročné turisty.
Ubytování, hotel, restaurace, dovolená, relax, výlety, brdské lesy
Resort Brdy nabízí kvalitní hotelové ubytování v městečku Mýto, obklopené krásnou přírodou brdských lesů.
Sportovní a firemní akce Liberec – ideální místo pro Vaše kolektivní aktivity
Hledáte ideální místo, kde byste mohli uspořádat sportovní soustředění pro Váš tým? Nebo chcete uspořádat firemní akci a sháníte rovnou i komfortní ubytování?
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Levné ubytování v Praze - standardní vybavené pokoje až po plně vybavené apartmány
Ubytovna Praha nabízí levné ubytování pro zaměstnance firem, obchodní cestující, jednotlivce, ale i rodiny s dětmi v Praze a za rozumné peníze a blízko centra.
Firemní a slavnostní konference – historická atmosféra v centru Prahy
Chcete uspořádat slavnostní hostinu, nebo firemní konferenci? Máte v plánu své obchodní partnery pozvat do historického centra plného luxusu?
Ubytování Bouda Na Cestě, stylová roubenka, chalupa
Stylová roubenka Bouda Na Cestě nabízí ubytování ve stráni nad řekou Úpou v Peci pod Sněžkou.
Firemní akce a školení s možností zajištění občerstvení a ubytování
Ideální prostory pro konání firemních akcí a školení s technickým vybavením poskytuje Hotel Roubenka ve Štramberku. Možnost zajištění ubytování a občerstvení.
18jamkové golfové hřiště, hotel s restaurací, moderní česká a mezinárodní kuchyně, okres Plzeň
Společnost Greensgate Golf & Leisure Resort nabízí v obci Dýšina v okrese Plzeň k využití golfové hřiště a také hotel s restaurací. Naše hřiště je především pro náročné hráče.
Greensgate Golf & Leisure Resort PLZEŇSKÝ GOLF PARK, a.s.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Navštivte rodinný penzion ve Znojmě s vysokým standardem
Hledáte-li ubytování pro rodiny i s dětmi, pak navštivte náš penzion „Rezidence Zvon“ se sídlem přímo v historickém jádru města Znojmo.
Dovolená a luxusní privátní wellness Liberec - zasloužený odpočinek a relaxace!
Chcete si užít klidnou dovolenou a poznat krásy Liberce? Toužíte po odpočinku a relaxu? Tak se ubytujte v našich moderních apartmánech Terasy Café.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Ubytování Lipno - apartmány Hubert blízko vodní nádrže Lipno pro Vaši letní dovolenou
Ubytování Lipno - apartmány Hubert nabízí komfortní ubytování v dvoulůžkovém pokoji a vybavených apartmánech, kde budete mít vlastní kuchyňku, TV a internetové připojení.
Hotel Barborka - příjemné ubytování v apartmánech blízko přehrady Lipno
Hotel Barborka leží v obci Přední Výtoň v blízkosti přehrady Lipno a nabízí příjemné ubytování v pokojích a apartmánech pro turisty, cyklomilovníky nebo rodiny s dětmi.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Ubytování ve dvou apartmánech u hradu Kost uprostřed Českého ráje, turistické a cyklistické trasy
Nově zrekonstruovaná stylová Vila BOBES vám nabízí ubytování ve dvou apartmánech v malebné vesničce Podkost u hradu Kost přímo uprostřed Českého ráje plného turistických a cyklistických tras.
Ubytování v pensionu nebo v kempu s chatkami a restaurací v Pension&Camping Český Ráj
Pension&Camping Český Ráj leží v srdci Českého Ráje a poskytuje komfortní ubytování v penzionu nebo kempu v útulných chatkách nebo pro vlastní stany a karavanech.