Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Ubytování na Šumavě, hotel, restaurace, školící místnost, cykloturistika, turistika, lyžování
Ubytování v srdci Šumavy nabízí hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o. Svojí polohou uprostřed krásné přírody poskytuje mnoho variant aktivit.
Chalupa Roubalka, ubytovaní Krkonoše, roubenka, luxusní chalupa
Ubytování v luxusně vybavené chalupě Roubalce v Krkonoších. Stylově vybavená roubenka s pohodovou atmosférou.
Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Ubytování v penzionu s úschovnou kol – spojení cyklistiky a dovolené
Pokud hledáte ubytování, kde si budete moci kola uschovat, pak je pro Vás správnou volbou ubytování s úschovnou kol Restaurace & Penzion U Fandy v Šatově u Znojma.
Útulný penzion uprostřed Lednice – krásné místo pro Vaši dovolenou
Ubytování uprostřed Lednicko-valtického areálu, skvělý penzion pro dovolenou na jižní Moravě, ubytování pro páry i rodiny v Lednici.
Penzion Harmony s.r.o.
Penzion Herbenka – ubytování v soukromí v klimatizovaných pokojích se snídaní v ceně
Penzion Herbenka v Hustopečích poskytuje všem návštěvníkům Jižní Moravy klidné ubytování v soukromí v příjemném prostředí. Zajistíme Vám ubytování v klimatizovaných pokojích se snídaní.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování pro cyklisty s úschovnou kol a napojením na cyklostezky
Útulné a stylové ubytování vhodné pro cyklisty naleznete v penzionu „Rezidence Zvon“. Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma disponuje úschovnou kol a umožňuje napojení na cyklotrasy.
Hotel pro rodiny s dětmi s přírodním koupalištěm a wellnes - Hotel Renospond
Hotel Renospond v Proseči u Skutče, která leží v okrese Chrudim nabízí idylickou dovolenou s wellnes centrem, přírodním koupalištěm a zázemím pro rodiny s dětmi.
Ubytování pro jednotlivce i firemní zaměstnance v Penzionu U Lužnice
Penzion U Lužnice leží ve městě Planá nad Lužnicí nedaleko města Tábor a nabízí komfortní ubytování v moderních apartmánech pro jednotlivce i firmy.
Ubytování v Kempu Stříbrný rybník, Východní Čechy
V Kempu Stříbrný rybník si můžete plnými doušky vychutnat odpočinek nebo také sport a adrenalin.
Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Aktivní dovolená s kolem v hotelu s možností  jejich zapůjčení i úschovy
Kombinaci ubytování a aktivní dovolené umožňuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Přivezte si vlastní kola nebo vyzkoušejte ty naše a užijte si cykloturistiku na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Ubytování Lipno nad Vltavou - apartmány a studia s výhledem na vodní nádrž Lipno
Ubytování U Vongrejů nabízí ubytování v Lipně nad Vltavou s výhledem přímo na vodní nádrž Lipno. Ubytovat se můžete buď ve dvou apartmánech (pro 7 a 11 osob) nebo dvou studiích (pro 2 a 4 osoby).
Rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací Vás láka na Třeboňsko
Útulný rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací je skvělá destinace pro dovolenou po celý rok. Objevujte krásy Třeboňska a jeho blízkého okolí.
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Prostorné pokoje Terasy Café, Liberec - nejlepší ubytování pro páry i rodiny s dětmi.
Sháníte prostorné, klidné ubytování v Liberci s nádherným výhledem na historickou část města? Apartmány Terasy Café Liberec jsou připraveny splnit Vám tento požadavek.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Ubytování v malebném Pensionu Erban, Krkonoše
Pension Erban nabízí možnost ubytování ve Špindlerově Mlýně.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Penzion s klimatizovanými pokoji a vlastní koupelnou nedaleko centra Lednice
Komfortní ubytování v klimatizovaných pokojích s vlastní koupelnou poskytuje Penzion U Bohuša. Rezervujte si svůj pobyt v penzionu v blízkosti centra Lednice.
Ubytování v pensionu Sokol, Paseky nad Jizerou
Nabízíme ubytování v krásné přírodě na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v pensionu Sokol.
Minibar s vinotékou na každém pokoji - penzion v centru Znojma
Rezidence zvon - penzion v centru Znojma, kde na každém pokoji čeká na hosty minibar s vinotékou - každý týden nová nabídka vín.
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.