HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Školení, firemní akce a teambuildingy ve vinařství šité na míru
Firemní akce šité na míru uspořádá Vinařství V & M Zborovský, v.o.s Ve Velkých Pavlovicích. Zorganizujte školení, firemní akce nebo teambuilding s ochutnávkou vína v prostorech našeho vinařství.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Hotel, ubytování, wellness, masáž, sauna, vířivka, solárium, bazén, restaurace, firemní akce
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. nabízí nejen komfortní ubytování ve stylových pokojích, ale pestrou škálu wellness zařízení, včetně bazénu, masáží a mnoho dalšího.
Relax centrum Kolštejn, s.r.o.
Romantický pobytový balíček ve čtyřhvězdičkovém hotelu nedaleko centra Brna
Dopřejte sobě a své drahé polovičce zasloužený odpočinek. Objednejte si pobytový balíček Romantic ve čtyřhvězdičkovém hotelu AVANTI s wellness nedaleko centra města Brna.
Hotel AVANTI****
Příjemné posezení a  řízené degustace vína ve vinném sklepě – výběr až z 80 vzorků vín
Příjemné posezení s řízenou degustací vína zažijete ve vinném sklípku penzionu Rendezvous ve Valticích. K ochutnání si můžete vybrat z až 80 vzorků různých druhů vín i víno přímo od majitele.
Penzion Rendez vous
Konferenční centrum Jihomoravský kraj
Hledáte konferenční centrum v Jihomoravském kraji? Potřebujete najít a pronajmout si konferenční prostory na jižní Moravě? Hotel Kurdějov a.s. nabízí komplexní služby konferenčního a relaxačního centra. Nabízíme úplnou péčí pro firemní a kongresové akce nejrůznějšího typu pro návštěvníky regionu jižní Moravy. Náš Hotel Kurdějov spojuje ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Ubytování v plnohodnotně vybaveném rekreačním domku až pro 12 osob s vlastní kuchyní
Ubytování v soukromí pro skupinu až 12 lidí v blízkosti Znojma poskytuje rekreační domek Penzionu u Fousáče. Pro hosty máme k dispozici plnohodnotně vybavený rekreační dům s vlastní kuchyní.
Penzion U Fousáče
Kníže Ferdinand Apartments nabízí pobyty pro dospělé a starší děti
Kníže Ferdinand Apartments sídlí v historické budově s devíti apartmány, které jsou bohatě vybaveny a poskytují nádherný výhled na Mikulov. Klidný pobyt pro dospělé a děti starší 12ilet.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Romantické ubytování v centru Mikulova s výhledem na zámek
Penzion Kardinál v centru Mikulova je jako stvořený pro romantické ubytování a příjemně strávenou dovolenou. Ubytujte se v pokoji s výhledem na barokní zámek Mikulov - rezervujte si ubytování včas.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Svatební hostina na míru - uspořádaní hostiny, množstevní sleva na ubytování a svatební apartmán
Uspořádejte svatební hostinu v prostorách hotelu IBERIA v centru Opavy, kde vše zorganizujeme podle Vašich představ a navíc u nás dostanete množstevní slevu na ubytování a apartmán pro novomanželé.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Klimatizovaný plně vybavený apartmán až pro 4 osoby v blízkosti valtického zámku
Pokud hledáte ubytování apartmánového typu v blízkosti valtického zámku, centra města, obchodů i restaurací, zarezervujte si Apartmán Valérie, kde se pohodlně ubytují až čtyři osoby.
Penzion U Vlků Valtice
Pořádání firemních akcí, seminářů, rodinných oslav s ubytováním v Lednici na Moravě
Uspořádejte firemní akci, seminář nebo rodinnou oslavu s ubytováním v Lednici na Moravě v příjemném prostředí penzionu Jordán, který poskytuje ubytování s posezením ve vinném sklípku.
Pension Jordán
Pivní Hotel, pivní lázně, pivovar Zlatá kráva, pivo, wellness, Nepomuk
Pivní Hotel v Nepomuku vám nabízí jedinečný zážitek spojením stylového ubytování a pivních lázní.
Pivní hotel
Romantický valentýnský pobyt ve Valticích s degustací vín a specialitami domácí zabijačky
Oslavte svátek zamilovaných se svou drahou polovičkou v romantickém prostředí Penzionu Siesta ve Valticích. Užijete si víkendový pobyt s degustací moravského vína a specialitami domácí zabijačky.
Penzion Siesta
Akční zimní balíčky v Hotelu Kristián – brána k vaší šumavské pohádce
Připravte se na nezapomenutelný zimní únik do klidného náručí Šumavy, kde Hotel Kristián otevírá dveře k nekonečným zimním radovánkám.
Degustace odrůdových vín z BIO hroznů s prohlídkou vinařství a ukázkou technologie výroby vína
Vinařství Václav z Hustopečí zve všechny milovníky dobrého vína na degustaci bílých a červených vín z bio hroznů do historického vinného sklepa. Připravíme také individuální degustaci na míru.
Silvestrovský pobyt v apartmánu s vlastním vinným sklepem s degustací vína
Zažijte jedinečný Silvestrovský pobyt v Opilých sklepech na Jižní Moravě. Kromě ubytování v komfortních apartmánech Vám zajistíme degustaci kvalitního moravského vína.
Opilé sklepy
Romantická dovolená či víkendový pobyt  - ubytování nejen pro mladé páry a rodiny
Ubytování v apartmánu nejen pro zamilované mladé páry a rodiny v centru Mikulova poskytuje společnost Kníže Ferdinand Apartments, která zajistí romantickou dovolenou či víkendový pobyt.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Penzion Gulliver nabízí skvělou dovolenou pro rodiny s dětmi - dětské hřiště, bazén
Penzion Gulliver nabízí v Mikulově ubytování v apartmánech. Hosté mohou využít dětské hřiště, pískoviště, houpačky a bazén. K ochlazení letních veder poslouží vodní dílo s vodopádem a brouzdaliště.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Silvestrovský pobyt 2022, pobytový balíček - hotel Kraví hora Bořetice
Užijte si silvestrovský pobyt a s ním i poslední dny roku 2022 v hotelu Kraví hora Bořetice. Využijte nabídky zvýhodněných pobytových balíčků.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Rozšíření možnosti ubytování ve Vinařském domě – komfortní a moderní apartmány s kuchyní
Připravené rozšíření ubytování v komfortních a moderních apartmánech od října 2023 mají ve Vinařském domě ve Znojmě. Apartmán má vybavené 2 ložnice, obývák a kuchyňskou linku.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Ochutnávka vína v degustačním sklípku pro cyklisty, turisty i skupiny až 30 osob
Degustaci vína vinném sklepě pro cyklisty, náhodně kolemjdoucí turisty i plánované degustace až pro 30 osob pořádá ve svém degustačním sklípku Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Pronájem kulturního zařízení pro podnikové, firemní akce, školení, konference
Kulturní zařízení Zemědělského družstva vlastníků Fryšták je vhodné pro uspořádání podnikové, firemní akce, školení či konference. Pronájem prostor poskytujeme i veřejnosti, převážně z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Ubytování s krytým osvětleným bazénem – možnost nočního koupání v horách
Spojení krásné přírody Orlických hor s nočním koupáním v krytém osvětleném bazénu přináší Chalupa Sněženka poskytující ubytování až pro 16 osob.
Chalupa Sněženka
Poznávání krás Jižní Moravy na kole – cykloturistika s ubytováním v penzionu s vinným sklípkem
Cykloturistika napříč vinařským krajem s ubytováním v penzionu s úschovnou kol a vinným sklípkem. Penzion Rendezvous ve Valticích je ideálním výchozím bodem pro poznávání prosluněné Jižní Moravy.
Penzion Rendez vous