HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Svatby a svatební hostiny v hotelu včetně cateringu i ubytování pro svatební hosty a novomanžele
Oslavte Váš svatební den v Hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli. Připravíme a sestavíme svatební hostinu, postaráme se o catering i svatební dort, cukroví a také ubytování pro novomanžele i svatební hosty.
Ubytování v Penzionu Stará škola v Klínech - ideální dovolená pro rodiny s dětmi v srdci Krušných hor
Užijte si ideální dovolenou v Krušných horách a ubytujte se v moderně zařízených pokojích Penzionu Stará škola v Klínech.
Penzion Stará škola stylové ubytování v Krušných horách
Rodinné oslavy, svatby a společenské akce ve vinařském domě a winebaru
Uspořádejte rodinnou oslavu, svatby nebo další společenské události ve Znojemském Vinařském domě a jeho historických prostorách s občerstvením a vínem z našeho winebaru.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.
Hotel Avanti – ideální výchozí bod pro poznávání krás Brna a Jižní Moravy
Pokud se chystáte poznávat krásy Brna a celé Jižní Moravy, ubytujte se v Hotelu Avanti – hotel nedaleko centra Brna, který představuje ideálním výchozí bod.
Hotel AVANTI****
Agroturistika – exkurze do vinic s odborným výkladem o víně i s řízenou degustací
Exkurze do vinic, prohlídky historických sklepů, odborný výklad o víně i řízená degustace, to vše zahrnuje agroturistika, kterou Vám zajistí vinařství VÍNO SÝKORA s.r.o. v Čejkovicích, na Hodonínsku.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Levné ubytování pro cyklisty s úschovnou kol, kuchyňkou
Pohodlné a finančně nenáročné ubytování na Pálavě - to je Turistická ubytovna Nové Mlýny. Poskytujeme levné ubytování s úschovnou kol a kuchyňkou pro cyklisty a cykloturisty.
Pension v klidné lokalitě s televizí, satelitem a bezplatným připojením k Wifi na každém pokoji
Veškerý komfort pro své hosty zajišťuje Pension Markéta v Mikulově. Poskytuje ubytování v penzionu v klidné lokalitě, a také televizi, satelit a bezplatné připojení k wifi na každém pokoji.
Jiří Šída Pension Markéta
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Romantický pobytový balíček pro zamilované s wellness procedurami a soukromou vířivkou
Romantika pro zamilované – to je pobytový balíček ve wellness hotelu na Pálavě s romantickou večeří, vstupem do soukromé vířivky a wellness procedurami.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Teambuilding a firemní akce, školení a konference v Jeseníkách - ubytování ve wellness hotelu
Teambuilding, školení a konference vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Hotel je oblíben pro ubytování a pořádání firemních akcí v krásném prostředí nedaleko Karlovy studánky.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Teambuilding a firemní akce s posezením ve vinném sklepě
Eventy na klíč, jako je teambuilding a firemní akce v historický prostorách vinařského domu s posezením ve vinném sklepě, pro Vás uspořádá Vinařský dům Znojmo.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Romantické svatby na míru v Telči
Krásnou romantickou svatbu na míru pro Vás v Telči zorganizuje Hotel Antoň. Prožijte své jedinečné a výjimečné okamžiky v našem hotelu.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Penzion H&P Petříkov - ubytování se stravou v malebném prostředí hor Jeseníků
Penzion H&P Petříkov leží nedaleko města Jeseník v krásné horské oblasti, kde na Vás čeká pohodlné ubytování, skvělé jídlo a čistá horská příroda.
Sportovní areál, sportovní hřiště, Sportareál Satalice, hotel, ubytování, relax
Sportovní areál Praha - Satalice poskytuje svým návštěvníkům využití volného času. V areálu se lze také pohodlně ubytovat.
Příjemné ubytování v Jizerských horách, Chata Olympia
Horská chata Olympia nabízí ubytování v Jizerských horách v obci Josefův Důl části Dolní Maxov. Ubytování ve čtyřlůžkových pokojích a apartmánu.
Jakostní vína podle kolekce nebo barvy – široký výběr toho nejlepšího
Velký výběr bílých, červených a růžových vín roztříděných do gastro kolekce, kolekce velké a speciální a výtečnou chuť přináší Vinařství a penzion Červinka z Pálavy.
Vinařství a penzion Červinka
Penzion Sokol, ubytování Paseky nad Jizerou, cykloturistika, turistika, lyžování
Penzion Sokol v Pasekách nad Jizerou nabízí příjemné ubytování vhodné pro rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské kurzy a soustředění.
Klášterní pivovar Strahov - místo pro vaše nezapomenutelné akce a vynikající pivo v Praze
Klášterní pivovar Strahov nabízí nejenom vynikající pivo, ale také jedinečné prostředí a širokou škálu možností pro vaše akce, jako jsou svatby, teambuildingy, firemní večírky v srdci města Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, vodních radovánek a poznávání pro dva, rodiny i seniory
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, poznávání, vodních radovánek, ale i dobrého jídla, vhodné pro rodiny, páry i seniory, zažijete v Hotel Slunce Aquacentrum s.r.o. v Rýmařově.
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením
Ideálním místem pro rekreaci rodin nebo skupiny přátel je Pension Markéta v Mikulově. Ubytovat se můžete ve dvou nebo třílůžkových pokojích s možností přistýlky, které mají vlastní sociální zařízení.
Jiří Šída Pension Markéta
Levné ubytování v obci Obecnice, okres Příbram
Penzion Leona poskytuje levné ubytování v obci Obecnice, nedaleko okresního města Příbram. Ubytování ve dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích.
Turistická ubytovna Nové Mlýny – cenově výhodné ubytování pro nenáročné turisty na Pálavě
Pokud jste nenáročnými turisty a hledáte cenově výhodné ubytování na pár nocí v okolí Pálavy, zarezervujte si termín pobytu v Turistické ubytovně Nové Mlýny.