HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Vinařský, animační program s degustací vína pro zpestření firemní akce i školení Jižní Morava
Čeká vás firemní akce či školení a rádi by jste si ho zpestřili? Rezervujte si vinařský, animační program s degustací vína v Hotelu Kurdějov na Jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pohodlné ubytování s polopenzí v rodinném penzionu s komfortně zařízenými pokoji
Užijte si pohodlné ubytování s polopenzí v rodinném penzionu Rendez vous v historickém centru města Valtice. Připravené jsou pro Vás komfortně zařízené pokoje s vlastní koupelnou.
Penzion Rendez vous
Chata Sýkorka, moderní ubytování, wellness, soukromý rybník, Český Krumlov
Moderní ubytování v klidném a příjemném prostřední poskytuje Chata Sýkorka v Křemži u Českého Krumlova. Plně vybavená chata nabízí využití wellness místnosti či soukromého rybníku.
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Poznejte krásy Jižní Moravy - cyklovýlety, vinařská turistika s ubytováním v rodinném penzionu
Objevujte krásy Jižní Moravy – zámek Lednice, Pálavská jezera a cyklistické trasy či vinařské stezky během ubytování v rodinném penzionu s vinným sklípkem.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Ubytování ve vinařství v plně vybaveném apartmánu historického domu v centru vinařského města
Ubytování ve vinařství s ochutnávkou vína a kulinářskými delikatesami v samém srdci města Znojma, Zarezervujte si pobyt v apartmánu historického Vinařského domu, kde se pohodlně ubytuje až 8 osob.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Posezení ve vinném sklípku s ubytováním v rodinném vinařství
Posezení ve vinném sklípku v rodinném vinařství Petr Bíza zahrnuje nejen ubytování, ale i ochutnávku kvalitního moravského vína, ať už přívlastkového nebo archivního, z vlastní produkce vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Degustace vína v historickém sklípku v Dolních Věstonicích
Vinárna a penzion u Langrů Vás zve na degustaci vína v historickém sklípku z roku 1869. Přijďte a ochutnejte naše vína.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Firemní akce, teambuilding, oslavy - degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě
Firemní akce, teambuildingy či oslavy narozenin můžete pořádat jako degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě, a to ve vinných sklepech První vinařská spol s.r.o. v Hustopečích.
Vinné sklepy První vinařská spol. s r.o.
Cyklopenzion s úschovnou kol pro milovníky cyklovýletů
Cyklopenzion Gulliver v Mikulově poskytuje ubytování v apartmánech pro cykloturisty. Využijte naši úschovnu kol a projeďte se po cyklostezkách malebného okolí Mikulova a poznejte tento kraj.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Svatba ve vinařství s obřadem a focením novomanželů ve vinici, speciální edici vín se svatební etiketou
Řekněte si ano a oslavte Váš svatební den ve vinařství Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Organizujeme svatby s obřadem a focením ve vinici a připravíme speciální edicí vína se svatební etiketou.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Ubytování na chalupě pro rodiny s dětmi - rodinná dovolená v Orlických horách
Komfortní ubytování v horské chalupě pro rodiny s dětmi poskytuje Chalupa Sněženka v Orlických horách. Užijte si u nás báječnou rodinnou dovolenou ve stylové chalupě.
Chalupa Sněženka
Prázdniny plné zážitků s rodinou - výhodné pobyty s polopenzí
Bohatě nabité ubytovací balíčky poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z výhodných pobytů s polopenzí a užijte si prázdniny plné zážitků s rodinou na Vysočině.
Restaurace a hotel U Hrocha
Firemní akce, školení, teambuildingy s ubytováním včetně občerstvení a teambuildingových aktivit
O účastníky firemních akcí, teambuildingů a školení se postará Penzion Siesta ve Valticích. Zajistíme ubytování, stravu, coffebreaky, ale i teambuildingové aktivity.
Penzion Siesta
Pro milovníky cykloturistiky je zde útulný penzion s úschovnou kol a s venkovním posezením
Ubytování pro vášnivé cyklisty, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, je připraveno v Penzionu Rendez vous ve Valticích, kde je možnost využít úschovnu kol. Součástí je i vinný sklípek s posezením.
Penzion Rendez vous
Řízená degustace – ochutnávka vína s vinařem ve vinném sklípku
Degustaci vína ve formě posezení ve vinném sklípku s odborným výkladem a ochutnávkou 10 vzorků vína z vlastní produkce pořádá Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Penzion v centru Kroměříže - ubytování pro rodiny, páry, turisty
Penzion Menšík najdete v centru Kroměříže, nedávno prošel rekonstrukcí a máme připraveny útulné pokoje. Ubytování je útulné, dostupné pro rodiny, páry i turisty.
Penzion MENŠÍK Kroměříž Vojtěch Menšík
Perfektní dovolená – ubytování v moderním penzionu s parkováním v centru Mikulova
Perfektní dovolenou s ubytováním v pokojích nebo apartmánech v centru Mikulova a možností parkování zajišťuje moderní a nově zrekonstruovaný Penzion KARDINÁL.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Perfektní dovolená - ubytování s polopenzí, pokoje s bezbariérovým přístupem
Perfektní dovolenou v České republice prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ubytování s polopenzí zajišťujeme také pro zájemce o bezbariérové pokoje.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pravý relax ve wellnes hotelu v Jeseníkách - bazén, sauna, vířivka whirlpool, masáže
Zažijte pravý relax ve wellnes v Jeseníkách. V hotelu Holzberg se můžete těšit na bazén, saunu, vířivku whirlpool i masáže od zkušených masérů. Čeká Vás skvělá restaurace s poctivou českou kuchyní.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Řízená, neřízená degustace vína a  sabráž v hotelovém vinařství Ebenberg
Obohaťte teambuilding zážitkem ve formě degustace vína hotelového vinařství Ebenberg. Hotel Kurdějov zajistí řízenou nebo neřízenou degustaci vína pro Vaše kolegy včetně sabráže.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Apartmán s perličkovou vanou s masážními tryskami s možností degustace vína
Ubytování v prostorném apartmánu s vířivou vanou a masážními tryskami poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Možnost degustace vína ve vinném sklípku penzionu na přání hostů.
Penzion Rendez vous
Firemní akce s příjemným odpočinkem v relax-wellness centru v rodinném wellness hotelu
Spojte příjemné s užitečným – zorganizujte pro sebe a své kolegy firemní akci s příjemným odpočinkem ve Rodinném wellness hotelu u Langrů na Pálavě v oblasti jižní Moravy.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě - apartmány s vlastním vinným sklípkem
Vychutnejte si degustaci moravských vín ve vinném sklepě ve Velkých Pavlovicích na Jižní Moravě. Každý vinný sklep má svůj vlastní apartmán, který Vás na první pohled zaujme jedinečnou architekturou.
Opilé sklepy