HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Cykloturistka, dovolená na kolech – pobyt v apartmánech s úschovnou kol
Poznávejte krásy vinařské oblasti na kole – užijte si cykloturistiku a dovolenou na kolech s ubytováním v komfortních apartmánech s úschovnou kol v Penzionu u Fousáče v Hraběticích na Znojemsku.
Penzion U Fousáče
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Penzion rodinného typu – ubytování pro invalidy v pokoji s bezbariérovým přístupem
Penzion rodinného typu – Pension Jordán v Lednici na Moravě umožňuje i pobyt invalidů, vozíčkářů v pokoji s bezbariérovým přístupem.
Pobyt v apartmánech s nevšední architekturou vybavených soukromou garáží
Opilé sklepy v Pavlovicích na Jižní Moravě poskytují nejen ubytování v apartmánech s nevšední architekturou, ale i parkování zdarma v soukromé garáži přímo u apartmánu.
Opilé sklepy
Ubytování v historickém centru města Znojmo - pivovar, vinařství a apartmán
Plánujete-li cestu do Znojma, doporučujeme ubytování v apartmánu Vinařského domu. Apartmán je ideálním místem pro ty, kteří chtějí poznat historické památky Znojma, ochutnat místní speciality a vína.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Hotel Antoň  poskytuje ubytování v historickém jádru města Telč s bezbariérovým přístupem
Hledáte-li ubytování na klidném a přitom perfektně dostupném místě v Telči s bezbariérovým přístupem, Hotel Antoň bude pro Vás tím správným řešením.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Svatomartinské degustační menu v hotelu Kurdějov
Hotel Kurdějov vás srdečně zve do hotelové restaurace na Svatomartinské degustační menu. Pochutnejte si na svátečním jídle v prostředí vinic v Hustopečích, necelých 30 minut jízdy od Brna.
Pobytové balíčky, ubytování Jižní Morava, wellness hotely
Hledáte relaxaci, oddych, wellness pobyt? Přijeďte do ráje vína na jižní Moravu a prožijte krásnou dovolenou mezi vinicemi, moravským folklorem i ozvěnami středověku. Wellness Hotel Kurdějov nabízí celkem 54 pokojů vysoké kvality. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové. Nachází se zde i tři apartmány v hotelové části ...
Wellness hotel, luxusní ubytování, Beskydy resort, relaxace, sauna, bazén, venkovní jezera, masáže
Hotel Ondrášův dvůr nabízí komfortní ubytování v krásném prostředí. Užijte si relaxaci a zábavu v srdci Beskyd!
Hotel Ondrášův dvůr
Penzion – ubytování se soukromým parkovištěm, venkovním posezením a grilem
Penzion u Fousáče představuje soukromé ubytování, které kromě parkování na uzavřeném parkovišti u penzionu poskytuje hostům možnost využít venkovní posezení na zahradě včetně grilu.
Penzion U Fousáče
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s degustací, občerstvením a ubytováním
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s ubytováním přímo v penzionu zajišťuje penzion a vinný sklep Moravský Sommeliér. U nás si vychutnáte řízenou degustací vína s rautem a cimbálovou muzikou.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Hotel Trim – více než jen ubytování v Pardubicích: bowling a konference v jednom!
Hotel Trim v Pardubicích nabízí nejen komfortní ubytování, ale také možnosti pro bowling, konference a svatby, vše pod jednou střechou.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Luxusní ubytování v apartmánech v centru Mikulova s výhledem na zámek
Kníže Ferdinand Apartments poskytuje luxusní ubytování v penzionu v centru jihomoravského Mikulova. Můžete se těšit na moderní prostorné apartmány s terasou a výhledem na zámek Mikulov.
Kníže Ferdinand Apartments Ubytování Mikulov
Horská chalupa s dětským hřištěm a lanovkou a venkovním posezením s ohništěm
Na horské chalupě Sněženka v Orlických horách si užije dovolenou celá rodina. Děti si užijí spoustu zábavy na dětském hřišti a lanovce, dospělí si mohou odpočinout na venkovním posezením s ohništěm.
Chalupa Sněženka
Zakupte voucher na ubytování na vrcholu Lysé hory v krásné horské chatě Emila Zátopka
Chata Emil Zátopek-Maraton na vrcholu Lysé Hory v Beskydech je ideálním místem pro klidnou dovolenou i pro aktivní sportovce. Zakupte u nás finanční voucher a obdarujte své blízké příjemným zážitkem.
Chata Emil Zátopek - Maraton ubytování Lysá Hora Beskydy
Ubytování s vinným sklepem a zvýhodněné lázeňské pobyty pro hosty
Pension Jordán poblíž Lednicko-valtického areálu je výbornou volbu ubytování s rodinnou atmosférou. Navštivte vinný sklep přímo v objektu nebo využijte zvýhodněné lázeňské pobyty pro naše hosty.
Relaxační pobyt pro dámy s polopenzí ve wellness hotelu
Relaxační pobyt pro dámy plný dobrého jídla, pití, odpočinku a zábavy s kamarádkami poskytuje Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích na jižní Moravě.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Kvalitní červená a bílá vína z rodinného Vinařství Fůkalovi z Velkých Pavlovic
Kvalitní červená i bíla vína z Velkých Pavlovic můžete zakoupit v rodinném Vinařství Fůkalovi, které vyrábí vína již po generace podle rodinné tradice.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Školící středisko Abena s komfortním ubytováním a parkováním zdarma
Využijte perfektní prostory školícího střediska Abena i s komfortním ubytováním a parkováním zdarma k pronájmu. Středisko se nachází na Pustkovecké 146/11 v Ostravě Porubě.
ABENA
Pronájem školících prostor prostor vybavených multimediální technikou ve školícím středisku
Školící středisko firmy DISTING s.r.o. v Dukovanech nedaleko Třebíče pronajímá externím firmám klimatizované školící místnosti vybavené veškerou potřebnou multimediální technikou.
DISTING s.r.o.
Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Parkování autobusů včetně zajištění ubytování poskytuje zájezdová restaurace
Zajistit si ubytování i parkování autobusů můžete u velkokapacitní zájezdové restaurace z Telče, která je situovaná přímo v srdci města.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Hotel pro rodiny s dětmi - klidné ubytování a prostorné pokoje s dětskou přistýlkou v centru Opavy
Hledáte klidné ubytování pro Vás a Vaše děti v Opavě? Pak si rezervujte svůj pobyt v čistém hotelu IBERIA*** v samotném srdci Opavy, kde Vás ubytujeme v prostorných pokojích s dětskou přistýlkou.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.