HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Řízená, neřízená degustace vína a  sabráž v hotelovém vinařství Ebenberg
Obohaťte teambuilding zážitkem ve formě degustace vína hotelového vinařství Ebenberg. Hotel Kurdějov zajistí řízenou nebo neřízenou degustaci vína pro Vaše kolegy včetně sabráže.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Apartmán s perličkovou vanou s masážními tryskami s možností degustace vína
Ubytování v prostorném apartmánu s vířivou vanou a masážními tryskami poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Možnost degustace vína ve vinném sklípku penzionu na přání hostů.
Penzion Rendez vous
Firemní akce s příjemným odpočinkem v relax-wellness centru v rodinném wellness hotelu
Spojte příjemné s užitečným – zorganizujte pro sebe a své kolegy firemní akci s příjemným odpočinkem ve Rodinném wellness hotelu u Langrů na Pálavě v oblasti jižní Moravy.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě - apartmány s vlastním vinným sklípkem
Vychutnejte si degustaci moravských vín ve vinném sklepě ve Velkých Pavlovicích na Jižní Moravě. Každý vinný sklep má svůj vlastní apartmán, který Vás na první pohled zaujme jedinečnou architekturou.
Opilé sklepy
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Vinný sklep Bořetice jižní Morava - řízené degustace s vinařem
Zpestřete si ubytování na jižní Moravě řízenou degustací vín s vinařem. Uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích je vám k dispozici vinný sklep.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Uspořádání firemní akce ve Valticích - posezení pro větší skupiny, teambuilding
Posezení pro větší skupiny lidí včetně kompletního servisu zajišťuje Penzion a vinný sklep Moravský sommelier z Lednice. Uspořádejte teambuilding nebo jinou firemní akci v pohodovém prostředí.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Pronájem konferenčních prostor – teambuilding, jednání, firemní setkání a školení na klíč
Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli sestaví pro kolegy a obchodní partnery teambuilding, jednání, firemní školení či setkání na klíč. Zajistíme občerstvení, technické vybavení i kulturní program.
Firemní akce, oslavy, svatby a narozeniny pořádané ve vinném sklepě
Uspořádejte firemní akci, oslavu, svatbu nebo narozeniny ve vinném sklepě ve vinařství na Jižní Moravě. Vinařství V & M Zborovský, v.o.s z Velkých Pavlovic Vám pronajímá vinný sklípek až pro 60 osob.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování v pensionu s úschovnou kol a motocyklů, parkováním vedle pensionu
Pension Markéta v Mikulově poskytuje ubytování s úschovnou kol a motocyklů. Naši hosté mají také možnost parkovat automobily přímo vedle našeho pensionu.
Jiří Šída Pension Markéta
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Pobytové relaxační a víkendové balíčky – ubytování ve stylových pokojích vhodné pro rodiny s dětmi
Ideálním místem pro odpočinek nebo příjemně strávené dny s dětmi je Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli, který poskytuje relaxační, víkendové i rodinné pobytové balíčky s ubytováním ve stylových pokojích.
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování pro teambuildingové, skupinové, firemní akce, konference - prostory pro školení, cvičení
Komfortní ubytování pro firemní, teambuildingové, skupinové akce a konference poskytuje wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Využijte naše prostory a vybavení pro školení i cvičení.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Wellness Hotel Kurdějov, Jihomoravský kraj
Wellness pobyt plný dobrého vína, ale také odpočinku ve finské nebo parní sauně, perličkové lázni a také zábavy u bowlingu pro své hosty zajistí Hotel Kurdějov a.s.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Národní sportovní centrum Prostějov, sportovní hala, sportovní komplex, basketbal, volejbal, kongresový sál
Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex, který je určený především pro volejbal a basketbal. Lze využít i kongresový sál pro pořádání seminářů.
Národní sportovní centrum Prostějov, z. s.
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Penzion s venkovním bazénem a relaxační zónou s přístupem pro hosty zdarma
Dokonalý relax po náročném dni během vaší dovolené si užijete v penzionu U Fousáče v Hraběticích na Znojemsku. Hosté mají zdarma přístup do venkovního bazénu a relaxační zóny.
Penzion U Fousáče
Hotel Šumava - Vaše oáza klidu a relaxace pro perfektní letní dovolenou
Vychutnejte si nezapomenutelnou letní dovolenou v Hotelu Šumava v historickém Vyšším Brodě, kde vás čeká komfortní ubytování a výborná restaurace.
Hotel Šumava
Prožijte aktivní dovolenou s rodinou v nádherné přírodě Malé Skály!
Nabízíme speciální pobytové balíčky plné zážitků pro rodiny, které si chtějí užít aktivní dovolenou v malebném prostředí Malé Skály.