HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Firemní, společenské akce na míru Valtice - vinárna vinný sklep jižní Morava
Navštivte stylovou vinárnu a vinný sklípek penzionu Rendezvous ve Valticích jižní Moravě, kde můžete prožít společenské či firemní akce na míru s řízenou degustací vín a skvělým občerstvením.
Penzion Rendez vous
Hotel pro firmy se školícími prostory, konference, kongresový sál
Hotel pro firmy se školícími prostory,vybavení pro školení, konference, kongresový sál, pohodlné a komfortní ubytování u firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. na jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Penzion Moravský sommelier ve Valticích - cykloturistika, výlety na jižní Moravě
Penzion Moravský sommeliér ve Valticích poskytuje komfortní ubytování v penzionu s úschovnou kol. Ideální volba pro ty, kteří preferují cykloturistiku a výlety po jižní Moravě na kole.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Nově zrekonstruovaný penzion přímo u zámku Mikulov - ubytování v pokojích i apartmánech
Nově zrekonstruovaný Penzion Kardinál poskytne jedinečné ubytování bezprostředně pod zámkem v pokojích i apartmánech. U nás budete mít krásy Mikulova na dosah ruky.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Ubytování u Mikulova se stylovou restaurací – bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín
Ubytování u Mikulova s restaurací vařící moderní i klasickou kuchyni, která má bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín, poskytuje zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Výhodné ubytování a wellness pobyty – dovolená snů za přijatelné ceny
V České republice je mnoho skvělých míst, kde si můžete užít vysněnou dovolenou nebo wellness pobyt. Pokud hledáte výhodné ubytování nebo relaxační pobyt, navštivte vyhledávací portál eUbytko.cz.
eUbytko Ubytovací portál
Rodinný Penzion a Villa Kiwi v Mikulově u Pálavy – luxusní ubytování pro celou rodinu
Luxusní ubytování pro celou rodinu během rodinné dovolené na Pálavě zajišťuje Pension a Villa Kiwi v Mikulově. Vychutnejte si společné chvíle s rodinou v moderních apartmánech a prostorných pokojích.
Pension a Villa Kiwi Darina Margetić
Týdenní ubytování ve stylové a nově zrekonstruované roubence v horské oblasti
Týdenní pobyt pro celou Vaši rodinu si můžete zarezervovat v zrekonstruované a komfortně vybavené roubence Chalupa Sněženka v Orlických horách.
Chalupa Sněženka
Komfortní ubytování ve vinařství v plně vybavených apartmánech s vlastní terasou
Vinařství Václav v Hustopečích poskytuje pohodlné ubytování v soukromí v apartmánech s vlastní terasou, kde si můžete v klidu vychutnat skleničku dobrého vína z naší vlastní produkce.
Ubytování v blízkosti letiště Václava Havla v moderním hotelu FBA spol. s.r.o.
Společnost FBA spol. s.r.o. provozuje hotel, který se nachází v blízkosti letiště Václava Havla a nabízí ubytování v Praze-Ruzyni.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Prožijte Váš firemní teambuilding v hotelu na Moravě
Hledáte-li ideální místo pro Váš firemní teambuilding, tak hotel Holzberg v Jeseníkách je ta správná volba. Budete nadšeni z komfortního ubytování, stylové restaurace a hlavně z wellness a sportovišť.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Kongresové centrum, školící středisko Kurdějov
Hledáte konferenční centrum na jižní Moravě, vhodný hotel se školícím střediskem v okolí obce Kurdějov? Pak navštivte Hotel Kurdějov a.s. Je to Kongresový hotel, kongresové a školící středisko pro Brno a okolí. Poskytujeme prostory pro meetingy, různá školení a prezentace, kongresy, akce pro zaměstnance, firemní a sportovní turnaje. Hotel ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pohodlné přespání na letišti Praha - ubytování v bezprostřední blízkosti letiště
Hledáte praktické a pohodlné ubytování v blízkosti letiště Václava Havla v Praze? Přijďte si k nám přespávat před brzkým odletem nebo po pozdním návratu z dovolené či služební cesty.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Hotel s parkováním pro ubytované zdarma, s nabíjecí stanicí pro elektromobily
Čtyřhvězdičkový Hotel AVANTI v Brně poskytne parkování zdarma pro ubytované, nabíjecí stanici pro elektromobily i luxus v podobně wellness a relaxace. Ideální kombinace, kterou si opravdu zasloužíte!
Hotel AVANTI****
Strnadovský mlýn - unikátní prostor pro firemní i soukromé akce
Pronájem prostor v Strnadovském mlýně nabízí ideální řešení pro firemní akce, školení nebo oslavy. Moderně vybavené sály a osobitý styl místa vytvářejí perfektní zázemí pro každou příležitost.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Prožijte Váš firemní teambuilding v hotelu na Moravě
Hledáte-li ideální místo pro Váš firemní teambuilding, tak hotel Holzberg v Jeseníkách je ta správná volba. Budete nadšeni z komfortního ubytování, stylové restaurace a hlavně z wellness a sportovišť.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Romantické svatby v jedinečných prostorech vinařství – svatební den s dobrým vínem
Prožijte svůj svatební den v originálních prostorech Vinařství Václav v Hustopečích na jižní Moravě. Prostory jsou vhodné pro obřady i hostiny rodinných svateb, rádi Vám pomůže s jejich organizací.
Dárkový poukaz na pobyt v Opilých sklepech – apartmány s vlastním vinným sklípkem
Darujte svým blízkým nebo známým výjimečný zážitek. Věnujte jim dárkový poukaz pro pobyt v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích – apartmánech s nevšední architekturou a vlastním vinným sklepem.
Opilé sklepy
Výroba vína nejšetrnější metodou v rodinném vinařství – prodej vína s co nejmenším množstvím síry
Rodinné vinařství Matyášovi vyrábí vína těmi nejšetrnějšími metodami v tradičním vinařském regionu Moravy. Prodáváme vína s co nejmenším množstvím síry, která navíc můžete ochutnat v Penzionu Siesta.
Penzion Siesta
Penzion pro cyklisty v Mikulově - moderní ubytování i úschovna kol
Penzion Kardinál v Mikulově je ideálním ubytováním pro cyklisty. Naše moderní a nově zrekonstruované pokoje Vám dopřejí dostatek odpočinku po dlouhém cyklovýletu. K dispozici máme i úschovnu kol.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov
Odpočinkový gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem pro pány v příjemném prostředí
Pro všechny pány, kteří si chtějí odpočinout od práce či rodiny připravili ve Rodinném wellness hotelu u Langrů gurmánský pobyt s dobrým jídlem a vínem ve vinařské oblasti Dolní Věstonice.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Apartmán v horské poloroubence pro 4 osoby s venkovním bazénem a dětským hřištěm
Pokud plánujete vyrazit na dovolenou nejen s Vašimi dětmi, ale i příteli, zarezervujte si poloroubenou chalupu Sněženka v Orlických horách. Soukromí vaší rodině poskytne apartmán pro 4 osoby.
Chalupa Sněženka
Školení, firemní akce a teambuildingy ve vinařství šité na míru
Firemní akce šité na míru uspořádá Vinařství V & M Zborovský, v.o.s Ve Velkých Pavlovicích. Zorganizujte školení, firemní akce nebo teambuilding s ochutnávkou vína v prostorech našeho vinařství.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.