HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Ochutnávky lahodných vín s ubytováním v historickém jádru města
Řízené ochutnávky lahodných vín s možností ubytování ve stylovém penzionu, nacházejícím se přímo v samotném historickém jádru města Znojma. Navštivte penzion „Rezidence Zvon“.
Ubytování v soukromí v klidném penzionu a apartmánech s parkováním
Ubytování v soukromí v klidném penzionu v selském stylu s parkováním zajišťuje v okolí Olomouce penzion Moravský grunt. Ubytovat se můžete v apartmánech nebo pokojích penzionového typu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc
Krkonošská horská chata v Peci pod Sněžkou
Ubytování v horské chatě přímo pod horou Sněžka, tradiční horské ubytování uprostřed krkonošské přírody, chata s domácí farmou, skvělá kuchyně – to je Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře.
Děčínská bouda - Horská farma na Růžové hoře
Hotel Komorní Hůrka Cheb, luxusní ubytování, léčebné procedury, speciality mezinárodní kuchyně
Hotel Komorní Hůrka Cheb svým hostům nabízí komfortní ubytování s restaurací, Spa & wellness, léčebné procedury, konferenční a školící prostory.
Ubytování a Hotel Vacek Pod Věží Hradec Králové, salonek s restaurací, wellness, parkoviště, wifi
Hotel Vacek Pod Věží nabízí svým zákazníkům příjemné ubytování v Hradci Králové přímo v historickém centru, salonek pro 30 osob s terasou, wellness, parkoviště v uzamykatelném dvoře.
Areál Šerlišský mlýn, ubytování v apartmá Deštné v Orlických horách, sjezdovka u hotelu, turistika
Nabízíme pěkné ubytování v hotelu Šerlišský mlýn s restaurací, barem, letní zahrádkou, v zimě sjezdové lyžování přímo u hotelu, v létě turistika, horská kola, jízda na koních.
Ubytování na statku v Šardicích, rodinná dovolená na Slovácku, bezbariérové ubytování, oslavy akce
Nabízíme bezbariérové ubytování pro rodinnou dovolenou na Slovácku, pokoje, vybavená kuchyňka, bezplatné parkování, turistika a poznávací výlety.
Ubytování v centru Jihlavy - náš penzion je vhodný pro rodinné pobyty
Útulné ubytování v samotném historickém centru města Jihlavy nabízí Penzion U svatého Jakuba. Náš penzion je vhodný jak pro rodinné pobyty, tak pobyty firem a jednotlivců.
Apartmán 75, ubytování Brno, ubytování ve dvou zrekonstruovaných apartmánech
Nabízíme výhodné ubytování v Apartmánu 75 ve Vohančicích u Brna, nově zrekonstruované ubytovací jednotky v vlastním vchodem, vybavenou kuchyní , koupelnou , WC a ložnicí, Brněnská přehrada, ZOO Brno.
Hotel Mertin Chomutov, nekuřácké ubytování, uzavřené parkoviště, infrasauna a malé fitness, wifi
Nabízíme výhodné nekuřácké ubytování v deseti pokojích, hotel Mertin se nachází 200 m od historického centra, využijte uzavřené parkoviště střežené kamerovým systémem.
Ubytování Penzion 68 Kladno, 14 lůžek, uzavřené parkoviště, dovolená pro rodiny s dětmi, oslavy
Nabízíme ubytování v Penzionu 68, které se nachází 1 km od centra města Kladna, v jeho okolí naleznete dostatek kulturního i sportovního vyžití.
Ubytování Penzion Alexandra Svoboda nad Úpou, 14 lůžek, ubytujeme i pejsky, vybavená kuchyňka
Rádi Vás ubytujeme v penzionu Alexandra ve Svobodě nad Úpou, ubytování v pokojích a rodinném apartmánu, ubytování i s pejskem, parkování u objektu, plně vybavená kuchyňka.
MAXMILLIAN Pension & Restaurant Dolní Světlá, ubytování, restaurace, wellness, výlety po okolí
Rádi Vás ubytujeme v MAXMILLIAN Pension & Restaurant v obci Dolní Světlá, zažijete příjemnou dovolenou ve wellness centru, výlety po okolí, naučná stezka Brazilka, Krkavčí kameny, naučné stezky.
Rodinné oslavy, výročí i pořádání firemních setkání či seminářů v útulném penzionu v lednicko-valtickém areálu
Pořádání firemních setkání a seminářů, rodinných oslav či výročí i s možností ubytování zajistí v penzionu U Bohuša v Lednici na Jižní Moravě, sousedící přímo se zámeckým parkem.
Hotel Horizont Pec pod Sněžkou, čtyřhvězdičkový hotel, moderní pokoje, bazén, posilovna, sauna
Nabízíme špičkové ubytování s řadou služeb v ceně, moderní pokoje s výhledem na horizonty Krkonoš, zázemí pro firemní akce, svatby a rodinné oslavy, pro stálé zákazníky máme Věrnostní program REGATA+.
Pobyt za rozumnou cenu pro turisty, pracující na cestách v pokojích s oddělenými postelemi
Přespání na jednu noc a ideální útočiště pro turisty nebo pracující na cestách poskytuje ubytovna Moravský Grunt. Vyzkoušejte naše ubytování v Olomouci za rozumnou cenu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc
Celoroční ubytování v soukromí Staré Město pod Sněžníkem, běžkařské tratě, cykloturistika
Nabízíme celoroční levné ubytování v apartmánech nebo zahradním domku ve Starém Městě pod Sněžníkem, sjezdové lyžování, běžkařské tratě, turistika nebo cykloturistika.
Ubytování Chalupa U Popelků Nové Město na Moravě, lyžování, turistika a sport, výlety po okolí
Nabízíme ubytování v chalupě U Popelků u Nového Města na Moravě pro rodiny a menší skupinky přátel, využijete klidné místo pro lyžování, turistiku a výlety po okolí.
Ubytování v penzionu Folbr okres Příbram, ubytování pro hosty s pejsky, WiFi zdarma, snídaně
Penzion Folbr okres Příbram poskytuje příjemné ubytování pro hosty s pejsky, 12 pokojů různých velikostí, v celém penzionu je k dispozici WiFi zdarma.
Cestovní kancelář GLOBTOUR Praha, specialista na zájezdy do Chorvatska a Bulharska
Cestovní kancelář GLOBTOUR z Prahy se věnuje zájezdům do Chorvatska a Bulharska, navštivte krásné pláže, výborné ubytování a místní speciality.
Svatební hostina, svatba v penzionu - catering a ubytování svatebčanů
Penzion a restaurace Na Jízdárně Kroměříž je ideální místo pro svatební hostinu - zajistíme catering i ubytování svatebčanů. Neváhejte a rezervujte si termín pro svatbu v našem penzionu včas.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Apartmány U Klínovce Krušné hory, ubytování v apartmánech, turistika, lyžování, zoopark Chomutov
Nabízíme ubytování v apartmánech U Klínovce v Krušných horách kde naleznete vyžití pro turistiku, lyžování a výletů po okolí.
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Ubytování Severák v Jizerských horách, ubytování v blízkosti lyžařského areálu, apartmány, parkování
Nabízíme ubytování v Jizerských horách a to přímo v blízkosti lyžařského areálu, v létě možnost turistiky a v zimě lyžování a běžkování.
Pořádání akcí, konferencí, kongresů, firemních teambuildingů Praha, incentivní pobyty, eventy
Naše firma z Prahy poskytuje profesionální DMC a produkční služby pro meetingy, incentivy, konference a akce konané v Praze a celé ČR.