HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Svatby v hotelu - svatební obřady, rodinné oslavy na zahradě
Rezervujte si termín svatby s předstihem v Hotelu U racka Ostrožská Nová Ves - Uherské Hradiště. Pořádáme svatební obřady a rodinné oslavy v restauraci i na zahradě. Přijímáme termíny pro rok 2023.
Penzion v historickém jádru jihomoravského města Znojma – ubytování a parkování v centru města
Rezidence Zvon je penzion s celoročním provozem v centru Znojma s parkováním přímo před penzionem. Ubytování v historickém jádru města je jedinečnou volbou pro luxusní a stylové ubytování na Moravě.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Ubytování v pokojích a apartmánech s wellnes nedaleko Prahy v Hotelu Lony
Hotel Lony leží nedaleko Prahy ve vesnici Kozovaty a zve návštěvníky k odpočinku v útulných pokojích a apartmánech s wellness a na vynikající jídlo do hotelové restaurace.
Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Ubytování pro cyklisty ve vinařském domě, cykloturistika
Hustá síť cyklostezek, cykloturistika, dobré víno a ubytování v plnohodnotně vybaveném apartmánu pro cyklisty – to vše a mnohem více přináší ubytování ve Vinařském domě ve Znojmě.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Ubytování u letiště Praha  -  bezplatné parkování přímo v areálu hotelu
Kvalitní ubytování v bezprostřední blízkosti pražského letiště nabízí hotel FBA Praha 6 Ruzyně. Pokoje jsou 2-4 lůžkové, s možností přistýlky.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Penzion u Váňů Benecko – příjemné a levné ubytování v Krkonoších
Hledáte příjemné místo, kde strávíte dovolenou a jste velcí milovníci hor a přírody? Pak vyrazte do penzionu u Váňů v Krkonoších.
Degustujte pravá francouzská vína jen v našem vinném sklípku
Uvažujete-li, kam vyrazit na degustaci pravých francouzských vín ať už s rodinou nebo s přáteli, pak neváhejte a navštivte naše vinařství v těsné blízkosti města Znojmo.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Pořádání svateb, soukromých akcí a oslav narozenin s ubytováním ve vinařství
Ubytování v penzionu, pořádání svateb, soukromých akcí a zajištění oslav narozenin umožňuje společnost PPS Vinařství Strachotín, která se postará nejen o jakostní vína dle Vašeho výběru.
Hotel Krokus - ubytování v horském hotelu se snídaní v ceně a italskou restaurací
Hotel Krokus v Peci pod Sněžkou leží v krásném prostředí hor Krkonoš a nabízí pohodlné ubytování se snídaní v ceně a vynikající italskou restauraci.
Sportovní a dětské hřiště, útulné ubytování a snídaně v ceně v TX Hotelu
TX Hotel z Hostinného v okrese Trutnov nabízí ubytování pro jednotlivce i rodiny, firemní akce, svatby nebo teambuildingy v krásném prostředí se sportovním areálem.
Hotel Saloon Zlín, retro pokoje, apartmán, snídaně, parkování, restaurace, pivnice, relaxační masáže
Hotel Saloon najdete u řeky Dřevnice, blízko středu města obuvi a Baťovských domků. Lze se ubytovat v retro pokojích. Pro hosty jsou K dispozici jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje a apartmán.
Hotel Saloon Zlín
Ubytovny Neratovice, Sulejovice, Lovosice, pro stavební, montážní a zemědělské pracovníky a turisty
Firma TODEZ spol. s.r.o. nabízí ubytování v ubytovnách v regionu mezi Kralupy nad Vltavou a Ústím nad Labem pro stavební, montážní a zemědělské pracovníky a také pro nenáročné turisty.
Ubytování, hotel, restaurace, dovolená, relax, výlety, brdské lesy
Resort Brdy nabízí kvalitní hotelové ubytování v městečku Mýto, obklopené krásnou přírodou brdských lesů.
Sportovní a firemní akce Liberec – ideální místo pro Vaše kolektivní aktivity
Hledáte ideální místo, kde byste mohli uspořádat sportovní soustředění pro Váš tým? Nebo chcete uspořádat firemní akci a sháníte rovnou i komfortní ubytování?
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Levné ubytování v Praze - standardní vybavené pokoje až po plně vybavené apartmány
Ubytovna Praha nabízí levné ubytování pro zaměstnance firem, obchodní cestující, jednotlivce, ale i rodiny s dětmi v Praze a za rozumné peníze a blízko centra.
Firemní a slavnostní konference – historická atmosféra v centru Prahy
Chcete uspořádat slavnostní hostinu, nebo firemní konferenci? Máte v plánu své obchodní partnery pozvat do historického centra plného luxusu?
Vinařská oblast s vinnými stezkami, kulturními a přírodními památkami - Obec Sedlec u Mikulova
Obec Sedlec u Mikulova se nachází v Mikulovské vinařské oblasti a návštěvníky láka nejen na skvělé víno, ale tak kulturní a přírodní památky, které stojí za vidění.
Obec Sedlec Sedlec u Mikulova
Ubytování Bouda Na Cestě, stylová roubenka, chalupa
Stylová roubenka Bouda Na Cestě nabízí ubytování ve stráni nad řekou Úpou v Peci pod Sněžkou.
Firemní akce a školení s možností zajištění občerstvení a ubytování
Ideální prostory pro konání firemních akcí a školení s technickým vybavením poskytuje Hotel Roubenka ve Štramberku. Možnost zajištění ubytování a občerstvení.