HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Aktivní dovolená s kolem v hotelu s možností  jejich zapůjčení i úschovy
Kombinaci ubytování a aktivní dovolené umožňuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Přivezte si vlastní kola nebo vyzkoušejte ty naše a užijte si cykloturistiku na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Ubytování Lipno nad Vltavou - apartmány a studia s výhledem na vodní nádrž Lipno
Ubytování U Vongrejů nabízí ubytování v Lipně nad Vltavou s výhledem přímo na vodní nádrž Lipno. Ubytovat se můžete buď ve dvou apartmánech (pro 7 a 11 osob) nebo dvou studiích (pro 2 a 4 osoby).
Rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací Vás láka na Třeboňsko
Útulný rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací je skvělá destinace pro dovolenou po celý rok. Objevujte krásy Třeboňska a jeho blízkého okolí.
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Prostorné pokoje Terasy Café, Liberec - nejlepší ubytování pro páry i rodiny s dětmi.
Sháníte prostorné, klidné ubytování v Liberci s nádherným výhledem na historickou část města? Apartmány Terasy Café Liberec jsou připraveny splnit Vám tento požadavek.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Ubytování v malebném Pensionu Erban, Krkonoše
Pension Erban nabízí možnost ubytování ve Špindlerově Mlýně.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Penzion s klimatizovanými pokoji a vlastní koupelnou nedaleko centra Lednice
Komfortní ubytování v klimatizovaných pokojích s vlastní koupelnou poskytuje Penzion U Bohuša. Rezervujte si svůj pobyt v penzionu v blízkosti centra Lednice.
Ubytování v pensionu Sokol, Paseky nad Jizerou
Nabízíme ubytování v krásné přírodě na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v pensionu Sokol.
Minibar s vinotékou na každém pokoji - penzion v centru Znojma
Rezidence zvon - penzion v centru Znojma, kde na každém pokoji čeká na hosty minibar s vinotékou - každý týden nová nabídka vín.
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Teambuilding, firemní akce, vánoční večírky a školení se střeleckou tématikou
Uspořádejte akci se střeleckou tématikou v kryté střelnici Warzone s.r.o., nedaleko Brna. Máme zázemí pro firemní a vánoční večírky, školení a teambuilding. Zajistíme obsluhu, hudbu i catering.
Posezení a oslava ve vinném sklepě - večeře a řízená degustace vína se sommeliérem
Posedět s blízkými a oslavovat různé události můžete ve Vinném sklepě a penzionu Herbenka v Hustopečích na Jižní Moravě. Zajistíme večeři, řízenou degustací vína se sommeliérem nebo cimbálovou muziku.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování v apartmánu, Kostelec nad Orlicí
Pronájem velkého plně vybaveného bytu v Kostelci nad Orlicí.
Cyklistika na Vysočině - levné ubytování pro příznivce sportu Jihlava
Levné ubytování k přespání před další cestou Poskytuje pro milovníky cyklistiky, kteří projíždí Vysočinou, Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě.
Turistická ubytovna i pro cizince – krátkodobé, dlouhodobé pobyty cizinců
V Turistické ubytovně Na Lesní u Nového Jičína se mohou ubytovat i cizinci. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobější pobyty cizinců za velice výhodné ceny.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Sportareál Praha - Satalice, s.r.o. areál plný sportu i odpočinku
Sportareál Praha - Satalice je ideálním místem pro vaši dovolenou plnou sportu, relaxace i odpočinku.
Útulný penzion Leona ve středočeské přírodě krásných Brdů
Ubytování ve Středočeském kraji v obci Obecnice, ekonomické ubytování v penzionu nedaleko Příbrami, pořádání společenských akcí a restaurace.
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Víkendové ubytování pro dva v blízkosti lázní a lázeňské promenády
Víkendové ubytování pro dva v klidné části Lednice v těsné blízkosti lázní a lázeňské promenády poskytuje Penzion U Bohuša. Možnost zajištění masáží v prostorách penzionu.