HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Ubytování u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu, Penzion TESLA
Penzion TESLA nabízí celoroční ubytování přímo u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu ve výšce 650 m.n.m. Součástí penzionu je restaurace, ve které naleznete tradiční českou kuchyni.
Penzion Farma Zahradnice - ubytování nedaleko Benešova u Prahy
Ekologická farma Zahradnice poskytuje ubytování v penzionu poblíž města Benešov v klidné lokalitě na konci malé vesnice s rozsáhlými pastvinami.
Ekologická farma Zahradnice Asto Trade, s.r.o.
Hotel Green, ubytování Ostrava, bezbariérový hotel, konferenční místnost
Bezbariérový Hotel Green v Ostravě nabízí velmi příjemné ubytování, skvělou restauraci a možnost pořádání oslav, večírku, svateb nebo firemních akcí.
Hotel Sloup Soběslav - ubytování uprostřed jihočeské krajiny nedaleko řeky Lužnice
Už dlouho odkládáte dovolenou a konečně byste rádi někam vyrazili? My vám poradíme, kde najdete příjemné ubytování s výbornou kuchyní, a to v samém srdci jihočeské krajiny.
Autokemp Třeboň, autocamp, ubytování v chatách, stanu nebo přívěsu
Autokemp Třeboň se nachází v krásné lokalitě jihočeských rybníků. Ubytovat se lze v chatách, ve vlastním stanu nebo přívěsu.
Finančně nenáročné, levné ubytování na jednu noc pro turisty, cyklisty i rodiny
Přespání na jednu noc v okolí Novomlýnské přehrady za velice příznivé ceny poskytuje Turistická ubytovna Nové Mlýny. Turisté, cyklisté i rodiny u nás najdou levné ubytování i pouze na jednu noc.
Lyžařské zájezdy 2023 – 2024 - Rakousko, Itálie, Švýcarsko a další země.
Také jste si oblíbili lyžařské zájezdy a hledáte ty nejlepší terény a podmínky pro lyžování? Pokud k vašim zimním koníčkům patří hlavně sjezdové lyžování, pak jste u nás správně.
Cestovní agentura INVIA CZ Prodej zájezdy Liberec
Penzion, ubytování, ubytování v penzionu, restaurace, pořádání oslav, večírků, svateb
Pohodlné ubytování a stylovou restauraci nabízí PENZION T v obci Zdechovice v Pardubickém kraji.
Areál s krytou motokárovou dráhou a možností ubytování Náchod – sportovně rekreační areál plný zábavy
Chcete si užít víkend nebo klidně celý týden plný zábavy ve sportovně rekreačním areálu, které nabízí rovnou i příjemné ubytování? Navštivte Motokáry a ubytování Motobydlo.
Rekreační areál, kemp, chatky, sruby, kempovací louka, ubytování, dovolená
Rekreační areál a kemp Milavy se nachází v okrese Strakonice a nabízí ubytování v chatkách, srubech nebo na kempovací louce ve stanu či karavanu.
Autocamp Veveří Jihočeský kraj – odpočinek v klidné lokalitě obklopené krásnou přírodou
Chcete utéct před každodenním stresem, který na vás doléhá ve městě? Zavítejte do Jihočeského kraje a zastavte se v Autokempu Veveří.
Horská Chata Olympia, Jizerské hory, posezení s grilem, běžkařský areál, skiareál Bukovka, Tanvaldský Špičák
Nabízíme vám ubytování v horské Chatě Olympia v Jizerských horách s malou hospůdkou pro ubytované. Naši hosté mají k dispozici čtyři čtyřlůžkové pokoje a apartmán s celkem pěti lůžky a kuchyňkou.
Hotel Paramon Světlá Hora – v kouzelném prostředí pohoří Jeseníků
Už jste navštívili nejvyšší horu Moravy a Slezska Praděd? Láká vás vyrazit, ale nechce se vám jet pouze na otočku? Ubytujte se v hotelu Paramon a užijte si výlet naplno.
Luxusní ubytování v srdci Šternberka s ojedinělým a nevšedním výhledem na hrad a město
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku své hosty okouzlí nejen nádherným výhledem na hrad a město, ale také luxusním ubytováním v nadstandardních a designových pokojích.
Ubytování ve dvou moderně vybavených rodinných domech Vrchlabí – krásné okolí plné přírodních zajímavostí
Vstupní brána Krkonoš, tak se často nazývá město Vrchlabí a my vám zde nabízíme klidné a útulné ubytování, kde zažijete spoustu krásných chvil.
Ubytování Hotel Havel Rychnov nad Kněžnou – příjemný pobyt v centru města s výhledem na kostel sv. Havla
Chcete se ubytovat v hotelu z kterého budete mít po probuzení krásný výhled na centrum města? Zavítejte do Rychnova nad Kněžnou do Hotelu Havel.
Ubytování Hotel Lesní dům Jánské Lázně – klidné místo poblíž Černé hory
Jste milovníkem přírody a váš ideální víkend začíná tím, že nasadíte pohorky a vyrazíte do hor? Co takhle spojit váš výlet s příjemným ubytováním v Janských Lázních?
Autokemp Kraskov – odpočinek v klidném prostředí obklopené lesy a rybníky
Chcete prožít klidnou dovolenou na příjemném místě nedaleko vodní nádrže Seč? Vyrazit můžete s partou, rodinou nebo klidně sami do Autokempu Kraskov.
Ubytování, hotel Ring, ubytování pro rodiny, sportovní vyžití
Útulné a moderní ubytování nabízí Hotel Ring v obci Svinčice, okres Most.
Penzion Klášterský mlýn – příjemné ubytování s restaurací nedaleko Kašperských hor
Chcete poznávat hrady, podnikat celodenní cyklovýlety, a přitom se kochat nádhernou přírodou? Okolí Kašperských hor je ideálním místem pro vaší dovolenou, ale co ubytování?
Stylové ubytování, wellness a zážitková gastronomie v Štramberk SPA Resort
Štramberk SPA je útulný resort, který najdete ve Štramberku v okrese Nový Jičín, a kde na Vás čeká luxusní ubytování, wellnes a zážitková gastronomie.
Hotel Hvězda, ubytování Kroměříž, dovolená v ČR, výlet Kroměříž
Pohodové a velmi příjemné ubytování za bezkonkurenční ceny nabízí Hotel Hvězda v Kroměříži.
Camp Vřesná Frymburk – odpočinek v klidné zátoce Lipna pro celou vaši rodinu
Přemýšlíte, kam vezmete rodinu o dovolenou? Co takhle někam kde si děti můžou zaplavat a vy zarybařit? Navštivte náš Camp Vřesná na okraji města Frymburk.
Kemp U Ferdinanda v Národním parku České Švýcarsko - ubytování v nových chatkách, restaurace
Kemp U Ferdinanda leží v Srbské Kamenici na území Národního parku České Švýcarsko a disponuje dostatečným prostorem pro karavany, stany a k dispozici jsou i nové chatky.
Rodinný Penzion Schola nedaleko Hradu Okoř a hory Říp nabízí komfortní ubytování
Rodinný Penzion Schola, který najdete nedaleko Prahy v malebné vesnici Noutonice, je malý útulný penzion, kde Vás ubytuje příjemný manželský pár Jiří a Lída Rydvalovi.