HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Penzion a Řízkárna Frýdek Místek – výborné jídlo, čepované pivo a příjemné ubytování
Hledáte příjemnou restauraci, kde si dáte pořádný domácí řízek? Řízkárna Veranda vám nabídne řízků hned 20 druhů, a to jako jediná restaurace ve Frýdku Místku.
Cestovní agentura, cestovní kancelář, dovolená v Chorvatsku
Skvělou dovolenou v Chorvatsku Vám zajistí Cestovní agentura ABC se sídlem v Rýmařově.
Penzion Na Hájence – příjemné ubytování v apartmánech nebo mobilních domech
Lesní společenství obcí v Bystřici nad Pernštejnem se nezabývá pouze prodejem a těžbou dřeva, ale také nabízí příjemné ubytování v penzionu Na Hájence.
Penzion u Žaloudků, Dolní Morava, lyžařský areál Větrný vrch, apartmány s kuchyňkou, zahrada s grilem, bazén
Penzion U Žaloudků se nachází na Dolní Moravě mezi Orlickými horami a Jeseníky na úpatí Králického Sněžníku. Část obce náleží do Národní přírodní rezervace Králický Sněžník.
Rekreační středisko Sycherák, ubytování, kemp, chatky
V zalesněné krajině Českého lesa se nachází klidné rekreační středisko Sycherák, které Vám nabídne odpočinek, relax i možnost sportovního vyžití.
Penzion s restaurací Hostinec Ve statku – kvalitní domácí kuchyně a příjemné ubytování
Pokud hledáte místo, kde se opravdu dobře najíte a zároveň levně ubytujete navštivte Hostinec Ve statku na okraji obce Provodov – Šonov.
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Řízená degustace vín v Mutěnicích - 10 vybraných vzorků vína s nezaměnitelným charakterem
Vinařství Štěpánek Mutěnice Vás zve na řízené degustace vín, připraveno je 10 vzorků vybraných vín v té nejvyšší kvalitě. Naše vína jsou unikátní nižším obsahem alkoholu.
Ubytování v krásném Českém Ráji pro rodiny s dětmi i jednotlivce v Penzion Olda
Zajeďte objevovat krásy Českého Ráje a ubytujte se v rodinném Penzionu Olda, který najdete v obci Doubravice v okrese Semily, a kde na Vás čekají útulně zařízené pokoje.
Ubytování, restaurace a bar v horském prostředí Krkonoš - Hotel Krakonoš
Hotel Krakonoš leží v krásném horské městě Jablonec nad Jizerou a zabavíte se zde v létě i v zimě. Nedaleko čekají horské střediska, koupaliště i Krkonošské muzeum.
Ubytování v zemědělské usedlosti v tradičním selském stylu v Penzionu U Devíti vidlí
Penzion U Devíti vidlí se nachází ve vesnici Semtěš v Karlových Varech a nabízí k ubytování čtyři zrekonstruované selské pokoje, kde na Vás dýchne krásná tradiční atmosféra.
Rodinný penzion U Šteflů – ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Jste unavení a potřebujete si konečně odpočinout? Neustále jste mezi lidmi v práci a uvítali byste ubytování v klidné lokalitě a hlavně soukromí?
Cestovní kancelář, dovolená, zájezdy jižní Itálie, poloostrov Gargano, Mattinata, areál Villaggio Riccio
Ideální dovolenou v jižní Itálii Vám nabízí cestovní kancelář GARGANO CK s.r.o.
Ubytování v secesní vile Česká Lípa – prostorný apartmán v klidném prostředí
Hledáte klidné místo k odpočinku? Nechcete jezdit do hotelů nebo penzionů, kde je neustále rušno? Apartmán v České Lípě nabízí ubytování v secesní vile v klidném prostředí.
Konference a školení Pardubice - výhodný pronájem salonků a konferenční techniky
Hotel TRIM v Pardubicích nabízí výhodný pronájem salonků různých velikostí, kde se mohou konat společenské, firemní či školící akce.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Ubytování v hotelu u cyklostezky - pronájem salonku pro soukromé akce
Hotel a restaurace U Racka se nachází na ideálním místě - u cyklostezky, nedaleko Baťova kanálu, jen 8km od Uherského Hradiště. V sezóně burčáku, vína doporučujeme pronájem salonku pro soukromé akce.
Znojemské historické vinobraní – ochutnávka dobrého vína, bohatý zábavní a kulturní program
Znojemské historické vinobraní - to jsou tři dny plné dobrého vína, jídla a také bohatého kulturního a zábavního programu v historickém centru Znojma.
Penzion v centru Znojma se zapůjčením elektrokoloběžek pro ubytované hosty
Prozkoumejte historické centrum Znojma na elektrokoloběžce - penzion Rezidence Zvon ubytovaným hostům zapůjčuje elektrokoloběžky.
Ubytování v Chata Sýkorka - soukromé wellnes, rybník, dětské hřiště a pohodlné ubytování
Chata Sýkorka v okrese Český Krumlov Vás zve do svého kousku ráje, kde na Vás čeká soukromé wellnes, ubytování až pro devět osob, dětské hřiště a mnohé další.
Ubytovna, levné ubytovaní, krátkodobé i dlouhodobé ubytování
Společnost LIBERTY MB s.r.o. provozuje Ubytovnu na letišti. Finančně nenáročné ubytování se nachází na okraji Mladé Boleslavi.
Rodinný hotel U Páva – ubytování v historickém centru Prahy
Chcete strávit romantický víkend v samém srdci historického centra Prahy? Rodinný hotel U Páva nabízí přepychové prostředí a luxusní pokoje vybavené dobovým starožitným nábytkem.
Cestovní agentura, cestovní kancelář, pobytové zájezdy, poznávací zájezdy
Cestovní agentura Lenky Sedlákové zprostředkovává pobytové, poznávací i jednodenní zájezdy.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ideální hotel pro cyklisty, ubytování u cyklostezky - rekonstruované, klimatizované pokoje
Hotel a restaurace U Racka je svou polohou poblíž cyklostezky ideálním ubytováním pro cyklisty. Máme 10 zrekonstruovaných klimatizovaných pokojů. Ostrožská Nová Ves je jen 8km od Uherského Hradiště.
Hotel Dobruška Královehradecký kraj - vstupní brána do Orlických hor
Hledáte klidné místo k odpočinku a jste milovníkem přírody? Hotel Dobruška je ideálním místem. Jde o jednu z nejkrásnějších vstupních bran do Orlických hor.