HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

18jamkové golfové hřiště, hotel s restaurací, moderní česká a mezinárodní kuchyně, okres Plzeň
Společnost Greensgate Golf & Leisure Resort nabízí v obci Dýšina v okrese Plzeň k využití golfové hřiště a také hotel s restaurací. Naše hřiště je především pro náročné hráče.
Greensgate Golf & Leisure Resort PLZEŇSKÝ GOLF PARK, a.s.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Navštivte rodinný penzion ve Znojmě s vysokým standardem
Hledáte-li ubytování pro rodiny i s dětmi, pak navštivte náš penzion „Rezidence Zvon“ se sídlem přímo v historickém jádru města Znojmo.
Dovolená a luxusní privátní wellness Liberec - zasloužený odpočinek a relaxace!
Chcete si užít klidnou dovolenou a poznat krásy Liberce? Toužíte po odpočinku a relaxu? Tak se ubytujte v našich moderních apartmánech Terasy Café.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Ubytování Lipno - apartmány Hubert blízko vodní nádrže Lipno pro Vaši letní dovolenou
Ubytování Lipno - apartmány Hubert nabízí komfortní ubytování v dvoulůžkovém pokoji a vybavených apartmánech, kde budete mít vlastní kuchyňku, TV a internetové připojení.
Hotel Barborka - příjemné ubytování v apartmánech blízko přehrady Lipno
Hotel Barborka leží v obci Přední Výtoň v blízkosti přehrady Lipno a nabízí příjemné ubytování v pokojích a apartmánech pro turisty, cyklomilovníky nebo rodiny s dětmi.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Ubytování ve dvou apartmánech u hradu Kost uprostřed Českého ráje, turistické a cyklistické trasy
Nově zrekonstruovaná stylová Vila BOBES vám nabízí ubytování ve dvou apartmánech v malebné vesničce Podkost u hradu Kost přímo uprostřed Českého ráje plného turistických a cyklistických tras.
Ubytování v pensionu nebo v kempu s chatkami a restaurací v Pension&Camping Český Ráj
Pension&Camping Český Ráj leží v srdci Českého Ráje a poskytuje komfortní ubytování v penzionu nebo kempu v útulných chatkách nebo pro vlastní stany a karavanech.
Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Ubytování na Šumavě, hotel, restaurace, školící místnost, cykloturistika, turistika, lyžování
Ubytování v srdci Šumavy nabízí hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o. Svojí polohou uprostřed krásné přírody poskytuje mnoho variant aktivit.
Chalupa Roubalka, ubytovaní Krkonoše, roubenka, luxusní chalupa
Ubytování v luxusně vybavené chalupě Roubalce v Krkonoších. Stylově vybavená roubenka s pohodovou atmosférou.
Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Ubytování v penzionu s úschovnou kol – spojení cyklistiky a dovolené
Pokud hledáte ubytování, kde si budete moci kola uschovat, pak je pro Vás správnou volbou ubytování s úschovnou kol Restaurace & Penzion U Fandy v Šatově u Znojma.
Útulný penzion uprostřed Lednice – krásné místo pro Vaši dovolenou
Ubytování uprostřed Lednicko-valtického areálu, skvělý penzion pro dovolenou na jižní Moravě, ubytování pro páry i rodiny v Lednici.
Penzion Herbenka – ubytování v soukromí v klimatizovaných pokojích se snídaní v ceně
Penzion Herbenka v Hustopečích poskytuje všem návštěvníkům Jižní Moravy klidné ubytování v soukromí v příjemném prostředí. Zajistíme Vám ubytování v klimatizovaných pokojích se snídaní.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Ubytování pro cyklisty s úschovnou kol a napojením na cyklostezky
Útulné a stylové ubytování vhodné pro cyklisty naleznete v penzionu „Rezidence Zvon“. Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma disponuje úschovnou kol a umožňuje napojení na cyklotrasy.
Dovolena v Chorvatku nebo relaxační a poznávací zájezdy s CK A.ŠA s.r.o.
Cestovní kancelář CK A.ŠA s.r.o. z Příbrami nabízí širokou škálu cestovních zájezdů do Chorvatska, Maďarska, Slovenska nebo po České republice.
Hotel pro rodiny s dětmi s přírodním koupalištěm a wellnes - Hotel Renospond
Hotel Renospond v Proseči u Skutče, která leží v okrese Chrudim nabízí idylickou dovolenou s wellnes centrem, přírodním koupalištěm a zázemím pro rodiny s dětmi.
Ubytování pro jednotlivce i firemní zaměstnance v Penzionu U Lužnice
Penzion U Lužnice leží ve městě Planá nad Lužnicí nedaleko města Tábor a nabízí komfortní ubytování v moderních apartmánech pro jednotlivce i firmy.
Ubytování v Kempu Stříbrný rybník, Východní Čechy
V Kempu Stříbrný rybník si můžete plnými doušky vychutnat odpočinek nebo také sport a adrenalin.