Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Prodej ručního nářadí Stanley a Cromwell - šroubováky, kladiva, kleště
Ostravská společnost Lixus Technik s.r.o. se specializuje na prodej ručního nářadí včetně příslušenství značky Stanley a Cromwell, které je určeno pro profesionály i náročné domácí kutily.
Lixus Technik s.r.o.
Kovový odpad, výkup, zpracování šrotu, kovošrot - kompletní služby
Kovošrot TROJEK, a.s. pracuje s kovovým odpadem. Zabývá se výkupem, prodejem a zpracováním kovového odpadu a šrotu. Vykupuje šrot, ocelový odpad, barevné kovy i autobaterie.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Splňte si sen - rodinné dům na klíč, nízkoenergetický a pasivní dle Vašeho přání
Společnost Brozire z Ostravy staví rodinné nízkoenergetické a pasivní domy. Provádíme komplexní stavební služby, od projektové dokumentace až po samostatnou stavbu včetně bazénu! Splňte si svůj sen!
Brozire s.r.o.
Ekologická likvidace vozidel - odtah a likvidace v jakémkoliv stavu
Společnost EKOMORAVA zajišťuje ekologickou likvidaci vozidel v celé oblasti Jeseníků a okolí. Z měst Bruntál, Krnov, Jeseník, Zlaté Hory, Rýmařov zajištěn odtah zdarma.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Designové kuchyně bez designových cen - dodávka a montáž kuchyňské linky i kvalitního vnitřního vybavení
Designové kuchyně bez designových cen u firmy BODINGER s.r.o. Zajišťujeme dodávku, montáž kuchyňských linek i vnitřního vybavení. Navštivte nás v Ostravě pod Frýdlantskými mosty, ul. Brandlova 9.
BODINGER s.r.o.
Zimní zahrady, zádveří a zábradlí z kvalitního a odolného polykarbonátu
Výrobu a montáž zimních zahrad, zádveří, zábradlí a skleníků z polykarbonátu, který je velmi odolný a kvalitní, zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty s.r.o. v Ostravě a ve Frýdku-Místku.
H&P Polykarbonáty
Bílé a červené krouhané zelí, čínské zelí i kapusta - pro restaurace, jídelny i školy
Bílé a červené krouhané zelí, čínské zelí i kapustu pro restaurace, jídelny a školy dodává v Ostravě i Olomouci společnost DUNAJ – Ostrava CZ s.r.o. Zeleninu vyrábí z kvalitních a čerstvých surovin.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Prodej a dodávka svařovaných a presovaných schodišťových stupňů
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku schodišťových stupňů, které jsou vyrobené ze svařovaných podlahových roštů a mají širokou škálu využití.
Zdravé čínské houby Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki, posílení imunity – eshop
Zdravé čínské houby k posílení imunity jako například Cordyceps, Reishi, Shiitake, Enoki a spoustu dalších můžete zakoupit na eshopu firmy Bylinky Ludmila Pavlíková nebo v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Elektrocentrály - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, náhradní zdroje a dieselagregáty pronajímá, prodává a opravujem v Karviné, Havířově a okolí firma Ospol Tech, s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Auta Hyundai a Mazda - autosalon, prodej vozů s nejmodernějšími technologiemi
Prodej aut značky Hyundai a Mazda realizuje autosalon AUTOLAROS SPEED s.r.o. v okolí Třince, Nového Jičína a Příboru. V našem autosalonu nabízíme k prodeji vozy s těmi nejmodernějšími technologiemi.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Nově spuštěný eshop - ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulaci a zvedání
Nový eshop na ocelová lana, řetězové komponenty, zařízení pro manipulace, zvedání a další související sortiment spustila společnost Pavlínek s.r.o., patřící mezi největší firmy v této oblasti v ČR.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Šití, výroba plachet na bazény, přístřešky, vozíky, stánky
Společnost KARPJAK sídlící v Ostravě se specializuje na šití a výrobu krycích plachet na míru, které můžete využít na bazény, stánky, vozíky a přístřešky.
KARPJAK
Autopůjčovna, půjčovna aut - dlouhodobý pronájem auta Škoda Rapid
V ostravské autopůjčovně společnosti Auto Kozelský si můžete dlouhodobě zapůjčit automobil značky Škoda Rapid. Vůz je možno si zapůjčit také krátkodobě od 3 měsíců do 2 let.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Průmyslové tlakoměry, manometry, teploměry – kalibrace, servis i prodej
Kalibraci, servis i prodej průmyslových tlakoměrů, manometrů a teploměrů provádí společnost TERTEC s.r.o., která je specialistou s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Jalovcová masážní mast na bolesti kloubů, svalů, páteře i otoky - eshop
Na bolesti kloubů, svalů, páteře i řešení problémů s otoky pro vás vyrobila společnost Galenická laboratoř Ostrava jalovcovou masážní mast, kterou můžete zakoupit v lékárnách nebo na našem eshopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Plastový skládací hygienický kontejner Combo Excelsior je vhodný i pro potravinářský průmysl
Inovativní plastový skládací IBC kontejner Combo Excelsior, který je plně hygienický a vhodný pro průmyslový, kosmetický a farmaceutický průmysl, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Silniční váhy na auta a kamiony - autováhy na nejvyšší úrovni
Silniční váhy, autováhy, váhy na auta a kamiony realizuje TENZONA s.r.o., která se specializuje na realizaci průmyslových vah na nejvyšší úrovni. Díky nim budete mít svůj zisk vždy pod kontrolou!
TENZONA s.r.o.
Tréninkové kalhotky, trénovací plínky BAMBO - ušetří námahu dětem i maminkám
Tréninkové kalhotky, trénovací plínky BAMBO pro děti, které vám nabízíme ve společnosti Abena, oceníte zejména v době, kdy se dítě učí chodit na nočník. Ušetří námahu dětem i maminkám.
ABENA
Vodohospodářské stavby, vodovodní, kanalizační přípojky - realizace
HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě je firma s dlouholetými zkušenostmi v oboru vodohospodářských staveb, vodovodních a kanalizačních přípojek.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Digitální Tenzometry, snímače PDX - realizace silničních a kolejových vah na klíč
Digitální Tenzometry a snímače PDX zajišťuje společnost TENZONA s.r.o., specializující se na realizaci silničních a kolejových vah na klíč.
TENZONA s.r.o.
Zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty odolné proti větru a vodě
Pro práci venku potřebujete kvalitní oděv, ve kterém Vám v chladných měsících nebude zima. Vyberte si z katalogu firmy Industrial Starter Czech s.r.o. zateplené softshellové pracovní bundy a kalhoty.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Veterinář Ostrava - kastrace psa i kočky laparoskopicky a další laparoskopické operace
Veterinární klinika MVDr. Jana Nytry v Ostravě provádí laparoskopicky kastrace psů i koček a další laparoskopické operace, což je typ chirurgického zákroku, po kterém se Váš mazlíček rychleji zotaví.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Rychlá montáž a výměna lamelových clon s plastovou lištou QM – PVC lamely ušetří Vaše náklady
Rychlou montáž i snadnou výměnu plastových lamel zajistí společnost Portaflex s.r.o. se sídlem v Ostravě. PVC clony s plastovou lištou QM ušetří Vaše náklady při pořízení i údržbě a brání úniku tepla.
Portaflex s.r.o.