Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové
Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Vyberte si u nás vodovodní potrubí a tvarovky z PVC, PE, PP, litiny nebo z oceli
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy dodává kvalitní vodovodní potrubí a tvarovky z litiny, oceli, PVC, PE a PP materiálu. Poskytují i další sortiment potřebný pro stavbu vodovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Prodej a distribuce zeleninových polotovarů - celer, cibule, mrkev, červená řepa, petržel
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. z Ostravy je specialistou na výrobu, prodej a distribuci zeleninových polotovarů, které jsou vakuově balené. Rozvoz zajišťuje v Moravskoslezském i Olomouckém kraji
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Profesionální kanalizace - montáž, úpravy terénu, projekční práce
Montáž, úpravy terénu, projekční práce a kompletní profesionální služby v oblasti kanalizací zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s.r.o., která působí kromě Ostravy, například i v okolí Staré Bělé.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Železný šrot - výkup a likvidace železných i barevných kovů
Kovošrot Demonta T, s.r.o. v Ostravě - Heřmanicích, vykupuje železné i barevné kovy. Společnost Vám zajistí výkup železných kovů za příznivé ceny a ekologickou likvidace odpadu i šrotu.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Vysoce účinný kolagenový nápoj s kyselinou hyaluronovou pro krásnou pleť
Eshop Rosque prodává vysoce účinný kolagenový nápoj pro zlepšení kvality Vašich vlasů, nehtů a pleti. Ve složení je kyselina hyaluronová, která má omlazující účinky na pleť. Doprava zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Kvalitní horké asfaltové směsi, asfalt - ekologická výroba, prodej
Kvalitní horké asfaltové směsi a asfalt vyrábí a prodává firma Obalovna Ostrava s.r.o. v Ostravě - Kunčicích. Naše obalovna se snaží šetřit životní prostředí a proto je náš provoz vysoce ekologický.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Přezkoumání technického stavu a revize tlakových nádob a zařízení
Revize tlakových nádob a kotlů provádí Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy. Revizní technik ověří provozuschopnost a bezpečnost Vašich tlakových zařízeních a případně provede jejich opravu.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Výkup kovového šrotu a litinového odpadu  - s naložením a dopravou
Firma CENTROMAT s.r.o. Ostrava realizuje výkup kovového šrotu a litinového odpadu s naložením a dopravou - přistavíme kontejnery na odpad zdarma a provedeme odvoz vlastními nákladními auty.
CENTROMAT s.r.o.
Elektromontážní a zemní práce, veřejné osvětlení Ostrava
Elektromontážní práce v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji provádí firma ELTOM, s.r.o., včetně projekce, spolehlivě, kvalitně, odborně a profesionálně.
Eltom, s.r.o.
Údržba a čištění fasád a budov - odstranění špíny, mechu i graffitů, anti graffiti systém
Hlavním zaměřením firmy SK FASÁDY je údržba a čištění budov ve výškách v okolí Opavy i Ostravy. Provádíme čištění fasád všech druhů - omítky, hliníkové fasády i fasádní obklady.
SK Fasády s.r.o.
Inkontinenční pomůcky pro ženy i muže - vložky, vložné pleny, plenkové kalhotky
Na eshopu ABENA.CZ najdete široký výběr absorpčních pomůcek jak pro ženy, tak i pro muže, díky kterým se budete cítit lépe jak při lehké, střední tak i těžké inkontinenci.
ABENA
Specializovaná prodejna mobilních telefonů a příslušenství s plnou zárukou.
Společnost ATC MOBILE má svou specializovanou prodejnu v Ostravě, kde naleznete široký výběr mobilních telefonů a příslušenství s plnou zárukou.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Řadové domy, byty se skvělým dispozičním řešením – stavba i prodej
Řadové domy se skvělým dispozičním řešením realizuje společnost Stavos Stavba a.s. se sídlem v Ostravě, která se specializuje nejen na jejich stavbu, ale i prodej.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Ohraňování, ohýbání plechů, tvarových výpalků moderními stroji a zkušeným týmem
Společnost MSC MetPro a.s. se zabývá ohraňováním a ohýbáním plechů, tvarových výpalků. K ohýbání velkých a těžkých dílů využíváme ohraňovací lis. Klademe velký důraz na kvalitu a termíny dodání.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Prodej nových, referenčních i ojetých vozů Škoda a autorizovaný servis
Prodejem nových, referenčních i ojetých vozů Škoda se zabývá společnost RT TORAX, s.r.o. v Ostravě, přičemž se specializuje na jejich autorizovaný servis a další značky vozů Volkswagen, Audi či Seat.
RT TORAX, s. r. o.
Prodej potrubního příslušenství z oceli - příruby, trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy
Společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. je významným dodavatelem potrubí, potrubních dílů a příslušenství, které využijete především v plynárenství, energetice, stavebnictví a petrochemii.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Přeprava do Švédska, Finska - nákladní doprava s kompletním servisem
Přepravu do Švédska, Finska, Norska a Dánska i nákladní dopravu realizuje společnost MTM Transport, a.s., která Vám zajišťuje také kompletní servis v této oblasti.
MTM Transport, a.s.
Svářecí stroje a svařovací invertory renomované značky Böhler
Poradíme s výběrem a v Ostravě na prodejně předvedeme kvalitní svářecí stroje a invertory značky Böhler. Invertory dodáváme nejen po celém Moravskoslezském kraji. Navštivte SVAR Ostrava.
SVAR Ostrava
Přípravky do vířivek, které jsou šetrné k životnímu prostředí i Vaší pokožce
Společnost Polympt dodává bezchlórovou chemii do vířivky. Pro její úpravu vody jsou vhodné přípravky, které nedráždí pokožku a jsou ideálním řešením pro ekzematiky a astmatiky. Navštivte náš eshop.
POLYMPT CZ s.r.o.
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Autobusová přeprava, doprava, transfery na letiště, kolektivní zájezdy
Firma Josefa Ševčíka patří mezi přední autodopravce, zajišťující autobusovou přepravu po celé ČR i zahraničí komfortními a moderními autobusy, díky kterým bude Vaše cestování pohodlné a bezpečné.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Prodej ručního nářadí Stanley a Cromwell - šroubováky, kladiva, kleště
Ostravská společnost Lixus Technik s.r.o. se specializuje na prodej ručního nářadí včetně příslušenství značky Stanley a Cromwell, které je určeno pro profesionály i náročné domácí kutily.
Lixus Technik s.r.o.