Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Poslední rozloučení - kremace, pohřební obřad církevní i civilní
Poslední rozloučení se zesnulými zajišťuje v okolí Ostravy pohřební služba Charón, která realizuje kremace a pohřební obřady církevní i civilní.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Průmyslové jeřábové dráhy - profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase
Pokud vlastníte průmyslové jeřábové dráhy, pak víte, že potřebují i určitou péči! Profesionální servis, montáž i revize v krátkém čase obstará společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Profesní školení řidičů skupiny C, CE, D, DE - pravidelné i obnovovací
Školení řidičů Ostrava zajišťuje profesní školení řidičů autobusů a nákladních vozů. Vlastníkům řidičského průkazu C, CE, D a DE a podskupin zařídíme pravidelné či obnovovací školení.
Školení řidičů Ostrava
Kotníková pracovní obuv, polobotky, farmářky i holínky - výroba a prodej
Výrobou a prodejem kotníkové pracovní obuvi, polobotek, farmářek i holinek se specializuje společnost Hydrospor s.r.o v Ostravě. Díky jejich botám se budou Vaše nohy cítit pohodlně a bezpečně.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Rehabilitační podložka Rella k aktivnímu cvičení dolních končetin, břišních a zádových svalů
Firma Chiranex s.r.o. dodává rehabilitační podložku Rella, která umožňuje samostatné cvičení končetin a břišních a zádových svalů. Předcházejte komplikacím plynoucím z dlouhodobého pobytu na lůžku.
CHIRANEX s.r.o.
Skvělá pracovní příležitost pro svářeče se svářečským průkazem ZK 135
Skvělou pracovní příležitost pro svářeče, kteří vlastní svářečský průkaz ZK 135, nabízí společnost Personal fabric - agentura práce, a.s. pro okolí Slaný, v okrese Kladno.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Volné pracovní místo Dělník ve výrobě s ubytováním zdarma
Agentura Personal Fabric obsazuje pracovní pozici Dělník ve výrobě s ubytováním zdarma v Českých Budějovicích. Čeká Vás zodpovědnost za výrobní činnost, obsluha strojů. Dle výkonu možnost prémií.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Autoservis, montáž tažného zařízení pro dodávky i osobní vozy
Autoservis a montáž tažných zařízení pro dodávky i osobní vozy zajišťuje společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi a kvalitním personálem.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Polohovací pomůcka trojzubec k obracení pacientů na lůžku
Trojzubec je polohovací pomůcka sloužící k obracení pacientů na lůžku. Má široké využití v polohování v ošetřovatelské péči. Je vyráběn v České republice společností Chiranex z Ostravy.
CHIRANEX s.r.o.
Údržba  tlakových systémů, oprava TNS, parního a horkovodního kotle
Nejen opravy, ale také údržbu a kontrolu tlakových systémů zajišťuje v okolí Ostravy firma Revize tlakových zařízení s.r.o. V případě poruchy opravíme TNS, parní a horkovodního kotle.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Hasicí přístroje pro kolaudaci rodinného domu, splňující vyhlášku o požární ochraně staveb
Hasicí práškový přístroj, vhodný do domácnosti, při kolaudaci rodinných domů, splňující parametry dle vyhlášky o technických podmínkách PO staveb, dodává firma HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Náhradní díly na brusky, frézy, vrtací kladivo Narex, Festool, Protool i Bosch - prodej
Prodej náhradních dílů na brusky, frézy, vrtací kladiva a další nářadí značek XTline, Narex, Festool, Protool či Bosch realizuje společnost H-Fuchs Servis s.r.o. v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Stanice technické kontroly – profesionální tým provede veškeré technické prohlídky i měření emisí
Technické prohlídky všech vozů, i dovezených ze zahraničí či přestavěných na LPG pohon a také měření emisí provede vyškolený personál firmy Team MAAT, spol. s.r.o. - STK v Ostravě.
Team MAAT, spol. s r.o.
Novinka - online objednání inkontinenčních pomůcek na e-poukaz pomocí ABENA servis s dovozem domů
Pokud trpíte inkontinencí a nemůžete navštívit prodejnu inkontinentních pomůcek, můžete si objednat inkontinentní potřeby značky ABENA pomocí ABENA servisu s dovozem až domů. Doprava v ceně!
ABENA
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Podpora z MF pro modernizaci teplárenství, snižování emisí v průmyslu – program HEAT a ENERG ETS
Pokud si nevíte rady se zpracováním žádosti o podporu v rámci modernizace teplárenství nebo snižování emisí v průmyslu, obraťte se na společnost E-expert, spol. s r.o., která vyřídí žádost za Vás.
E-expert, spol. s r.o.
Pronájem a prodej lešení a bednění v Olomouci
Společnost SCASERV a.s. s nově otevřenou pobočkou v Olomouci je spolehlivým partnerem pro Vaše stavby. Poskytne Vám levný pronájem i prodej nového či použitého lešení, bednění a zařízení staveb.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Silniční, automobilové váhy na klíč s provozní spolehlivostí a snadnou údržbou
Hledáte-li firmu, která se zabývá kompletní dodávkou silničních vah, můžete se obrátit na společnost TENZONA s.r.o., která své zakázky realizuje po celé České republice, ale i v zahraničí.
TENZONA s.r.o.
Povrchová úprava kovů, žárový nástřik
Povrchovou úpravu kovů jako je žárový nástřik realizuje společnost LASON CZ, která působí v okolí Ostravy a Frýdku a má dlouholeté zkušenosti, přičemž dbá hlavně na kvalitu odvedené práce.
Lason CZ s.r.o.
Inkontinenční vložky, pleny, plenkové kalhotky pro dospělé - vhodné pomůcky při inkontinenci
Pokud hledáte vhodné pomůcky při inkontinenci, pak eshop ABENA.CZ je to pravé pro Vás. Poskytuje široký výběr inkontinenčních vložek, plen a navlékacích plenkových kalhotek pro dospělé.
ABENA
Dodávka a prodej svařovaného černého potrubí – závitové a tlakové trubky
Specialistou na prodej svařovaného černého potrubí – trubky závitové a tlakové podélně svařované, vyráběné dle rozměrových norem – a dodávkou po celé ČR je společnost GENERAL TRADING GATE CZ s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Profesionální zajištění instalace dopravních značek a signalizačního zařízení
Společnost Proznak-dopravní značení s.r.o. je specialistou v dopravním značení a zajišťuje odbornou instalaci veškerých dopravních značek, omezení a signalizačního zařízení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.