Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Prodej a servis elektrického i AKU nářadí značky Ryobi - vrtačky, brusky, kladiva, pily
Špičkový design i kvalitu má elektrické a AKU nářadí značky Ryobi, které můžete zakoupit u firmy Lixus Technik s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na prodej a servis ručního elektrického nářadí.
Lixus Technik s.r.o.
Široký výběr kvalitních ventilů ASCO vyberete na eshopu
Roman Juřík je distributorem značky ASCO, jednoho z největších výrobců solenoidových ventilů. Na našem eshopu najdete solenoidové a vzduchem ovládané ventily pro nejrůznější využití.
Roman Juřík
Speciální čištění fasád - odstranění nečistot včetně impregnace povrchu
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád, které odstraní veškeré nečistoty jako je smog, prach, plíseň a houba. Také Vám rádi zprostředkujeme impregnaci celého očištěného povrchu.
SK Fasády s.r.o.
Šetrné, bezchlórové čištění a dezinfekce Vaší klimatizace - zvyšte její výkon
Naše společnost POLYMPT CZ s.r.o. se zabývá dezinfekcí a čištěním klimatizace a to šetrně bez chlóru. Navštivte eshop a vyberte si čističe pro zvýšení výkonu a nižší spotřeby energie Vašeho zařízení.
POLYMPT CZ s.r.o.
Servisní středisko telefonů - profesionální záruční a pozáruční servis mobilních telefonů
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů nejen v Ostravě. K dispozici máme servisní středisko, kde nabízíme profesionální záruční a pozáruční servis mobilních telefonů.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Řezání vodním paprskem je vhodná metoda pro obrábění materiálů jako je ocel, guma, dlažba
Technologie řezání vodním paprskem je moderní, ekologická metoda obrábění jakýchkoliv materiálů, které nejsou náchylné na poškození vodou. Řezání vodou zajistí společnost TALPA-RPF, s.r.o. v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Zapůjčení komfortního minibusu Toyota Proace Kombi pro devět cestujících s klimatizací
Spolehlivá a profesionální autopůjčovna Auto-Kozelský spol. s.r.o. v Ostravě Vám zajistí krátkodobý i dlouhodobý pronájem mikrobusu pro devět cestujících značky Toyota.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Vyřízení dotace na solární panely pro seniory v Moravskoslezském kraji
Instop Servis z Ostravy pomůže seniorům z Moravskoslezského kraje s vyřízením žádosti o dotaci na solární panely. Zajistěte si snížení spotřeby energie a emise skleníkových plynů v rodinných domech!
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje prodává, pronajímá a servisuje v okolí měst Ostrava, Opava, Karviná, Frýdek-Místek, Havířov a Třinec firma OSPOL TECH s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Referentské školení řidičů také online na našem webu
Kvalitní školení referentů Vám zajistí Školení řidičů Ostrava. V akreditovaném středisku školíme zaměstnance, kteří chtějí využívat vozidla pro pracovní činnost. Nyní možnost absolvovat online.
Školení řidičů Ostrava
Inkontinenční pomůcky pro dospělé - podložky, fixační kalhotky a body zajišťující pohodlí
Inkontinenční pomůcky pro dospělé Vám pomohou vyřešit problémy s inkontinencí a díky kterým se budete cítit lépe během dne. Objednávat je můžete na e-shopu dánské společnosti ABENA.
ABENA
Přírodní veganská mýdla ručně vyráběná na našem eshopu
Eshop MáDokonalost v Ostravě vyrábí přírodní mýdla. Jsou ručně vyráběná, jejich složení je čistě veganské, obsahují vyživující látky. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Stěhování, přesun a převoz strojů a strojních zařízení včetně montáže a demontáže
Stěhování strojů velkých i malých rozměrů zajistí společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. v celé Čr a v Evropě. Dále se postarají o převoz či přesun strojního zařízení, montáže a demontáže.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Školení včetně státní zkoušky elektromontér/ka fotovoltaických systémů – získejte konkurenční výhodu
Firma Ivo Tomeček z Ostravy pořádá školení a zkoušku elektromontér fotovoltaických systémů. Získejte osvědčení a konkurenční výhodu proti firmám bez potřebné profesní kvalifikace.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Služby BOZP v oboru dopravy, logistice právě u nás
Školení řidičů Vám pomůže vytvořit metodiku při bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP), konkrétně s tvorbou potřebné dokumentace, evidencí pracovních úrazů a další. Svěřte se nám profesionálům.
Školení řidičů Ostrava
Opláštění a větrané fasády nejen rodinných domů –  práce odborníků s kvalitním materiálem
Opravy a rekonstrukce plášťů budov a realizaci provětraných fasád zajišťuje stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy poskytující své služby i v Karviné a dalších městech.
Brozire s.r.o.
Přístřešky obloukové, šikmé, kryté stání pro auto - výroba, montáž
S přístřešky obloukovými i šikmými pro kryté stání vaše auta se můžete obrátit na společnost H&P Polykarbonáty, která se specializuje na jejich výrobu i montáž v okolí Ostravy, Karviné, Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
Půjčovna svářečky a řezací plazmy, dlouhodobý pronájem za výhodné ceny
Společnost SVAR Ostrava provozuje půjčovnu svářeček, řezací plazmy. Firma umožňuje dlouhodobý pronájem za zvýhodněných cenových podmínek, platba pouze za pracovní dny.
SVAR Ostrava
Venkovní barvy na dřevo, kov, beton i kámen a další produkty pro vaši zahradu
Venkovní barvy na dřevo, kov, beton i kámen a další produkty pro vaši zahradu Vám nabídne firma SILESIA COLOR OSTRAVA.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Pronájem, servis, instalace dopravního značení, značek
PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Prodává, pronajímá, provádí servis a instalaci dopravních značek.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Pigmenty do epoxidové pryskyřice, 3D resinů - nakupte přes eshop a na prodejně od specialistů
Dopler Studio jsou specialisté na barvy, laky a nátěry. Na eshopu a na provozovně v Ostravě máme k prodeji i pigmenty do pryskyřic a 3D resinů. Rádi Vám poradíme s výběrem.
Dopler Studio Barvy, laky
Výroba kovového RTJ a čočkového těsnění na míru
Na výrobu kovového těsnění se specializuje MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o. z Ostravy. Kovové těsnění RTJ a čočkové těsnění se používají pro utěsnění vysokotlakých a vysokoteplotních spojů.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Profesionální servis nářadí, brusek, vrtaček značek Bosch, Narex, Protooll, Makita
Na servis a opravy elektrického ručního nářadí XTline, Bosch, Narex, Protool, Makita, Festool se specializuje firma H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě, která působí na českém trhu již řadu let.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.