Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Pořiďte si vůz značky Škoda, Audi, Volkswagen a Seat v akci 1 + 1
Máte jedinečnou příležitost získat nový vůz skoro zadarmo v naší mimořádné akci 1+1. Stačí, když si objednáte jeden vůz z nabídky RT TORAX z Ostravy a získáte druhý vůz za zvýhodněnou cenu.
RT TORAX, s. r. o.
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Montáž, výměna podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů - rodinné domy i komerční objekty
Firma Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy realizuje montáž podlahového vytápění, radiátorů, topení a teplovodních kotlů. Kvalitní práci provádíme v rodinných domech i v průmyslových objektech.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Pracovní pomůcky pro spolehlivou ochranu sluchu, zraku, hlavy a celého těla
Pracovní pomůcky, které spolehlivě ochrání vaše zaměstnance a jejich sluch, zrak, hlavu i celé tělo dodává společnost HYDROSPOR spol. s.r.o. se sídlem v Ostravě.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Kvalitní výroba spolehlivého hřebenového těsnění
MACH-TĚSNĚNÍ, spol. s r.o. z Ostravy je specializovanou firmou v oblasti průmyslového těsnění. Pro vysokotlaké a tepelně namáhané spoje vyrábí firma hřebenové těsnění, které jsou spolehlivá a účinná.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Zbavte se jednou pro vždy štěnic díky profesionální likvidaci!
Pokud máte problém se štěnicemi, ať už doma či v hotelu, neváhejte kontaktovat firmu DEREK - Kaluža z Ostravy, která se specializuje na profesionální desinsekci, hubení či likvidaci štěnic.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Velkoobchod - prodej dřevěných pelet a briket, vysoká kvalita za rozumné ceny
Velkoobchodním prodejem dřevěných pelet a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. v Ostravě specializující se na pevná paliva a jejich přepravu.U nás máte jistotu vysoké kvality za rozumné ceny.
EMTB Trade s.r.o.
Výroba schodiště, schodů se schodnicí, sedlové schody, schodišťová madla
Nejen výrobou nábytku na míru, ale také výrobou schodišť se zabývá Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Díky moderními typu výroby dokáží splnit ty nejnáročnější požadavky na design a kvalitu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Servis a revize hasících přístrojů, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2
Komplexní služby spojené s hasícími přístroji, servis, prodej, revize, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2, zajišťuje společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě a v Jihlavě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Zásaditá sypká směs na přípravu nápoje pomáhá tělu s překyselením organismu
Při překyselení organismu pomáhá zásaditá sypká směs pro přípravu nápoje, obsahující zásadotvorné minerální látky, od společnosti Galenická laboratoř Ostrava. Možnost zakoupit i na e-shopu.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Operativní leasing bez starostí u vozů značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat
Společnost RT TORAX s.r.o. v Ostravě se specializuje na autorizovaný auto servis vozů Škoda, Audi, VW, Seat a prodej ojetých i zánovních vozů. Zajistí Vám finanční a operativní leasing.
RT TORAX, s. r. o.
Komfortní zájezdová autobusová přeprava a doprava na dovolenou
Komfortní zájezdovou autobusovou přepravu a dopravu na dovolenou můžete využít u firmy Josef Ševčík Autodoprava, která se řadí k předním dopravcům v České republice.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Precizní omítky s nadčasovým designem vhodné i pro alergiky
Firma De.Mann realizuje sádrové hladké gletované omítky, které vytvoří velmi rovný a hladký povrch bez bublin, prasklin nebo fleků. Práce provádíme v Ostravě, Olomouci, Zlíně a okolí.
De.Mann Group s.r.o.
Interiéry na klíč, ložnice, šatny, pracovny i obývací pokoje – od návrhu po realizaci
Firma BODINGER s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na kompletní řešení interiérů Vašich domovů. Po konzultaci s Vámi vytvoříme návrh a zajistíme realizaci celého interiéru na klíč i s doplňky.
BODINGER s.r.o.
Vysoce kvalitní dekorativní barvy a omítky Francesco Guardi – efekt rosy, rzi, vápenný štuk
Exkluzivní dekorativní barvy a omítky Francesco Guardi s efektem rosy, rzi, betonu nebo vápenného štuku potěší milovníky originálních interiérů – na prodejnách KMB barvy s.r.o. v Havířově a Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Lisované, zalisované a ocelové lanové a lano-řetězové vazáky – prodej, E-shop
Na výrobu a prodej zalisovaných, ocelových a nekonečných lanových vazáků a lano-řetězových vazáků se specializuje společnost Pavlínek s.r.o. Ostrava na svém E-shopu.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Ultrasonografie – komplexní kardiologické vyšetření psů včetně echokardiologie
Komplexní kardiologické vyšetření před operací pomocí ultrasonografie provádí, díky nadstandardnímu vybavení ordinace, Veterinární klinika MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů - stretch, nepromokavé, výstražné oblečení
Pokud sháníte pohodlné pracovní oblečení, nakupujte u firmy Indurstrial Starter Czech s.r.o. v Ostravě, která prodává široký výběr oblečení - výstražné, stretch, nepromokavé a další pracovní oděvy.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Provedení dekarbonizace motoru, katalyzátoru a DPF  vodíkem – čištění a údržba
Dekarbonizaci motorů, katalyzátorů a DPF vodíkem provádí společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě. Jedná se o proces čištění a údržbu motorů, čímž se zvýší životnost i navrací se jeho výkon.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Operativní leasing a prodej automobilů Škoda, Audi, Volkswagen a Seat – akce 1 + 1, druhý vůz skoro zadarmo
Na poskytování operativního leasingu a prodej vozů Škoda, Audi, Volkswagen a Seat, které jsou aktuálně v akci 1+1, kdy druhý vůz je skoro zadarmo, se zaměřuje společnost RT TORAX, s. r. o. z Ostravy.
RT TORAX, s. r. o.
Nábor, vyhledání i výběr pracovníků a manažerů od zkušené personální agentury
S náborem, vyhledáváním i výběrem pracovníků a manažerů Vám pomůže personální agentura Specialist Service, s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti v oboru a řadí se mezi nejlepší agentury v regionu.
Specialist Service, s.r.o.
Zkrášlete se vyplněním rtů, vyhlazením vrásek pro okamžitý efekt
Společnost CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava se zaměřuje na plastickou a estetickou chirurgii. Provádíme vyplnění rtů, vyhlazení vrásek pomocí injekční korekce pro okamžitý efekt.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Loupané brambory, polotovary z brambor pro gastro zařízení - vakuově balené, rozvoz
Velkoobchodní prodej vakuově balených loupaných brambor a jejich polotovarů pro gastro zařízení zajišťuje společnost Dunaj-Ostrava CZ s.r.o. poskytující také rozvoz v okolí Ostravy, Olomouce a Brna.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Zajištění pohřbů, smutečních květin i hudby, vyhotovení památečního skla s popelem Ostrava – Centrum
Vyřízení pohřbů,zajištění smuteční výzdoby, květin, hudby, tisk parte a vyhotovení památečního skla s popelem u Pohřební služby Charón spol. s.r.o. na pobočce v Ostravě-Centru.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava