Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Šití krycích plachet na míru - k zakrytí haly, přístřešku, bazénu, zahradního nábytku
Šití krycích plachet na míru zajišťuje společnost Karpjak, která sídlí v Ostravě. Plachty můžete využít k zakrytí hal, přístřešků, bazénů i zahradního nábytku.
KARPJAK
Výkup aut a autovraku s ekologickou likvidací
Společnost EKOMORAVA vykupuje pojízdná auta a nepojízdné autovraky, zařídí ekologickou likvidaci. Odtah vozidla nonstop. Pro zákazníky ze Vsetína a Rožnova pod Radhoštěm odtah zdarma!
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Čistírna prádla pro hotely, penziony a restaurace - praní a žehlení prádla
Prádelna Šopík s.r.o. zajišťuje praní a žehlení prádla pro hotely, penziony a restaurace v Ostravě i Hlučíně. Svěřte své prádlo profesionální čistírně, která poskytuje kompletní prádelenské služby.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Revoluční robotická sekačka bez vodícího drátu– ušetřete svůj čas!
Se sekáním zahrady Vám pomůže revoluční robotická sekačka Segway Navimow, kterou prodává společnost Lixus Technik s.r.o. Díky GPS seká sama! Možnost předvedení a vyzvednutí v Ostravě a na Čeladné.
Lixus Technik s.r.o.
Neparfémované jednorázové vlhčené mycí žínky pro osobní hygienu těla bez použití vody a mýdla
Neparfémované jednorázové vlhčené mycí žínky, které jsou ideální pro mytí těla bez použití vody a mýdla najdete na eshopu ABENA.CZ.
ABENA
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů pro váš komfort
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s r. o. se sídlem v Ostravě pro váš komfort.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Prodej podlahových ocelových či pozinkovaných roštů, mohou být venkovní, čistící i zátěžové
Prodejem podlahových ocelových, pozinkovaných a svařovaných roštů, pororoštů, které jsou čistící zátěžové či venkovní, se zabývá společnost FLOMAT s.r.o. na svém eshopu.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Pronájem, půjčovna kvalitních dopravních značek a výstražných systémů
Společnost PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje pronájem dopravních značek, výstražných systémů a ostatních bezpečnostních prvků.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Mostové jeřáby jednonosníkové, dvounosníkové, podvěsné - dodávka a servis
Dodávku a servis mostových jeřábů jednonosníkových, dvounosníkových i podvěsných zajišťuje společnost GIGA montáže, s.r.o., která se specializuje na výrobu, montáž i servis průmyslových strojů.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Kvalitní automobily Hyundai – autosalon, autorizovaný prodej a servis
Automobily Hyundai prodává ve svém autosalonu společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o., která již více než 20 let působí v Moravskoslezském kraji v oblasti autorizovaného prodeje a servisu.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Modernizace silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® – tenzometry pro přesné vážení
Modernizaci silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® Vám zrealizuje společnost TENZONA s.r.o. po celé ČR. Tenzometry Vám ušetří peníze a zajistí přesné a spolehlivé vážení.
TENZONA s.r.o.
Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Brozire s.r.o.
Autobusová doprava - vnitrostátní jízdy či zájezdy po Evropě
Autobusová doprava Josef Ševčík je tady pro vás, pokud uvažujete o dovolené v Chorvatsku, Itálii, lyžování v Alpách nebo třeba adventních výletech na vánoční trhy v různých městech Evropy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Plastické operace u mužů - i muži chtějí být krásní! Vše pro krásu ženského i mužského těla
CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava provádí estetické zákroky nejen pro ženy, ale také pro muže. Mezi nejčastější patří plastická operace gynekomastie, obřízka, operace víček či facelift.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Velký výběr lepících pásek se všestranným využitím najdete u nás na eshopu a prodejně
Dopler Studio, distributor lepících pásek značky ©tesa, nabízí na své prodejně v Ostravě i na eshopu kvalitní maskovací, fasádní, oboustranné, textilní či podlahové pásky. Velký výběr, široké využití.
Dopler Studio Barvy, laky
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Mobilní telefony za internetové ceny - kvalitní mobily a příslušenství, výprodej
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a jejich příslušenství. Nabízíme kvalitní mobily za internetové výprodejové ceny.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Praní a chemické čištění pracovních oděvů - čistírna pro firmy i domácnosti
Průmyslová čistírna a prádelna Prádelna Šopík s.r.o. v Ostravě Vám vyčistí jakékoliv pracovní prádlo. Ať už se jedná o montérky, pracovní bundy či zástěry, jsme tu vždy pro Vás!
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava