Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ostrava-město
Zasklení okna, výlohy, zasklívání - profesionální sklenářství s tradicí
Profesionální společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě s tradicí od roku 1991 se zaměřuje na poskytování široké nabídky běžných sklenářských prací, a to včetně zasklívání oken a výloh.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Výměna, přestavba, oprava vložek pro bytové, panelové domy - zachování původního klíče
Výměnu, přestavbu i opravu vložek pro bytové či panelové domy tak, aby byly zachovány původní klíče zajišťuje zámečnictví Karla Bartoše se sídlem v Ostravě.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Velký výběr fitness rohoží, podlah, podložek pod stroje a na cvičeni pro domácí i veřejné tělocvičny
Fitness rohože, podlahy, podložky pod stroje a na cvičení, gumové dlaždice i žíněnky, které využijete při zařizování domácích i veřejných posiloven či tělocvičen, objednávejte na eshopu FLOMAT s.r.o.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Zajištění pitného režimu na pracovišti – prodej a pronájem výdejníků (aquamatů na vodu)
Výdejníky na vodu pomáhají zajistit pitný režim na pracovišti.Jejich pronájmem i prodejem se zabývá společnost KONCZANKA CZ s.r.o. v celém Moravskoslezském, Zlínském a Olomouckém kraji.
KONCZANKA CZ s.r.o.
Profesionální oprava a renovace poškozených kol i ALU disků od spolehlivých pracovníků
Společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě provádí veškeré pneuservisní práce včetně oprav a renovace poškozených kol i ALU disků u vozidla, které Vám perfektně opraví a nemusíte kupovat nové.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Profesionální autopůjčovna, půjčovna aut - snadné zapůjčení vozu
Profesionální autopůjčovna firmy AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. s působností v Ostravě, Frýdku Místku a Havířově nabízí možnost půjčení kvalitních vozů Škoda a Mercedes Benz po dobu opravy Vašeho auta.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Pronájem automatického kávovaru SAECO AULIKA FOCUS s funkcí One Touch
Automatický kávovar SAECO AULIKA FOCUS zvládá i náročný provoz ve větších kancelářích. Připravujte si skvělou kávu po celý den v práci. Pronájem zajistí firma Automaty Kavamat Vending s.r.o. Ostrava.
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Vyšetření párů z důvodů potíží s otěhotněním – sterilita či opakované potraty
V ambulanci Genetika Ostrava s.r.o. poskytují konzultaci a molekulárně genetické vyšetření párům s poruchou plodnosti, nedaří-li se otěhotnět minimálně 12 měsíců či v případě opakovaných potratů.
Genetika Ostrava s.r.o.
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Výtahové tunely a šachty ze skla nebo s prosklenou stěnou s nadčasovou architekturou
Firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. vyrábí podle návrhů renomovaných architektů skleněné nebo prosklené výtahové šachty a tunely. Dodáváme výtahové tunely s nadčasovou architekturou.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Prodej a dodávka - odporově svařované a presované podlahové rošty
Společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě se zaměřujeme na servis, prodej a dodávku surových, zinkovaných, svařovaných i lisovaných podlahových roštů.
Profesionální rekonstrukce bytu, bytových jader i celých domů - komplexní stavební služby
S rekonstrukcí bytu, bytových jader i celých domů se můžete obrátit na firmu DK Projekt s.r.o. v Ostravě, která působí také v okolí Havířova a Karviné a poskytuje komplexní stavební služby.
StavbyDay Realizace staveb
Prodej a profesionální servis mobilních telefonů, tabletů a ostatního příslušenství
Společnost ATC MOBILE Vám zajistí profesionální přístup při koupi telefonů, mobilních doplňků a ostatního příslušenství. Zajistíme Vám odbornou opravu nebo jen odbornou pomoct a poradenství.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Barevné či železné kovy a kovový odpad vykoupíme za nejlepší ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a kovového odpadu nejen v Ostravě a okolí, má pobočky v Moravskoslezském, Ústeckém a Středočeském kraji.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Maturitní obor osmiletého gymnázia připraví studenty k přijímacím zkouškám na všechny typy vysokých škol
K přijímacím zkouškám na všechny typy vysokých škol připraví své studenty osmileté gymnázium IUVENTAS – Soukromé gymnázium a SOŠ s.r.o. v Ostravě. Studijní obor je zakončen maturitní zkouškou.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Školící středisko Abena s komfortním ubytováním a parkováním zdarma
Využijte perfektní prostory školícího střediska Abena i s komfortním ubytováním a parkováním zdarma k pronájmu. Středisko se nachází na Pustkovecké 146/11 v Ostravě Porubě.
ABENA
Sypaná izolace podlah a stropů - recyklovatelný nehořlavý polystyrén
Hledáte-li spolehlivou a efektivní izolaci pro Vaši podlahu nebo strop, objednejte si sypanou izolaci z polystyrenu u specialistů v naší firmě De.Mann působící na Ostravsku, Olomoucku a Zlínsku.
De.Mann Group s.r.o.
Prodej nerezové oceli, velkoobchod - trubky, plechy, kulatiny
Prodej nerezové oceli realizuje velkoobchod společnosti Mikra Metal s.r.o., kde můžete zakoupit trubky, plechy, kulatiny a spoustu dalších produktů z nerezové oceli.
Návrh, dodávka automatizovaných technologických celků
Na návrh a dodávky automatizovaných technologických celků, technického vybavení budov, elektrotechnických a ostatních technických zařízení se zaměřuje Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě.
PROSPECT spol. s r.o.
Pronájem a půjčovna elektrocentrál - rychlé řešení výpadku elektřiny díky elektrocentrále
Spolehlivé, rychlé a kvalitní zapůjčení elektrocentrál a náhradních zdrojů elektrické energie v Opavě i Ostravě Vám zajistí odborníci ze specializované firmy OSPOL TECH s.r.o..
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Pneumaticky ovládané sedlové, kulové ventily a klapky z kvalitních materiálů
Dodavatelem pneumaticky ovládaných sedlových i kulových ventilů a klapek z těch nejkvalitnějších materiálů je společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup autobaterií za výhodné ceny, jejich sběr a další zpracování
Výkup a sběr všech druhů vyřazených autobaterií za atraktivní ceny a jejich další zpracování zajistí specializované šrotiště na nebezpečné odpady, firma Trojek a.s. v Ostravě.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz